valla duymuştum ama nasıl yapıldığını bilmiyordum saol.. hayatımda hiç 1 den fazla wolf um olmadı
benimde olmamisti arkadaslardan kurt dilendim =) beyler heralde bugun tum serverlarda 1 den cok wlf u olan adam gezecek
@FONDIP
dene kardes dene =) dedigim gibi %100 oluo ama o kayaya ii sıkısmanız lazım eger wolf u cıkardıgınızda yanınzda gotunuosa wolfu ıcer alıp koseye ii ce sıkısıp tekrar wolf cıkarın yanı anlıyacagınız wolf u Cıkarırken dc yemeye calsıın =) olmassa burada carimin İd PW sini size dagıtacam dermısım =)
arkadaşlar burası nerde tam olarak :D k.b biraz lol :D
quote:
Orjinalden alıntı: zortar
arkadaşlar burası nerde tam olarak :D k.b biraz lol :D
abi burasi cave de fark etmes saga da sola da gitsen 2 taraftada kaya var ve 2 taraftada oluyor bu olay !!
quote:
Orjinalden alıntı: feverakin
quote:
Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN
verildi hatta bende vermiştim
ya haci ben hangı konuyu acsam verildi diosun :S bana dusmansan acıkca belırt yani !!! bu forumda 2000 post kasmıs adam bile DH ye eklermısın dedı ben onun ricası ustune buraya ekledım demekkı senın kını goren olmamıs !!! hadi bakalim hatta ben vermiştim diyerek kendi reklaminida yaitpn aferin sana !!!
aramam denen bişey var ayrıca eğer yardım etmek istiyorsan öncelikle konuyu doğru yere aç
uzatıp tadını kaçırmayalım arkadaşlar. gördüğünüz üzere bilmeyen ve daha önce görmemiş arkadaşlar topiğin sahibine teşşkürlerini ilettiler.demekki işe yarayabiliyormuş.
arama butonu var diyen arkadaşıma da şunu söyliyeyim , o an forumda olan birinin aklına birden çok wolf olayı gelmemiş ve arama yapmamış olabilir. en azından faydası dokundu değil mi _?
quote:
Orjinalden alıntı: F0NDiP
uzatıp tadını kaçırmayalım arkadaşlar. gördüğünüz üzere bilmeyen ve daha önce görmemiş arkadaşlar topiğin sahibine teşşkürlerini ilettiler.demekki işe yarayabiliyormuş.
arama butonu var diyen arkadaşıma da şunu söyliyeyim , o an forumda olan birinin aklına birden çok wolf olayı gelmemiş ve arama yapmamış olabilir. en azından faydası dokundu değil mi _?
böylece forum kirleniyor açılan bi konu 3-4 defa daha açılıyor kurallarda da yazdığı gibi önce arama yapın
Denedim kanıtı:
Not: Bu toplayıcı pet lerde de geçerli mi ?
petlerde olmuo
nasıl olmuyya ya işte benım ss ler size alıntı bal gıbıde oluo !!!
Hit senle zaman kaybetmiyecem !! biz burada gunumuzu bulduq sen konus bu konuda yalnıs yerde dıon ya helal olsun ayıptır sorması nereye koyaydım konuyu !!!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: F0NDiP
böylece forum kirleniyor açılan bi konu 3-4 defa daha açılıyor kurallarda da yazdığı gibi önce arama yapın
Yazdığın postLarın Ne Kadar Cok gerekLi oLduğunu AnLadım (!)
2 den fazla oluyormu deniyen varmı acaba
ya arkadaşlar nasıl oluor bu 3 tane wolf çıkarma bi anlatın bende çıkarıcam ama bu videonun yarısı var yarısı yok yarısını izleyebildim anca pm plssssssssssssssssssssssss bide sadece cavelerdemi oluo başka bi yerde olmuomu
sro cu 3 wolf cıkarmak istiosan 2 defa DC yemek gerekıyor nasıl mı ilk wolfu cıkarken DC yedın ondan sonra oyuna gırdın aynı yere tekrar sıkısacaksın !! ve tekara baska bır wolf cıkarmaya calıscaksın ve 2. DC yı yıyeceksın ondan sonra o sıkıstıgın yerden cıkcaksın ve oyuna gırdıgınde 3. wolfu cıkarıp dısarı teleport olacaksın !! oke
3. de oluo sahsen ben yaptım ama ss lerı yok o 36 lvl dı sahıbıne gerı verdım o wolfu !!
Anlamadığım birşey var ben de gördüm çıkaranları ma ikis de vuruyor mu???
quote:
verildi hatta bende vermiştim
Böle başkalarının üztünden geçinenleriden hç hoşlanmama Videoyu İlk ben verdim neyse hadi sen verdin farzedelim
quote:
Orjinalden alıntı: bezzar
Anlamadığım birşey var ben de gördüm çıkaranları ma ikis de vuruyor mu???
evet 2 side dalıo =)
özel olmayı seviyordum :) ama bozuldu :) (şaka :) )
Peki caveye gdince Leveliniz Yetmiyor dio kaç level den sonra olacak oraya girişimiz??