Şimdi Ara

biraz akla ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen ay yeni bir ise basladim. Mevcut sartlarim yaklasik % 40 oraninda iyilesti fakat calisma süreleri hakkinda kafam karışık. Sabah 8 de evden çıkıp aksam 8 de eve dönüyorum ve haftanin 6 gunu calisiyorum. Iyi para kazanmama rağmen kendimi altin kafese konmuş bülbül gibi hissediyorum.

Sizce hakikaten bülbül müyüm (anladiniz siz onu) yoksa abartiyormuyum.

durum vahim dusun konu disina bunu soruyorum riske bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne işi

• İş ne maaş ne kadar önce onları söyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum eski isinle yeni isin hakki da dogru durust detay vermiyorsun sonra yorum yapmamizi bekliyorsun net parayi yaz yol ulasim yemek vs kac saat calistigin bunlar onemli seyler.

• Eski isimde 1900 tl maas aliyordum saatler 08 -18, ctesi 09 - 11 seklindeydi. Araba bende kaliyordu sigorta yemek

yeni isimde 3750 tl maas aliyorum saatler ctesi dahil 08:30 - 18:00 ama eve gitmem 19:30 u buluyor trafikten yine arac bende kaliyor ssk yemek

sartlar bu. Eski isimde satis temsilcisiydim simdiki iskmde bolge satis sefiyim.

bu arada ne is yaparsaniz yapin daha iyisini sorgulayin inanin bi yerlerde sizinle calismak isteyecek birileri bekliyordur.

• yeni iş kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

Eski isimde 1900 tl maas aliyordum saatler 08 -18, ctesi 09 - 11 seklindeydi. Araba bende kaliyordu sigorta yemek

yeni isimde 3750 tl maas aliyorum saatler ctesi dahil 08:30 - 18:00 ama eve gitmem 19:30 u buluyor trafikten yine arac bende kaliyor ssk yemek

sartlar bu. Eski isimde satis temsilcisiydim simdiki iskmde bolge satis sefiyim.

bu arada ne is yaparsaniz yapin daha iyisini sorgulayin inanin bi yerlerde sizinle calismak isteyecek birileri bekliyordur.

Oha lan o parayi ben aliyim ses cikarirsam kessinler

• 3750 kolay kazanilicak bir para degil bence isin saatleri filan gayet iyi babam o saatlerde calisarak 1500 alip 3 kisi gecindiriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paorus -- 28 Nisan 2015; 12:27:02 >
  • Aslinda kolay kazanmaya ya da yattigimiz yerden para almaya alistik simdi icimdeki salak bi ses durmadan bana cok parayi ne yapacaksin butun hayatin gidiyor gibi zirildayip duruyor. Susturmayi tam anlamiyla beceremedim ama soylediklerinizle biraz da olsa aklim dank ediyor gibi. Ben sadece kendimi bu kadar cok calisiyor saniyorum ki aslinda herkes nerdeyse boyle calisiyor sanirim

tesekkurler arkadaslar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.