Bildirim
biraz acil :) kasa icin anakart secimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Size yardım olmam için sizin hdd satamı yoksa ıde mi ram ddr2 mi 3 mü -
Asrock daha az bütçeyle daha çok özellik sunuyor... siz hangi fiyata alıyorsunuz bilmiyorum ama ben olsam bu iki ürün arasında Asrock'ı tercih ederdim...
ama ikisi de kaliteli ve benzer kartlar... hangisini alsanız pişman olmazsınız... -
@.AKILLI ADAM
WB 4TB HDD kulaniyorum, 8GB DRR3 Kingston HyberX
@n1ghtr4v3n
Sanirim yanitindan kasaya uyacagini anladim InsaAllah :D
yanitlar icin tesekürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MementoFLori -- 1 Ekim 2013; 13:35:04 > -
midi-tower derken
Medium-Tower olduğunu varsaydım... eğer standart orta veya büyük boy ATX kasa ise uyacaktır... tam kasa modelini söyleseniz kesin bilgi verebilirim... -
quote:
Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n
Asrock daha az bütçeyle daha çok özellik sunuyor... siz hangi fiyata alıyorsunuz bilmiyorum ama ben olsam bu iki ürün arasında Asrock'ı tercih ederdim...
ama ikisi de kaliteli ve benzer kartlar... hangisini alsanız pişman olmazsınız...
buyur usta
47,5 x 20 x 44 cm ; 7 Kg
-
model olarak verseniz iyiydi aslında ama neyse
Sharkoon Tauron kasa bu... ATX tipi... tam boy ATX anakartların tamamı kullanılabilir problem yok...
http://www.sharkoon.com/?q=en/content/tauron
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 1 Ekim 2013; 13:47:22 > -
Sagol Varol -
rica ederim -
ASRock 2 TB ve üzeri diskleri çalıştırmıyor bilgin olsun !
Ben Z77 Extreme 4'ü bu yüzden servise gönderdim ve para iadesi talep ettim. -
önerebilecegin güncell bir anakart varmi peki güncell asus da olabilir.
bu arada 3,5GHz, Sockel 1155, 8MB Cache, 95 Watt islemci kullaniyorum uyumlu da olmali.
yada neyse sagol alacagil bilgileri zaten aldim tesekürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MementoFLori -- 1 Ekim 2013; 14:00:11 > -
Valla bende arıyorum dostum, fakat piyasada adam gibi Z77 kart yok malesef
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X