Şimdi Ara

Birden fazla cd kopyalama yapılıp image dosyası alınan verileri 1 dvd ye nasıl atabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dvd writer aldım. Amacım evde bulunan bisürü Cd'mi cd kopyalama ile image dosyasını alıp 1 dvd içine atabilmek. Mesela Diablo 2 oyun cdleri 4 tane bunların hepsini 1 dvd 'ye nasıl kopyalayabilirim? Alcohol yada nero ile image lerini alıyorum ama dvdde hepsini nasıl birleştirebilirim, mümkün mü?
    Umarım anlatabilmişimdir.

• Abicim girme böyle alengitli işlere, 160 Gb Harddiskin var, aç ayrı ayrı klasöy kopyala Cd'leri içlerine, sonra da Nero ile hepsini Bir DVD'ye yaz, biraz uğraşırsın ama sonuçta istediğin olur. Güzel bir arşiv yaparsın
  • ama ozaman cd'den okuyarak oynanan oyunları oynayamam ki,
    halbuki ben icabında sevdiğim oyunları alcohol ile sanal sürücüler yaratıp mount edip rahatlıkla oynayabiliyorum.
  • pm attım
  • Burda da açıklasanız fena olmaz hani.
  • yok ben tam olarak arkadaşın dediğini yanıtlamadığım için buraya da yazmadım .ben farklı bir çözüm yolu denemesini anlattım . bu anlattığım yöntemde kurallara aykırı olduğu için pm attım ...
  • Kehribar,
    Önerilerin ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
    NoCd programcıklarını bikaç defa denemiştim ama biraz sorun yaşadığım için üzerine falz eğilmedim, zaten benim yaptığımda farklı bir yol değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.