Ben oyunu indirdim ve kurdum.üyede oldum ama buna rağmen oyuna giremiyorum kullanıcı adımı ve şifremi girdiğim halde yanlış şifre diyor 5 tane kullancı açtım ama hiçbiri olmuyor.Biri bana bunun nasıl olacağını anlatırsa sevinirim.
ya biri bana yardım etsin ya lütfen kafayı yicem yoksa
ben de indirdim şu an kuruyorum kullanıcı adı bölümüne gelmedim beraber çözeriz belki ekle beni ben de bilmiyorm ama bldiklerimizi paylaşırız berkantsatin@hotmail.com ekle istersn
şimdi siz oyunu indirip kurdunuz diyelim bilgisayariniza masa ustundeki kısayol simgesine tıklarsaniz orjinal siteye baglanarak update yapmaya baslar (bazi serverler bu updatenin yapilmasini isterler bazilari istemez) bu kısayol sadece orjinal sunucuya girmek için kullanilir oda paralidir bedava serverlere girmek için bir takim patch indirmeniz gerekmektedir oynamak istediginiz serverlerden http://www.gamesites200.com/lineage2/ burdan da bir server secin serverin in istedigi gerekli ayarlari yapin sonrada l2 dunyasina dalin
yalnız l2 dünyasına dalmadan önce ii hazırlanın sizi bi yerden baska bir yere ucuracak ve girisin kuralları var(1-hamileler giremez 2-kalbi olanlar giremez 3-yaslılar giremez 4-cocuklar giremez 5-büyüdügüne inanıldıgı halde cocuk aklına sahip olanlar giremez 6-kalanlar girip oyunun tadını cıkarsın)
BloodsS
hehe :D
ben titan da oynamak istiyorum ama bakalım titan mitan neymiş görecez saol yorum için