Şimdi Ara

Birey geometri alıcam kararsız kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • C zor A kolay ama B icin 2 3 tane kitap var nette mavi olanımı alıyım yoksa turuncu sarı olanımı su beyaz kapak olayı ne bide? Ayrıca evde cozumlerine ulasabılecegım varmı baska kaynak sızın onerdıgınız geometride arıyorum da? Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane birey b var. bi beyaz kapaklı bide gelişim(mavi olan). gelişim olan kitabın sorularının hepsi çözümlü ve geometride seviye atlamak için uygun bir kitap. beyaz kapaklı olan ise efsane zor bir kitap diye duydum.

turuncu sarı olan birey geometri kitabı yok. heralde birey b gelişim mat ile karıştırmışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilmentore -- 30 Aralık 2017; 21:47:9 >
    Efsane zor falan değil kim uyuduruyo hocam bir adım testleri biraz daha ileri seviye sadece karekök lysyi de abartıyo herkes zor falan dedi diye aldık fos çıktı zorluk açısından güzel kitap ama o kadar abartılan kadar değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rock/Metal/Blues
    We choose to go to the moon. We choose to go to the moon in this decade and do the other things not because they are easy, but because they are hard. Because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills, because that challenge is one that we are willing to accept.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcemiKovboy

quote:

Orijinalden alıntı: Candarr77

Efsane zor falan değil kim uyuduruyo hocam bir adım testleri biraz daha ileri seviye sadece karekök lysyi de abartıyo herkes zor falan dedi diye aldık fos çıktı zorluk açısından güzel kitap ama o kadar abartılan kadar değil

Karekök lys zor değil zaten ortanin altinda.temeli olan biri cok rahat cözer

çizik nerde senin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.