Şimdi Ara

Bir zenci tarafından dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insanlık yaptım eve aldım, sokakta kalacaktı yoksa. Spor salonunda tanışmıştık. Ben İstanbuldayken 2.5 hafta tek kaldı. Ben gitmeden önce diyordu elektriği, interneti kapama ben ödeyeceğim. Kirayı da ödeyeceğim fazlasını veririm diyordu eyw dedim gittim. Evi bırakacağım diye tüm gün deli gibi temizlik yaptım geldiğimde evin içine etmişti. Klozetin içi bile rezaletti sesimi çıkarmadım, gittim çamaşır suyu aldım temizledim ertesi gün gene aynı, medeniyet görmüş birisi bunu yapmazdı ikincisinde utandırdı.

Neyse, ben geldikten sonra 3-4 gün beraber kaldık. Kendine ev tutmuş ama gitmiyor, elektriği suyu yok. Ev sahibi tam bir şerefsiz, kurnaz, üçkağıtçı yerlilerden dask bile yapmamış herif bir soru sordum ohoooo diye bağırdı tüm enerjimi emdi şerefsiz neyse sonra benim arkadaşlardan birini çağırdım, arabayla geldi aldı bizi bunun elektrik işini hallettik 200 lirada oradan gitti bende nakit yoktu o ödedi, zenci hakkında iyi çocuk öder dedim. Bütün bu olaylardan sonra arkadaşta sana ders olsun dedi sadece.

Neyse. Çocuk hayal dünyasında yaşıyor. Sabah akşam kalkıp benim babam milyoner. 50 milyon doları var diyor. Benimde 4 milyon dolarım var diyor. Ama işe giderken yol parasını harçlığını devamli ben veriyorum çünkü hiç parası yok.

En sonunda bir gün sabahın köründe son ses müzik açtı bağıra bağıra şarkı söyledi sabah 6:30dan 9a kadar bunu yaptı. Ayıp olmasın diye sesimi çıkarmadım uyumaya çalıştım ama iyi niyetimi çok feci suistimal etmeye başladı. O gün bütün gün kafam çok kötü ağrıdı. En sonunda patladım buna bağırdım. Sg dedim. Ödeyeceğim paranı merak etme dedi. Şimdi mesaj atıyorum okuyor cevap vermiyor. Yüz tane mesaj atmışımdır. Dün aradım numarayı silmiş bilmeyerek açtı, sesimi duyunca hemen kapadı. Dün ortak tanıdık birinin yanına gittim bu ortak tanıdıktan korkuyor ondan yazınca arayınca cevap vermeye başladı. Bu sefer diyor sana cevap vermememin nedeni ben kibar bir insanım sen değilsin vs vs. Aşırı doluyum. Gidip kapısının önüne muz bırakmayı düşünüyorum. Bana çözüm yolu lazım. Siz olsanız ne yapardınız?

Ayrıca eklemeyi unuttum. ABD'li taklidi yapıyor ama Afrikalı. Eski çalıştığı okulu yarı yolda bıraktı, oranın sahibi bunun pesindeymis açığını aramak için o adama email atıp numaramı verdim dün gece tek ümidim ondan bir mesaj gelmesi sonra beraber bu şerefsizi Türkiye'den artırmak için bir yol bulabiliriz belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük geçmiş olsun hocam. Boynuna dolamadığına dua et verilmiş sadakam varmış de geç.
  • Zenciyi eve başka bisiler için almışsın gibi geldi ama neysee

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlık yapmışsın ama zenci temizlik bilmiyor demekki ucuzdan kurtulduğuna şükret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e niye bağırmışsın ki adama. bir hata yapıyorsa söyleseydin böyle böyle yapıyorsun yapma diye. dememişsin ki adam ne bilsin. herkesin kültürü farklı.
  • kucumsemek icin demiyorum ama Afrikalilarin cogu tuvaletin bile ne oldugunu bilmiyor. zamaninda gundelik isler yaparken Afrikali burokratlarla falan ugrasiyordum, onlar bile tuvaletin ne oldugunu bilmiyorlardi. duzgun kullanmadigi icin sasirmiyorum o yuzden. para mevzusunu falan anlamadim ama uykum var ondan herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Büyük geçmiş olsun hocam. Boynuna dolamadığına dua et verilmiş sadakam varmış de geç.
    Abooooo.
    Olasılık dahilinde iyi yırtmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Büyük geçmiş olsun hocam. Boynuna dolamadığına dua et verilmiş sadakam varmış de geç.
    Valla hocam içimde kin var. Bu gidişle işler büyüyecek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    Zenci ile birlikte olmadığım kalmış derken?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Buket Çiçek

Zenciyi eve başka bisiler için almışsın gibi geldi ama neysee
    Senin çok merakın var herhalde? Numarası duruyor istersen vereyim sana?

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

İnsanlık yapmışsın ama zenci temizlik bilmiyor demekki ucuzdan kurtulduğuna şükret
    Bu işin peşini bırakmayacağım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

kucumsemek icin demiyorum ama Afrikalilarin cogu tuvaletin bile ne oldugunu bilmiyor. zamaninda gundelik isler yaparken Afrikali burokratlarla falan ugrasiyordum, onlar bile tuvaletin ne oldugunu bilmiyorlardi. duzgun kullanmadigi icin sasirmiyorum o yuzden. para mevzusunu falan anlamadim ama uykum var ondan herhalde
    Herif gideli 10 gün oldu, pis kokusu hala koltuklarda duruyor. Daha öncede ABDli beyaz birine evimi bırakıp öyle gitmiştim İstanbul'a, ben geldikten bir gün sonra adam gitti, evi tertemiz bırakmıştı, gerekli ücreti de bırakıp öyle gitmişti, ama bu zenci çok sıkıntı çıkardı.

• Bir kisiye evini aciyorsan hicbir beklentin olmamali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Bir kisiye evini aciyorsan hicbir beklentin olmamali.
    oldu gelsin icin sıçsın her boku yapsın. birini evine alıyorsan ondan sana ve çevresine saygılı bir şekilde yaşamasını beklersin en basitinden.ev işlerinde yardımcı olması vb.vb..konu sahibi oldukça iyi niyetli biriymiş ve karşılığını tam tersi almış.üzücü.
  • Zenci diye melek olacak değil ya, insan insandır iyisi kötüsü vardır. Burada bir atasözü vardıya no ss no gvn diye benimde atasözüm no para no home

Ekleme: diğer atasözü güvenme zenciye döner koyar evine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CECCBCE5F -- 1 Ekim 2019; 13:43:24 >
  • Benim merakım yokta senin merak senin tamponu cizdirmis anlaşılan hard girmiş parçalamış seni ibiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Luimneach

Herif gideli 10 gün oldu, pis kokusu hala koltuklarda duruyor. Daha öncede ABDli beyaz birine evimi bırakıp öyle gitmiştim İstanbul'a, ben geldikten bir gün sonra adam gitti, evi tertemiz bırakmıştı, gerekli ücreti de bırakıp öyle gitmişti, ama bu zenci çok sıkıntı çıkardı.

Alıntıları Göster
    Dostum senin eve de giren çıkan belli değil Her ülkeden insan geliyor her halde evine

• N*GGA

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Buket Çiçek

Benim merakım yokta senin merak senin tamponu cizdirmis anlaşılan hard girmiş parçalamış seni ibiş
    Üşenmeden yarın sabah ilk işim Mersin adliyesine gidip seni şikayet etmek olacak. Mahkemede görüşürüz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.