Şimdi Ara

Biraz buruk , biraz mutlu 《Töder içerir.》

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl töder ygs'ye girdiğimde çok iyi yaptığımı hissediyordum ve sınav çıkışı kendime güvenim yerine gelmişti . Sonra sıralamalar açıklandı 12k (töder). Şoka filan uğramadım . Bu sıralama benim için idare ederdi .

Bu yıl, sınavdan çıktım ve kontrol edince idare eder bir şeyler yaptım dedim ve 112,5 geldi . Sevindim ama daha iyisi olabilirdi . Tyt sıralamam 784.

Gelelim Ayt kısmına . 69 net geldi . Geçen yıl lys korkulu rüyamdı . 22k ygs 28k lys yapmıştım . Yani geriye düşmüştüm. Töderde de aynısı oldu 3k'ya geriledim . 1 saat erken çıkmıştım ama bu bahane değil . Neden her seferinde insanlar sıralamasını ileri atarken ben çok geriye gidiyorum . Bu durum gerçekten can sıkıcı .

Yine de buna şükür . En azından geçen yıla göre çok geliştim . Bakalım neler olacak ... Bu başlığı açma amacımı unuttum vallahi . Psikolojimiz bozuldu artık .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam moralin bozulmamali bence tytde asırı iyi yaptıgın icin dusmus olman normal ayrica yigilma var diyorlar gayet iyi netlerin tebrik ederim

• hocam bence artık sırf ayt ye asılma vaktiniz gelmiş

tyt için 2-3 günde bir deneme yeterli olacaktır diye düşünüyorum

sınava 2-3 hafta kala tabiki deneme sayısı arttırılacak

• Geçen sene ben de 28 k idim. Lys mf3. Ygs 45 k idi. Benim de töder 12 k idi. Bu Sınavda tyt 111.25 net 1400 oldum 76.25 860 oldum hocam.

Bunu neden yazdım geçen sene aynı yerdeymişiz. Tyt’de aynı yerde sayılır. Ben ikinci aşamada aramızda fark olduğunu düşünmüyorum. Sadece dikkat isteten bir sınavdı. Süremi son dakikaya kadar kullandım 2-3 tekrar attım. Size ayt için rahatlık ve konsantrasyon öneriyorum.

• Aslında tyt'ye hiç asılmadım hocam . Hep ayt odaklı oldum . Ama bir şeyler ters gidiyor .

• Hocam takmayın töderi falan.Geçen sene töderi özdebire zevkine girip 10-15k olan gerçek lysde 5-7k arasi olan rahat 4-5 kişi tanıyorum.Bu aylar kırılma ayları ve milletin birbirinin psikolojisini bozduğu aylar.Forumda fazla takılmayın derim.

• DoktorSaian kullanıcısına yanıt
    Hocam ayt'de tekrar etmek filan zor geliyor . En kolay sorularda dikkatsizlik yapıyorum . Tekrar ederken basit soruları atlıyorum . Tahminimce 15-20 güne sizin ayt seviyenize yetişirim . Yani inşallah . Bu arada 1.25 ile araya ne kadar çok kişi girmiş . Yığılma haddinden fazla olmuş .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah hocam. Buna çok sağlam kişiler giriyor bir de önde bu kadar yığılma doğal çünkü mat ayt kolaydı baya bi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.