Şimdi Ara

Bırakın oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni rün sistemini bi tek ben beğenmedim herhalde xdd
  • Forumun en boş konusu açılmış yine

bu arada kostüm kristali çıkıyor.

hee bide ayrıca kimse riot games hayranı olduğu için oynamıyor oyunu isteyen oynar istemeyen oynamaz bırakıyorsan da bırak git uzaklaş
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Şu hayatta en nefret ettiğim şey yaş muhabbeti. Cok boş hatta leş bi muhabbet. Bıkmadınız,20 yaşında olmayıp 20li yaşlardan daha yüksek iq ya sahip bi sürü insan var anlamadım ne vasfınız var yaşınız varsa eh hadi bende 26 yaşındayım ne olcak ne geçicek elime, keşke 16 olsam.
    Neyse konuya gelince,tiksinç bir şekilde eleştri yapılmamalı , burada yetkililer var onlar görevli bu konuda ,sen de ben de dahil kimse karışamaz ne konu açacağına.
    Bence tamamen yanlış fikirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

quote:

Orijinalden alıntı: Seades

Bugün beleş hex sandıktan destansı kostüm çıktı ama öyle duruyor o bana bakıyor ben ona turuncu özde yok!

Babasının hayrına değil işte bu sistem. Git 60 TL 100 TL çek başka kutular aç o kendi emeğinle S alıp kazandığın kostüm kristalini parayla kalıcı yap olayı bu.

60 100 değil 5 kuruş vermem zaten ayrıştırdım gitti açamayacağım zaten. Bu oyunda parayla kostüm alanı anlamam zaten hiçbir işe yaramıyor sadece görüntü aslında hani güç felan verse alırsın bişey demem de saçma ya almak şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu da oynuyorum kostüme de para veriyorum. Benim mutluluğuma sebep olduğu sürece oynamaya da devam edeceğim yani bir yere bırakmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 17 Aralık 2017; 1:45:5 >
  • İlk başladığım zaman sezon 2 idi ve o kadar zevk veriyorduki oyun anlatamam karı kız ayaklarını bıraktım lan oyun için o derece sarıyordu beni sonra oyunun tarzını bozmaya başladılar bütün bebeler oyuna atıldı normal olarak para için cıvıdı oyun şimdide kostüm felan veriyorlarmış rünler felan kalkmış 1-2 seneye wolfteam' den felan farkı kalmaz bu oyununda :)
  • Lol fakir oyunudur.
  • Katılıyorum
  • metin2 gibi dandik bir oyunla büyümüş olan benim gibi bir mal lolü görünce çok şaşırmıştı. para yatırmadan salt yetenekle oynyabiliyorsun oyunu. daha ne istiyorsunuz ki? oyunun da güncel tutmaya çalışıyorlar. kostüm dediğin nedir ? karakterin dışını boyuyor bu sadece hala aynı yetenekler aynı harita aynı bilek
  • Pc başında boşa harcanan saatlerim. Tr serverının kalitesizliği. Sinir sebebi.

• Bıraktım teşekkürler
  • Yav he he sen dedin ya kesin bırakır herkes :) dikkat ederseniz ne kadar boş bir yorum yapmış buram buram cahillik kokuyor.

• Hextech sistemi şöyle bozuldu kendi gözlemlediğim kadar eskiden şampiyon 5'te 1 çıkardı şimdi kostüm 3'te 1 çıkıyor Diğer bi olay ise anahtar parçası kazanman için kesinlikle honor alman lazım ki tek gidilen koridorları oynuyorsanız bu honoruda biraz zor alıyorsunuz dönüştürünce turuncu özde vermiyor ama uzunda sürse bedava kostüm alınıyor sonuç olarak herkesin eşit olduğu oyunda riotun kazancını düşünse bile bizi etkilemediği için oyuncu kitlesine yansıyan olumsuz bişey olduğunu düşünmüyorum
  • Eski sistemden çok da farklı değil yeni öz sistemi full şampiyona şahit hesaba sahip olabilmek için kaç bin tane oyun atman gerekiyordu halen de öyle. Sadece re-rollü kapatmadı çok kötü oldu. Bu sistemden önceki sistem arasında bir yerde oyun şu an.
  • Ben 10 yıllık MMO oyuncusuyum ve insanları sömüren asıl firmalar hangileridir çok iyi bilirim.Adam shop'a paralı itemleri dizer.Alanlar bütün oyuncuları keser.Almayan avcunu yalar.Oyun içi emek vererek bir yerlerini yırtarsın yükselebilmek için.Zengin veledin biri gelir takar krediyi senin 1 yılda yaptığın şeyi 5 dk da yapar.İnsana bu koyar yani.Moba oyunları kostüm hariç herşeyi oyun içinde çalışarak yapabiliyorsun.Hatta ben çok şanslı olduğum için hextech kutudan DJ sona aldım.Popstar Ahri falan çıktı.Your shop eventi ile tam hatırlamıyorum 5 veya 6 şampiyonunuza indirimli rastgele kostümler çıkıyor.Benim 30850 IP şu an. Bilmiyorum ne istiyosunuz adamlar hiç kazanmasın mı?

Böylesi oyunların kymetini bilin.Diğer hiç bir oyunda babasının kredi kartını oyunlara basan veledi çatır çatır yenemezsiniz.PUBG gibi optimizasyon özürlü bir oyunu önermişsin bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 22 Aralık 2017; 9:44:9 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.