Şimdi Ara

BİREY, FİNAL, BOĞAZİÇİ Pİ, Pİ ANALİTİK DERSHANESİNE GİDENLER.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eml 11 im bu sene küçük bir dershaneye gittim temelim yoktu oluşturdum . Seneye hangi dershaneyi önerirsiniz ... ygs den bir hafta önceki denemelerde 75 net bıraktım en son ... Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretakbas73

Arkadaşlar eml 11 im bu sene küçük bir dershaneye gittim temelim yoktu oluşturdum . Seneye hangi dershaneyi önerirsiniz ... ygs den bir hafta önceki denemelerde 75 net bıraktım en son ... Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler ...

hangi ildesin hocam ona göre fikir verebilir millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam35İzmirli

quote:

Arkadaşlar eml 11 im bu sene küçük bir dershaneye gittim temelim yoktu oluşturdum . Seneye hangi dershaneyi önerirsiniz ... ygs den bir hafta önceki denemelerde 75 net bıraktım en son ... Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler ...

ADANA Seyhan hocam
  • pi analitiğe gitmede nereye gidersen git
  • Bunların içinde en iyi final ama sana bağlı durmadan ödev vermezler rehberlik 0 vs. Ama sorularını cozerler hocaları iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tam35İzmirli

quote:

ADANA Seyhan hocam

Hocam final derim yayınları öğretim kadroları iyidir ben İzmirdeyim çok memnunum burdaki rehberlikciler çok ilgili

• BENEDE HİÇ BİRİNE GİTME HIZDAN BAŞKA YARARLARI OLMUYOR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam ben bireye gidiyorum ama şunu söyleyim dershane yerine videolardan da halledilir. Yine de gideceksen ben niye bireyi seçtiğimi söyleyim. Pi analitikte derece yaptığım halde ve çok ucuz bir fiyata getirdiğim halde gitmedim çünkü pi analitik iğrenç bir yer gibi geliyor bana. İyiki de gitmemişim buradaki şubesi kötü çünkü. Final bana "ortam" derdshanesi gibi geliyor ve çok kalabalık. Birey ise yayın olarak müthiş. Ben bu yüzden bireye gittim belki bir yararım dokunur diye yazdım, hakkında hayırlısı olsun (bu yazdıklarım kayseri şubesi için geçerli, sizin oralar farklı olabilir)

• yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar... biraz geç oldu bakmak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.