Şimdi Ara

Biri Bana O.c yaptırsın 970a-ud3p fx-6300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Cahillik kotu bişe aldık makinayı orta düzey bişe ama nasıl yararlanırım bilmiyorum Parçalarla başlayayım

Anakart : Gigabyte 970a-ud3p
    İşlemci : Amd fx 6300
    Ram: Kingstone 8 gb 1600mhz tek modül
    Ekran Kartı : Ati hd 6870 1 gb 256 bit
    Kasa: Corsair 200r 550 w psu
    İşlemci Sogutucusu:Xigmatec Scorpion
    Hdd : Seagate 320 gb
    Extra olarak 1 denede fanım var 12 cm

Volt nedir Watt nedir Mhz Ghz falan falan işde anlamıyorum bakıyorum forumdan anakartta farklı bişe olunca kalıyorum oyle.Help meeeeeeeee

• Bende hiç yapmadım fakat volt değerleri en az değerde artırsan bile her artırma bir öncekinden dahada ısı demek soğutucu iyi olması lazım birde Google Amca'dan arat istersen şimdi pc de değilim yardım edemicem birde sanırım max kendisi 4.0 yada 4.1 e çıkıyor bi program bul oyun aç bişey aç otomatik o değere geliyorsa hiç elleme daha yukarısı zor yaparsın bilgin yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyu incele
    forum.donanimhaber.com/m_91118792/f_//tm.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugrasmak isteyen yok mu benle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatutaki

Ugrasmak isteyen yok mu benle :)

Gigabyte Easytune Anakartın CD`sinden yükle.2.sekmeye tıkla,tahminen 4.3 GHz`ye OC yapacaktir.Veya 3`e tikla ne bilym :D Volt,Watt,GHz felan bilmiyorsan hiç bulasma,programla yap direk.

• tatutaki T kullanıcısına yanıt
    Senin ilacın metinabi52 de kulakları çınlasın...Konuya davet edersen yardımcı olacaktır...
  • nasıl yararlanırım bilmiyorum demişsin.oc yapmayınca çalışmıyor mu işlemci?veya oc yapmayınca çok mu yavaş?3.5 ghz işini görmüyorda 500-600 mhz oc yapınca mı işini görecek?yoksa ekran kartına mı darboğaz yapıyor?

eğer sadece oc yapmak istiyorsan oc yapmak istiyorum demen yeterli.nasıl yararlanırım yazınca insanın aklından üstteki sorular geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canguler917 -- 2 Ağustos 2014; 1:25:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Athlon x3 450 o.c. yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi neden elimde imkan varken 4.3 - 4.5 ghz felan kullanmayayım sadece öğrenmek istiyorum o kadar
  • doğru mu
  • tatutaki T kullanıcısına yanıt
    ben sana yapma demedim ki.sen o kelimeyi kullanınca insanın aklına bu tür sorular geliyor dedim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_91118792/f_//tm.htm
    Bi incele, verdiğim voltaj değerlerini ,cpu vcore yi 0.05,nb coreyi de 0,06 arttır. cpu clock ratio yu 21 yap. 4,2 ghz çıkına çıkarsın.

Misal;
    cpu vcore, mevcut 1,32 volt idiyse, 1,37 volt olacak.
  • benim voltaj suan 1,28 de Voltaj yükselirse ısıda yükselir mi ? Soğutucu olarak red scorpion var kasa corsair 200r
  • Biraz yükselir tabi ama herhangi bir sorun olmaz kasa ve soğutucu iyi

• quote:

benim voltaj suan 1,28 de Voltaj yükselirse ısıda yükselir mi ? Soğutucu olarak red scorpion var kasa corsair 200r

1,34 -1,35 yapabilirsin o zaman,stok voltajın epey düşükmüş.

Red scorpion ,epey vahşi bi soğutucudur fiatına göre,götürür işi.
  • Tamamdir syan mobildeyim yapiyorum ayarlari

• Stock voltaj degeri 1.3625 imis ora iyimidir

• quote:

Stock voltaj degeri 1.3625 imis ora iyimidir

NEREDEN BAKTIN,BİOSTAMI GÖRDÜN.
  • Birde bu diger konudaki channel inter leaving mi ney mutlaka enable demissin bulamadim onu

• Biosta sol taraftaki deger o stock deger degilmi :) suan 1.35 e ayarladim

• prime test yaklaşık bi on dakika çalıştı ve kapattım fakat cpu hızını 4,5 değilde 4,0 yaptım Nasıl sonuçlar sence ?
    https://store.donanimhaber.com/fd/40/be/fd40be191218657e49f8ec0b0ec64111.jpg

Boşta 35-36 derece civarlarında geziyo sıcaklık Daha üste çıkmaya gerek varmı ?

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/666457/a76ad0a6-ecbe-4569-b851-8da28088ad97.jpg Cinebench ise bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatutaki -- 2 Ağustos 2014; 19:14:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.