Şimdi Ara

biraz oyunu oynadıktan sonra kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i3542-3267BK-15-Inch-Processor/dp/B00LJG85N8 baabamın şöyle bi laptopu var içerde tv ye bağlı hdmı ile ramler 4 gb 1600 samsung babam şnternet filim müzik amaçlı kulannıyor hiç takılma kasma yapmamkta geçen gta 5 kurdum ilk açıyorum bi 10 15 dakka normal ayarlar 1366x768 çözürlük kaplama ayarı yüksekte sadece diğer ayarlar normal de ilk 10 15 dakka gayet güzel oynatıor daha sonra fps düşmeleri oluyor takılma yapmaya başlıyor ısınma yok tertemız lapotp alınalı 1.5 hafta oldu toz tanesi yok altındada soğutucu var ısınma olmuyor ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 10 Ağustos 2016; 1:38:53 >

• updullah
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i3542-3267BK-15-Inch-Processor/dp/B00LJG85N8 baabamın şöyle bi laptopu var içerde tv ye bağlı hdmı ile ramler 4 gb 1600 samsung babam şnternet filim müzik amaçlı kulannıyor hiç takılma kasma yapmamkta geçen gta 5 kurdum ilk açıyorum bi 10 15 dakka normal ayarlar 1366x768 çözürlük kaplama ayarı yüksekte sadece diğer ayarlar normal de ilk 10 15 dakka gayet güzel oynatıor daha sonra fps düşmeleri oluyor takılma yapmaya başlıyor ısınma yok tertemız lapotp alınalı 1.5 hafta oldu toz tanesi yok altındada soğutucu var ısınma olmuyor ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz

Klasik şeylerin üzerinden geçelim. Öncelikle kasmaya ve fps düşüşlerinin yaşanması esnasında cihazın sıcaklık değerlerini buraya paylaşın. Değerler normal ise ve kasmalar devam ediyorsa uzak bir ihtimal de olsa(uzak diyorum çünkü driver sorunu olsa idi baştan kasardı) bana cihazın veyahut ekran kartının modelini verin driver yazayım size.

• Şahsi görüşüm verileri ram e attıkca ram doluyor. Bu nedenle kasma yapıyor. Driver olsa başından itibaren kasadı. Isı değil diyosunuz aklıma bir o geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShiroRyuu

Şahsi görüşüm verileri ram e attıkca ram doluyor. Bu nedenle kasma yapıyor. Driver olsa başından itibaren kasadı. Isı değil diyosunuz aklıma bir o geldi.

Bende öyle düşünüyorum hocam kaplamalar geç yükleniyor bazense aida 64 baktım max 1600 mhz 16 gb kadar. yükseltilmektedir yazıyor bunda kaç slot var nasıl oerenirim içini açmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen 2dir tahminimce. Ama zaten tek kapak olur altında. Bir vida sökerek bakabilirsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.