Şimdi Ara

Biri bana Tv önerebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 32'' LCD TV arıyorum. 500 lira civarı olsa iyi olur. Bilgisayardan HD görüntü aktarılabilir olmalı. Ben şu ürünü buldum, bunu benim için değerlendirebilir misiniz?Toshiba 32''
    Ya da siz bana önerebilirsiniz. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_FeaR2266 -- 30 Temmuz 2012; 13:49:03 >

• bu fiyata biyi bir ürün bence. leptopun çözünürlüğü ne. zira ben full hd den aşağı inme derim. tabi bütçenede bağlı tabi. SON BÜTÇE NE KADAR
  • 1366x768 Laptopun ekran çözünürlüğü. 600 lira falan olabilir TV. HD ready ile Full HD arasında çok bi fark var mıdır? 32'' Full HD önerebileceğiniz TV var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No_FeaR2266

1366x768 Laptopun ekran çözünürlüğü. 600 lira falan olabilir TV. HD ready ile Full HD arasında çok bi fark var mıdır? 32'' Full HD önerebileceğiniz TV var mıdır?

full hd ile hd ready arasındaki tabiki fark vardır.

HD Ready" logosu taşıtan Televizyonlar High Definition (HD) yayın alabilirler, ancak bu Televizyonlar bu yayın standartının giriş sınıfını temsil etmektedir. Bir diğer deyişle, HD Ready bir Televizyon, HD yayınları alacak ancak bu yayınların gösteriminde Full HD Televizyonlar kadar iyi bir performs sergileyemeyecektir.

HD yayınlarda en düşük standart 1280x720 pikseldir ve bir yayının HD (High Definition) kabul edilmesi için en az bu çözünürlüğü desteklemesi gerekmektedir. HD Ready Televizyonlar da en az 720 piksel (yükseklik) çözünürlükte yayın gösterme özelliğine sahiptir.

Öte yandan yayın teknolojisi geliştikçe, HD yayınların çözünürlüğü de artmaktadır. Örneğin bugün pekçok HD yayın 1920x1080 piksel çözünürlük kullanmaktadır ve bu çözünürlükteki yayınları gösteren televizyonlar ise Full HD olarak adlandırılmaktadır.

HD yayının çözünürlüğü ister 1280x720, ister 1920x1080 piksel olsun, HD bir Televizyon bu yayını sorunsuz olarak gösterecektir. Ancak eğer yayın 1920x1080 piksel bir HD yayınsa ve Televizyon da HD Ready bir televizyonsa, cihaz yayını kendi destekliği desteklediği 1280x720 boyutuna göre otomatik ayarlayacağından görüntü kalitesinde Full HD bir Televizyona oranda küçük bir düşüş olacaktır. Bu yayın halen High Definition standardında normal televizyon yayınına göre çok daha kaliteli bir yayın olacak ancak FULL HD bir televizyonun gösterdiği kalitede bir yayın da olmayacaktır.

Bu nedenle 1280x720 çözünürlükte bir HD yayını tam performsla ve hiç kayıpsız seyretmek için HD Ready değil, Full HD bir Televizyon alınması önerilir.

plus high definition yayınları 1920x1080 pikseldir. Hem HD Ready, hem de Full HD bir televizyon HD yayınlarını sorunsuz ve yüksek kalitede gösterecektir. Ancak yayın formatı 1920x1080 olduğundan, FULL HD bir televizyonun görüntü kalitesi, HD Ready bir televizyondan daha iyi olacağından, HD yayınlarını seyretmek amacıyla alınacak bir televizyonun Full HD olması önerilir.

kısacası teknolojinin geldiği şu noktada full hd almanı öneririm.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/PHILIPS/32PFL3017H-p-71749-c-9.htm?affil=3F26A2A1219BFD1604EA39D6E8BF5D15 bütçeni biraz aşıyo ama gayet iyi bir tv. yada

http://www.bimeks.com.tr/urun/117800/samsung-32d550-82-lcd-tv.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun/121686/samsung-32d551-82-lcd-tv.aspx

bunlarda olabilir. karar senin

• Sağol usta yanıtların ve ilgin için. Şu Toşiba'nın TV'sini alıcam galiba. Şu an pek bütçem yok. İdare ederim artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.