Şimdi Ara

biri bana dd yapmayı soleyebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar manesteim priestim cz ye gittimde asaslardan cok korkuorum cunku cok pis vuruo hayvanlar (karuslar) forum da okuorum bir priest ne giymeli sapka olaraktan dd defans helmet giy diolar.. ben kafaya koydum da nası yapca mnerden yapcam luten bilgisi olan paylasabilirmi_?? veya ben bu elbiseyi giydikten sora aldıım 300 defans kaca duser _? şimdiden sağolun ( habuarada karuslar hayvan dediğim için kızmayın kocamanlar yeşiller korkunclar ben napaım:))

TAlia nasıl yapıcam diyorsan önce Armor of destruction yapmalısın(proconsuldan) ! ..
    AOD için ihtiyacın olacak malzeme
    1- AOD scroll gerek ( hell hound lardan çıkar, çıkarabildiğin kadar çıkar)
    2- iron bar ( ne kadar fazla olursa o kadar rahat edersin)

AOD yaptıktan sonra (tabi pouldron yapmalısın) onları alacaksın yine proconsul da talia yaptıracaksın .( her bir talia için 1 adet cyrstal gerek. )

flame
    dd
    sword
    axe
    lighting vs herbiri için 50 defans verir , ( kendi defansı da olduğundan dolayı defansında düşme olmaz . )

kolay gelsin , inş yardımcı olabilmişimdir.
    MSI GT70-670TR Dragon Edition
  • hakkat zormuş bende priestim maneste ama gözüm korktu sonra yapcam
  • aybss dedıımde delos takı aybss katlarından bırılerı:)))
  • bana bi kalkan çıkmıştı ddli o zamanlar lvl 35 ilk defa pazarda merchant açtım o da arkadaşın yardımıyla neyse kalkanı da koyim dedim ama bi sıfır fazla atmışım 10m olmuştu ok deip düzeltcektim sonra vazgeçtim böle dursun dedim 5-10dk sonra baktım satıLmış acaip sevinmiştim ama şimdi üzülüorum
  • arakdaşım priestsen ve ölmek istemiyorsan. sanırım fp+7/+8 hp set te bulman zor olur ?

o zmn dd , spear talia yap yapabildin kadar. bunları giyebilcek kadar int str ver, kalanı hp ye ver. sonra git abyss e bi defanslı bi kalkan çıkart. spear olabilr, dd talia giyip alinede spear def kalkan alırsın.

buff/heal ol. git cz de party kur. buff ver heal ver. sıkıştığında town çek. kolay kolay ölmezsin. hp ye verdigin için hp yuksek olcak .talia nın defansıda yuksektir. fp+7/+8 bulamazsan armor dest. pouldron dışında çıkanları giy bonus olmaz ama defans sağlam olur.

kendine sağlamitem bulana kadr bu şekilde baya sağlam olursun.

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• talia iyi bir çözüm ama durability çok düşük ve repair olmaması kötü. şu an olmazda ilerde başlarlar cz de acid potion atmaya. talia 2 acid yedimi artık işi biter. ve dd talia da baya zor cıkıyor. örneğin olympiada ironmix clanı cok zengin olacak ki partylerindeki 1 kaç kişi durmadan acid atıyor gerçi o clan bi tuhaf zaten başkanında dd helmet var nerden bulduysa . umarım yeni clientde dd item dropları tekrar gelir. yoksa işimiz zor !
  • dd kıyafet artık çıkmıyor yeni serverde dd helment olmaz ama dd kalkan çıkıyor diye biliyorum ama yanlıs olabilir

Orjinalden alıntı: drizzt

flame
    dd
    sword
    axe
    lighting vs herbiri için 50 defans verir , ( kendi defansı da olduğundan dolayı defansında düşme olmaz . )

kolay gelsin , inş yardımcı olabilmişimdir.

flmae lightning ve glacier talia larda 200 defans verir

dagger sword spear axe club talia larda 50 defans verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krutah -- 7 Temmuz 2006; 23:09:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.