gerçekten dertleşmek isteyen varsa buyursun.. forumda kimin elindne ne gelir bilinmez ama, yazmak, birilerine anlatmak bile rahatlama sağlar en azından.. saçma sapan şeyler yazılmayacağını ümit ediyorum.. ben sorunları dinlemek ve elimden gelen herhangi birşey olursa da yapmak isterim.. hiçbirşey olmasa dahi dinlemek isterim..
bu dünyanın ben mk daha yeni bir arkadaşımız video paylaşmış yemin ederim ağladım sinirden kocaman adama lastik geçirmişler elektirk ile korkutuyorlar ne biçim insanlıktır kardeşim bu ya dünyanın çivisi çıkmış hergün böyle videolar gördükçe yüreğim bükülüyor uykum gelip sinirlerim bozuluyor aynısı ona yapılsa .... insanlık ölmüş ama forumda bazen görüyorum hala iyi insanlar var geçen gün bir arkadamıız gene konu açmış biri yanlışıkla hesabıma 500 tl gönderdi diye adamında paraya ihtiyacı varmış bizim forumdaki dostumuzun ama o insanlık yapıp parayı sahibine geri göndermiş helal olsun valla insanlık hala var demekki ama çok az herşey,hayat eskisi gibi değil artık gittikçe ülkemiz batıyor bizi yönetiyorlar ne yaparsak yapalım birşeyi engelliyemiyoruz gittiler hiç günahı olmayan insanları astılar şu şerefsiz pkk yandaşı apoyu asamıyorlar böyle bir ülkede yaşıyoruz ne biçim iştir bu ya herneyse yazacagım çok sey var daha ama yazsam kitap olur mk içimi azda olsa boşalttım iyi geceler.