Şimdi Ara

Birey B Analitik Geometri çözümleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    matematkçözümlerim.com sitesinde bu kıtabın çözümleri var diye gidip aldım kitabı. Fakat kaç gündür bakıyorum çözümleri kaldırmışlar. Başka bir site varmı çözümleri bulabileceğim. Birde analıtık geometri için youtube kanalı önerisi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar hepinize

• Eski basımdı onlar soru yerleri değişik birey siteden kaldırmış istersen ara sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Pekala ben bi arıyım yarın. Teşekkürler
  • Crystal_maiden77 kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu uplarmısın bende analitik için çözümlü birşeyler ariyorum eğer herhangi biyerde varsa cözümleri bend alacağım

• takip
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Yarın arıycam umarım olumlu bir cevap alırım. Zaten burayada yazarım sonucu. Bireyin analıtik kıtabı cok iyi herkes onu tavsiye ediyor ve çözümleri var diye aldım. Birey cepte uygulamasına bile koymamıslar bu kitabın çözümlerini
  • Crystal_maiden77 kullanıcısına yanıt
    Gelişim serisi çözümlü hocam malesef analitikten mps var elimde benim ama cözemediklerim 2 haftadır duruyor çözümlü kaynaklara muhtacım ben yarın lütfen beni de bilgilendirin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fem geonun çözümler yok mu bilen var mı

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Şimdi mail attım yayınevine yarında arıycam. Bakalım ne diyecekler. Cevap gelirse zaten burdanda haber edicem. Kaldırılacağını bilseydim gelişim serisi b yi alırdım hem tüm geometri konuları vardı o kitapta. Neyse artık
  • sadumlu kullanıcısına yanıt
    Femin şuan normal kaynaklarını bile bulmak zorken çözümleri de imkansız gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal_maiden77

Femin şuan normal kaynaklarını bile bulmak zorken çözümleri de imkansız gibi

Çözen hoca var mi youtubeda

• sadumlu kullanıcısına yanıt
    YouTube da hiç denk gelmedim.

• Akadaşlar yayınevini aradım. Sistem değişikliğinden ötürü bi düzenleme yapılıyormuş. Şuan için sadece gelişim serisinin çözümleri varmış.
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.