Şimdi Ara

Biraz da Nostalji [ p r e h i s t o r i k 2 ] aç gözlü mağara adamı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdiki Gençlik Bilmez...
    geçen gün aklıma geldi.. bi aradım ve buldum ..

yalnız bi sorun var sp2 xp lerde tam açamadım..

Aç Gözlü Mağara Adamı Prehistorik 2

Distributive size: 1.07M Windows-95,98,ME,2000,XP,NT

link [sömür a.ş.]
    http://takegame.com/action/htm/prehistorik2.htm
    http://www.edisk.cz/stahni/87861d646d4df8515e165e80229b43ad80817e33

Bonus +http://img404.imageshack.us/my.php?image=inekxa2.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 5 Şubat 2007; 19:33:29 >

• hehehe süper bi oyundu adam biraz abazaydı ama çok severdim o oyunueskileri hatırladım sağolasınbu arada sorununa bi çözüm buldum bu işi güncel patch lerle giderebilirsin en son güncel patch ini yükle belki çalışır sp2 de
  • patch adı varmı....

biraz değil manyak.... zaidi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

patch adı varmı....

biraz değil manyak.... zaidi..

Ne yazıkki arkadaşım bulamadım patch leri.Galiba bu oyunu oynamak için 98 ve ya ME gerekiyor galiba
  • way anasını ne günlerdi
    başlangıçta start yazısına vurunca bisürü şey çıkıyordu
    süper oyundu yawwwwwww
  • Bu oyunu hatırlamamak mümkünmü Küçüklüğümün oyunu vay anasını o günler geldi aklıma ya
    Hakikaten mükemmel bir platformdur Oyunu oynamak için dosbox programını yükleyin ve xp service pack2 de rahat rahat oynayın Hatta binlerce eski dos oyununu bu söylediğim programla sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz Bende olan oyunları sayayım da biraz eski günleri analım

Budokan, Test Drive 1-2-3, North and South, Spiderman, Colorado, İtaly90, Metal Busters, Steet Fighter 1, Prince of Persia 1, Rockford, GranPrix Circut, Death Sword, Golden Axe, Blues Brothers, Terminator2 vs vs...
    Yani epey geniş bir arşivim var Bu dönemi bilen eski oyuncular da hemen yüklesin dosbox u ve eski klasikleri oynayıp geçmişe ufak bir dönüş yapsınlar

• off bayılırdım ya
    nerden buldun dostum, çok süper oldu bu oyun şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PROMODS ARTIK M.P. DE
    6 yıl önce açıldı
    D&R'da Çalışmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BIRAZ PISIKOPAT OYUNU GIBI.
  • vay prehistorik benim favori oyunum du yaw. bu oyunun 1.sini bitirmek için bütün aile seferber olmuştuk yaw. hey gidi günler... teşekkürler
  • bi çok yerde gizli bişi ler..
    benim listem vardı taa ne zaman oyunu bitiren ss koysun şifreler felan....

bide 4. bölümde takılma riski var yavaş yavaş oynayın....
    expertte farklı canvarlar çıkıyor...

Yarın oyunu bitirim herhal..

HEyyt be princede vardı titus, lotus Özendim beaa

isteyen varsa 5 gün içinde Metal Slug 12345x 5plus var ftp yapıp siteye eklerim...
  • klasik bütün oyunları koy bence şimdi eskiye döndüm haaa!!!! geceli gündüzlü oynayıp geçmeye çalışıyodum bölümleri ne güzel günlerdi şimdi ise 2 saat te bir oyun bitiriyorum
  • fecii deli oyundu...
    elinizde yada aklınızda bu biçimde farklı oyun varmı acaba....

aklıma gelmiyor...

(ayrıca popcap.com)
    Zuma - big money - roket mania - H. Metal Tank Tavisye Ederim ..
  • Bunun birincisini de bitirmiştim, o da çok zevkliydi bu da çok komedi.Buzdolabı olayı güzeldi
  • dos emulator diye bir program var onunla çalışabilir belki ama ben fifa96yı çok yavaş çalıştırmıştım. Keşke vistada dos oyunları desteği olsa,insan o gunleri özlüyor.
  • Ya boyle bi üst konu olsa nostaji bölümü eski güzel oyunları oraya koysak nasıl olur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

Ya boyle bi üst konu olsa nostaji bölümü eski güzel oyunları oraya koysak nasıl olur ?

aa harbiden,
    bütün nostalhi oyunları ekleriz paylaşım felan
  • aslında iyi olur --------> NOSTALJİ BÖLÜMÜ-(klasik oyunlar geçerlidir) <--------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 6 Şubat 2007; 21:51:52 >
  • hehehe guzellll ama hatirladigim kadariyla bunda bi bölümde takilmistimda kafayi yemistim sonra oynamayi birakmistim :)
  • Zamanında adamın biri zorla satmaya çalışmıştı süper bişi deide almamıştık
  • madem bu kadar iyi yükleyelim bakal1m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 7 Şubat 2007; 10:28:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.