Şimdi Ara

............BİRBİRİMİZİ NE KADAR TANIYORUZ ????..........(yorumalar lütfen) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
69.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abicim ayıp olmazsa ben kendimi tanıtasam.Foruma katılalı 1 yıla yakın olmuş.Ama belli başlı topiclere katılmadığım için bana yorum gelmemiş.Yani marka fan topicleri felan.
    Otomobile çok meraklı biriyimdir.Hatta hastayımdır.Geceleri yolculuk yaparken uzaktaki araçların stoplarından modelini bilmeye çalışırım Başarılı olduğum da söylenebilir.Foruma da bişeyler öğrenirim diye katıldım ve bağımlılık yaptı.Şimdi işim gücüm burası oldu.Markalara gelen yorumlara dikkat ederim ki bilgimiz olsun.İlgimi çeken topiclere yazarım ama 1 topici sürekli takip etmem. Yorumlarımda saygılı olmaya çalışırım.Çünkü burdaki çoğu kişi benden bilgilidir.Bende onlardan bişey kaparım diye buralardayım zaten. Fanatiklik yapmamaya çalışırım.Bazen pejoyu savunurum ama çok üzerine gidiyolar pejonunda burda.Yalanmı Neşeliyimdir vs. vs.
    Forumdan msn de joshkun(doğrumu yazdım bilmiyorum) ile görüşüryorum.Herkesle de görüşmek isterim.Msn ve mail adresim rb.atasoy@gmail.com .Eklerseniz sohbetlerinize katılmak isterim.
    Ayrıca otomobilden başka fotoğrafçılıkla ilgilenirim.Avatardakini ben çektim söylemsayıptır
    Saygılar sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 31 Ağustos 2006; 15:29:58 >

• Bende peugeotu severim harbiden gerektiğinden fazla yükleniyorlarÇok şişti ama msn ,Dh li dostlar diğerlerinden bi nebze önemli ultraslan_55_wade@hotmail.com Ekleyebilirsiniz
  • Beni de anlatırmısınız..?
  • Abi bitek senin cordoban olduğunu biliyorum.Hatta önden vurmuşsun da hazır kasko ödüyoken cupra tamponu takmıştın.O sendin dimi abi yanlış hatırlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

jeandan Type-R ...... gerçekten honda konusunda bilgili ve ölçülü bir arkadaş gereksiz yazı yazmaz.
    asilx ...... reno almaktan başka şansı yok günün birinde mazda alırsa eminim formu terkeder
    çünkü japon dostu onu çok yakın markaja almış durumda.
    .C.O. ..... formun en kuul kişisi ama asla saçmalamaz ve düzenini bozmaz belli periyodlarla gelir aramıza
    _codelinker_ ..... sağlam, erdemli polimiğe girmeyen değerli bir arkadaş. ortamı germez hatta sakinleştirir. ( selam ile... )

Düşünceleriniz için teşekkürü bir borç bilirim. Saygılar.

• Gökberg_ß;

Bir aralar günde 8 tane arabam.com haberini topic malzemesi olarak kullanan oto magazinsever Samsun'lu Fordçu arkadaşımız. Artık arabam.com lafını okuyunca tüylerinin biraz olsun dikildiğine eminim

asilx ve jeandan Type-R;

Biri röno'cu, biri honda'cı yaşıtlarım. Aralarındaki muhabbetleri severek izlerim. İkisinin de doğruculuğuna ve fanatiği oldukları markalar hakkındaki bilgilerine saygı duyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Forumdan msn de joshkun(doğrumu yazdım bilmiyorum) ile görüşüryorum.

u var len arada
  • Oha Abi 8 tane değildi en fazla 3 tane açtım bir günde sende bizi hepten arabam.com cu yaptın
    quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Gökberg_ß;

Bir aralar günde 8 tane arabam.com haberini topic malzemesi olarak kullanan oto magazinsever Samsun'lu Fordçu arkadaşımız. Artık arabam.com lafını okuyunca tüylerinin biraz olsun dikildiğine eminim

asilx ve jeandan Type-R;

Biri röno'cu, biri honda'cı yaşıtlarım. Aralarındaki muhabbetleri severek izlerim. İkisinin de doğruculuğuna ve fanatiği oldukları markalar hakkındaki bilgilerine saygı duyarım

• Tatlıyı ve tuzluyu çok severim. Hele tatlıya bayılırım. Birde kilo verebilsem biraz
  • Olsun kilo problem değil verirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: set

Tatlıyı ve tuzluyu çok severim. Hele tatlıya bayılırım. Birde kilo verebilsem biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 31 Ağustos 2006; 19:29:48 >
  • valla buraya 2 aya yakındır takılıyorum cok ıı arkadaslar edındım gel gorkı ısımlerı hatırlamıyorum:D:D:D msn den bakmam lazım :D cellıka jeander type r bunlar bı aklımda :D:D bıde sansa burda kayıncoyla karsılastım :D:Djeander typr r la tartısırken :d benı sormayın gurbette sallanmıs bırı ıste anladımız konulara bazen el atarız bazende makara olsun dıye laf atarım mıllete
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Olsun kilo problem değil verirsin
    quote:

Tatlıyı ve tuzluyu çok severim. Hele tatlıya bayılırım. Birde kilo verebilsem biraz

Yok yav olmuyo, çok denedim, arabanın torpidosu çikolata,fındık,fıstık dolu , atıştırmadan duramıyorum.

Sırf kilo vereyim diye paraya kıydım, gittim 1,5 milyara koşu bandı aldım yinede veremedim..

Homiligırtlak yemeye devam edersem olacağı bu

Yemek yemekten,atıştırmakdan büyük zevk alıyorum...

• beni tanıyan varmı merak ettim
  • quote:

quote:

quote:

Yok yav olmuyo, çok denedim, arabanın torpidosu çikolata,fındık,fıstık dolu , atıştırmadan duramıyorum.

Sırf kilo vereyim diye paraya kıydım, gittim 1,5 milyara koşu bandı aldım yinede veremedim..

Yeme abicim bak sonra yenge beğenmezBende çok severim atıştırmayı öyle ama daha kilo almadık yaştan dolayı.Yakıyoz demekki.

• Bende bu aralar çikolata manyağı oldum sivilceler artıyo okul başlıyo bırakmak lazım belki okula gelecek çömlerden işe yarayan olabilir
    quote:

quote:

quote:

• Benim hakkimda ne dusunuyor arkadaslar aceba
  • Yani tabiYaşasın abazalık
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: mcyavuz

Benim hakkimda ne dusunuyor arkadaslar aceba

arkadaşlar benim hakkımda ne düşünüyorlarsa Allah 'ta onlara 1000 mislini versin
  • çok güzel bi ortam oluşmuş.

msn isteyenler pm atabilirler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.