Şimdi Ara

Biri Kilo Vermeme Yardım Etsin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nasıl kilo verebilirim?

Bana yiyeceklerim konusunda yardımcı olur musunuz?

Binada koşu bandı vb. Var.

Oruç tutuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oruç tutarak kilo verilmez vücut yağı atabilmek için suya ihtiyaç duyar iftar akşam açıldığı için ve peşinden zıbarıldığı için kilo alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 24 Haziran 2016; 13:37:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Oruç tutarak kilo verilmez vücut yağı atabilmek için suya ihtiyaç duyar iftar akşam açıldığı için ve peşinden zıbarıldığı için kilo alırsın

Zaten kilolu durumdayım hocam.
    Ramazanda vermek hiç mümkün değil mi?

• Ramazan bittikten sonra diyete yüklen, vücut alışsın, şekeri, tuzu azalt mümkünse hiç kullanma. Hamur'dan da uzak dur, hızlıca zayıflarsın, ek olarak bisiklet alabilirsin sarkan deriyi toplar.
  • Benim taktiğim günde 2 elma ye bol su iç elma suyuda içebilirsin hamurlardan kaçın ton balığı mısır salata makarnalı salata gibi karşımda yapabilirsin ama hep az yemen lazım kayıso karpuz şeftalide kalori yok nasıl olsa su diye de gömme herşeyi tadınca ye 1200 kaloriyi geçme egzersiz yap gezz dolaş bisiklet sür yazın daha hızlı verilir ama bunlarda önce sağlam bir irade lazım çekirge kolaygelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Ramazan bittikten sonra diyete yüklen, vücut alışsın, şekeri, tuzu azalt mümkünse hiç kullanma. Hamur'dan da uzak dur, hızlıca zayıflarsın, ek olarak bisiklet alabilirsin sarkan deriyi toplar.

Bisikletim var hocam.
    Ne kadar kilometre veya süre kullanmalıyım

• quote:

Benim taktiğim günde 2 elma ye bol su iç elma suyuda içebilirsin hamurlardan kaçın ton balığı mısır salata makarnalı salata gibi karşımda yapabilirsin ama hep az yemen lazım kayıso karpuz şeftalide kalori yok nasıl olsa su diye de gömme herşeyi tadınca ye 1200 kaloriyi geçme egzersiz yap gezz dolaş bisiklet sür yazın daha hızlı verilir ama bunlarda önce sağlam bir irade lazım çekirge kolaygelsin.

Hamurlardan kaçmaya çalışıyorum ama malum burası kayseri :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Vermem Durdu Acil Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam boyum 1.84
    4 ayda 18 kilo verdim ve 85 den 67 kiloya düştüm. Eğer yardım isterseniz pm atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıdı Arayan Adam

quote:

Ramazan bittikten sonra diyete yüklen, vücut alışsın, şekeri, tuzu azalt mümkünse hiç kullanma. Hamur'dan da uzak dur, hızlıca zayıflarsın, ek olarak bisiklet alabilirsin sarkan deriyi toplar.

Bisikletim var hocam.

Ben kafamda km değerlendirmedim hiç, bir kaç saat sürüp yorulduktan sonra bırakıyordum :)
  • quote:

quote:

quote:

Bisikletim var hocam.

Ben kafamda km değerlendirmedim hiç, bir kaç saat sürüp yorulduktan sonra bırakıyordum :)

Kondisyonum berbat :)
    Muhtemelen çabuk yorulurum

Kaçıncı vitesi önerirsiniz?

• quote:

Oruç tutarak kilo verilmez vücut yağı atabilmek için suya ihtiyaç duyar iftar akşam açıldığı için ve peşinden zıbarıldığı için kilo alırsın

Hocam cidden su yağ yakımına mı işe yarıyor?
  • Bende 1.84'üm kilom 89. 75 olsam çok iyi olacak bi türlü veremedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bisikletim var hocam.

Kondisyonum berbat :)
    Muhtemelen çabuk yorulurum

Kaçıncı vitesi önerirsiniz?

Benimde berbat üstüne sigara var, katlanır bisiklet kullandığım için çok vites çeşitliliğim yok, düz yolda 6 - 5 arası kullanıyorum eğime gelince 3 - 1 arasına kadar düşüyorum :)

• ulan bilmeyen yorum yapmasın be kardeşim. tuzu azaltsınmış. adam yemeklerden nasıl tad alacak? yapacağı diyet en fazla 2 hafta o şekilde.

temiz beslen. şeker ve karbonhidrat (tahıl) -bulgur harici- içeren herşeyi kes.
    2,5-3 lt su.
    doğal diye meyveye abanma. az şekerli olanlarını yiyebilirsin.
  • Az yiyin ulan onu da mı biz söyleyelim

Götürün sarmaları dolmaları sonra kilo veremiyorum çok kiloluyum ehe ehe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.