Şimdi Ara

Biraz Önce Yüksek Tansiyonu izledim ama filmi anlamadım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kim katil kim değil hiç bişey anlamadım doğrusu katil adam mı kız mı ? o kadar kişiyi adam öldürdü anlamadım kız yaptılar sonunda filmin.bumu şaşırtmacaydı resmen saçmalamışlar

sinemalar.com daki bütün yorumları okuyorum.
    anladık kız şizofren ve film boyunca bize gösterilen katil yok kız kendi kafasından uydurduğu bir karakter.
    ama şunlarda var madem adam yok kız var.benzinciye geliyolar adam alkol istiyor kıza ordan göz kırpıyor aynı zamanda madem adam yok filmde aslında.ama benzinciden 2 araba çıkıyolar hayalet mi sürüyor bu arabayı enterasan..

biri sağlam bir şekilde izah etse tam anlasak mutlu olcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 29 Aralık 2010; 19:33:04 >

• güzel film ben beğendim hatta bazı sitelerde bu film için bilmem kaç ülkede yasaklanmış diye yazdığını gördüydüm de hani öyle yasaklanacak bir film gibi de gelmedi bana
  • Nedense bu filmden coook gerilmiştim ve korkmuştum
  • Bu filmin nesi yasaklanmş ya.Klasik senaryolu bir film.Sıkılarak izlediğimi söylemeliyim tabi kişiye göre deişir.

Yasaklanması gereken bi film istiyorsanız "the srpski film" i izleyin.Ondan sonra bu tarz filmleri teletabi diye izlersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoreHowl

Bu filmin nesi yasaklanmş ya.Klasik senaryolu bir film.Sıkılarak izlediğimi söylemeliyim tabi kişiye göre deişir.

Yasaklanması gereken bi film istiyorsanız "the srpski film" i izleyin.Ondan sonra bu tarz filmleri teletabi diye izlersiniz.

Bende önce Cannibal Holocaust u sonra Srpski yi izlemeyi düşünüyorum şuan
  • onu bende söledim zaten zeki arkadaşım.

ama işte film izleyince o kadarlar bitmiyor çok detay var o filmde tekrar izlicem sanırım kimse doğru dürüst anlatamıcak
  • bak kankam, o filme dair ben de bir b.. anlamadim. piyasada o kadar cok film var ki bir filmi 2. kez izleyecek vaktim cogu zaman olmuyor. ve yanilmiyorsam kamyon soforuyle sarisin kizin ayni karede oldugu sahneler dahi vardi (belki de ben yanlis hatirliyorum). ama sen yine de 1 kere daha izleyeceksen arkadaslarin dedigi gibi kizi her gordugunde aslinda o kamyon soforoymus gibi o gozle izle. o sefer film anlamli olursa bana da bir pm ativerirsin artik gozum. optum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

bak kankam, o filme dair ben de bir b.. anlamadim. piyasada o kadar cok film var ki bir filmi 2. kez izleyecek vaktim cogu zaman olmuyor. ve yanilmiyorsam kamyon soforuyle sarisin kizin ayni karede oldugu sahneler dahi vardi (belki de ben yanlis hatirliyorum). ama sen yine de 1 kere daha izleyeceksen arkadaslarin dedigi gibi kizi her gordugunde aslinda o kamyon soforoymus gibi o gozle izle. o sefer film anlamli olursa bana da bir pm ativerirsin artik gozum. optum

aynen tekrar izlicem çözdüm ama yine çözmemiş gibiyim tam anlamıyla kimse açıkmasını yapamaz bu filmin.

kimlikte bunun gibi :D şizofren filmleri çokmuş piyasada evet aynı karede eleman hem adamla konusuyor hem kıza göz işareti yapıyor :D

• google'ye yuksek tansiyon online izle yazdim karsima cikan ilk blog sitesinden izliyorum su anda kalite super kiz filmin basinda basina gelecek olanin ruyasini goruyor ve diyor ki kendi kendimi kovaliyordum ruyamda, arkadasi da bir kere normal ruya goremez misin diyor o da hayir normal insanlar gibi olmak cok sşkici diyor, ilginc gelismeleri an be an aktarmaya devam edecegim, ayrilmayin.

edit1: bu kizla kamyon soforunun ayni kisi oldugunu iddia eden ey saskinlar, nasil oluyor da kiz ayni anda hem eve dogru araba suruyor, hem de kamyonun icinde bir kizin kafasini kopartip tarla atiyor; bunun aciklamasini yapin bakalim.

info: sari sacli kizimizin adi marie, ayni zamanda lez.

edit2: kiz yatakta muzik dinlerken, kamyon eve dogru gelir. bunu da aciklayin cok bilgili sinema profesorleri bir kisinin ayni anda 2 yerde birden olmasi fizik kurallarina aykiri diye biliyordum ben kiz hem ust katta, hem de alt katta kapi ziline basiyor bak sen bizim katil yatagin altina baksa kendini gorecek siz hic kendinizi gorebildiniz mi hayatta kadini bogazindan bicaklayisini bizim marie bizzat dolabin icinden rontgenliyor hem bicakliyor hem rontgenliyor ayni anda iki is, ben de mi sizofren olsam ne hem projelerimi yapar hem de film izler, oyun oynarim super cidden kiz hem tarlada cocugu vuruyor, hem de evde alex'i kurtarmaya calisiyor nasil ayni kisiyse supergucleri var heryerde bulunabiliyor. devamini paylasacagim, gorusmek uzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 1 Ocak 2011; 10:52:32 >

• quote:

google'ye yuksek tansiyon online izle yazdim karsima cikan ilk blog sitesinden izliyorum su anda kalite super kiz filmin basinda basina gelecek olanin ruyasini goruyor ve diyor ki kendi kendimi kovaliyordum ruyamda, arkadasi da bir kere normal ruya goremez misin diyor o da hayir normal insanlar gibi olmak cok sşkici diyor, ilginc gelismeleri an be an aktarmaya devam edecegim, ayrilmayin.

edit1: bu kizla kamyon soforunun ayni kisi oldugunu iddia eden ey saskinlar, nasil oluyor da kiz ayni anda hem eve dogru araba suruyor, hem de kamyonun icinde bir kizin kafasini kopartip tarla atiyor; bunun aciklamasini yapin bakalim.

edit2: kiz yatakta muzik dinlerken, kamyon eve dogru gelir. bunu da aciklayin cok bilgili sinema profesorleri bir kisinin ayni anda 2 yerde birden olmasi fizik kurallarina aykiri diye biliyordum ben kiz hem ust katta, hem de alt katta kapi ziline basiyor bak sen bizim katil yatagin altina baksa kendini gorecek siz hic kendinizi gorebildiniz mi hayatta kadini bogazindan bicaklayisini bizim marie bizzat dolabin icinden rontgenliyor hem bicakliyor hem rontgenliyor ayni anda iki is, ben de mi sizofren olsam ne hem projelerimi yapar hem de film izler, oyun oynarim super cidden kiz hem tarlada cocugu vuruyor, hem de evde alex'i kurtarmaya calisiyor nasil ayni kisiyse supergucleri var heryerde bulunabiliyor. devamini paylasacagim, gorusmek uzere

1-kız aslında öndeki arabayı sürmüyor o hep kamyonun içindeydi.biz kızın kafasında kurguladığı şeyleri izliyoruz o kadar.
    2-bunuda aslında ilk yazdığım şeyle açıklamak mümkün.yönetmen bize kızın kafasında kurguladığı olayları göstermiş.

• Kafasında kurmuş hocam her şeyi işte. 2 arabayla çıktılar diye 2 araba çıktı manasına gelecek değil.
    Kız kafasında kurmuş her şeyi. Kendi yapmış halbuki bütün psikopatlıkları.

Senaryosu fena, finali vurucu bir film. Ama vahşet üst düzeyde. 18+'nın ilersi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

1-kız aslında öndeki arabayı sürmüyor o hep kamyonun içindeydi.biz kızın kafasında kurguladığı şeyleri izliyoruz o kadar.
    2-bunuda aslında ilk yazdığım şeyle açıklamak mümkün.yönetmen bize kızın kafasında kurguladığı olayları göstermiş.

bravo solitario, bu gercekten mantikli bir aciklama, yonetmen nerede deklare etmis filmin bu sekilde cekildigini kaynagini da verebilir misin, lutfen? tesekkurler.
  • quote:

google'ye yuksek tansiyon online izle yazdim karsima cikan ilk blog sitesinden izliyorum su anda kalite super kiz filmin basinda basina gelecek olanin ruyasini goruyor ve diyor ki kendi kendimi kovaliyordum ruyamda, arkadasi da bir kere normal ruya goremez misin diyor o da hayir normal insanlar gibi olmak cok sşkici diyor, ilginc gelismeleri an be an aktarmaya devam edecegim, ayrilmayin.

hacı helal bnm anlamadığım yerlere iyi değinmişinn..

edit1 : o olayı gerçekten bende anlamadım onun pek açıklaması yok doğrusu.

ama sinemalar comda okuduguma göre kız eve girmiyormuş hiç..hani dışarıya sigara içmeye çıkıyor ya ondan sonra eve hiç girmiyormuşş.
    o silahıda evden alıyormuş evi gezerken duvarda asılıymış.

Orda kadını kestiğindede kadına yaklaşıyor bişey söylüyor ya.neden diyormuş orda :D

benznliğie gittiğinde adamın ellerine dokunuyo adamda kız elime dokunuyor ne yapıyor bu diyomuş hani kızlar dokunuyor ya :D

ellerini yıkıyor sonra lavobada mermileri atarken bayan eliymiş :D

zaten adamın olmadığı sonunda anlaşılıyor gibi yani o kada darbeye adam sağ çıkamaz elinde testereyle..

enterasan bir film ama saçmalıkta var...

ben bluray indircem bide bu filmi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 1 Ocak 2011; 12:49:24 >

• Filmi tekrar izledim iyice anlıyalım diye ya abi bu kadarda olmaz..

ya benzinlikte camerada polisler kızı görüyor ama adam öldürdüğünde çalışanı camerada adam gözüküyor nasıl oluyor bu bu kadar aptal yerine koymak da ney ? şaşırtma yapmak buysa...o cameradada kızın gözükmesi lazım madem öyle ne kadar saçma yahu
    kadını öldürdüğündede neden felan demiyor hiç bişey demiyor daha doğrusu...
    çok grip fim o kadarda iyi değğil
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt

filmde kadın çift karakterli kişilik bozukluğu sanırım içinde bir erkek seri katil var bu diğer karakteri cinayetleri o içindeki seri katille işliyor yani herşeyi yapan kadın aslında öyle erkek biri yok katil

• selma00 S kullanıcısına yanıt

Selma konuya yazılan son mesajın üzerinden 11 sene geçmiş. Adam değil filmi, forumdaki üyeliğini bile unutmuştur.   Ayrıca eski bir film olsa da izlemeyen kuşaklar illaki vardır. Kocaman spoiler vermişsin. Bari spoiler butonunu kullansaydın veya bilmiyorsan spoiler diye uyarı geçseydin.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Hala aktif görünüyor :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.