Bildirim
............BİRBİRİMİZİ NE KADAR TANIYORUZ ????..........(yorumalar lütfen) (26. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sodömizer
Yaw adam daha yenı cıkmısttı ıcerden yıne nıye dondurdunuz gerı.
_____________________________ 2006 Renault Scenic 1.6 Dynamique BVA BRC My11SATILDI
1996 Renault 9 Broadway -
Bu ne len, Herkezi fişlemişsiniz
Otomobil genelin Kozmik Odası olmuş burası
_____________________________ [drahte1905 | Cennetlik Zebani] love me or hate me, i promise it won't make me or break me.[/right] -
Kapılar açılsın çatışmalar başlasın!

Döner bıçaklarıyla dalalım aaabii
Yıllara bakınız nasılda geçiyor değil mi?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
Yıllara bakınız nasılda geçiyor değil mi?
Valla "Yıldızlara bakın nasılda geçiyor değil mi?" diye okudum. Lazarotti deyince varsa yoksa Yıldız-Mercedes geliyor aklıma.
_____________________________ Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
-
Hey gidi hey buraya ilk kaydolduğumda plantamaxtan tek farkım cettam değil kedim olmasıydı..
aramızda ev bark kuranlar var. Allah yollarını açık etsin.
Valla "Yıldızlara bakın nasılda geçiyor değil mi?" diye okudum. Lazarotti deyince varsa yoksa Yıldız-Mercedes geliyor aklıma.
İlkokul 2'ye giderken, komşu kızları ile w115 içinde evcilik oynarsan böyle olur..
_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
İlkokul 2'ye giderken, komşu kızları ile w115 içinde evcilik oynarsan böyle olur..
Allah vere de çocuğun yıldızdan tiksinmese.
Baba Mersocu çocuk VW, Ford, Opel hatta ve hatta Renault bile olabilir.
Orijinalden alıntı: joushkun
Hey gidi hey buraya ilk kaydolduğumda plantamaxtan tek farkım cettam değil kedim olmasıydı..
aramızda ev bark kuranlar var. Allah yollarını açık etsin.
o kadarda değildi.kendine haksızlık ediyorsun
_____________________________ EIRP:Effective Isotropically Radiated Power|∇xE=-(dB/dt) | ∇xH=J | ∇.D=φv | ∇.B=0 | D=ϵ.E | B=µ.H | -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
Allah vere de çocuğun yıldızdan tiksinmese.
Baba Mersocu çocuk VW, Ford, Opel hatta ve hatta Renault bile olabilir.
Armut dibine duser
-
quote:
Var mı bir sorun?
Devam et abi;devam et..
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
-
2 şubat tan beri kimse yazmamış
beni tanıyan yoktur heral
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki