Şimdi Ara

Bir zamanlar Türkiye..... ( Nereden, nereye.. ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
47
Favori
18.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten süper , tebrik ederim. Konu dışının en anlamlısı olmuş , tabi yine arada sırada bazılarına rastlansada insan eskiyi özlüyor haliyle..
  • Vay bee. Ne günlerdi. Güzel konu tebrikler.
  • Türkiye ve Dünya maalesef 80'li yıllarda sabit olarak kalmıyor.Herşey gelişiyor ve değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 24 Eylül 2012; 0:12:23 >
  • Ben bunları görebilen son nesildenim işte yeni nesil cidden ot gibi bu konularda.Hele koncuklu kasap kapılarını görünce tebessüm etmedim değil. :-)
  • 4-5 tanesi hala var fakat diğerleri
  • abi ben 97 liyim ozamnlarda çocuk olmak isterdim ancak olmadı ama o zaman ların yaşam tarzını anlatmışsın bir nebze olsada kendimi o zaman da hissettim çok teşekkürler
  • Annemin, atari salonun önündeki dayağını daha dün gibi hatırlarım.

Duygulandım lan, ne günlerdi.
  • Devamı yok mu ayrıca birazda 90'lara yer versen atari ve çizgi filmler mesela
  • Bir zamanlar benzinli arabalar sessiz diye tercih edilirdi araba yakitina gore 1. Tercih konforuydu simdi araba alirken ilk dikkat edilen kac yakiyor.
    -kaloriferler sonmezdi(gazli) artik yanmiyor
    -yine bas ortusu vardi ama simdilerdeki ortulu ortusuz ayrimi yapilmiyordu kutuplasma yoktu
    -hirsizi,iti kopugu polisten once mahhalleli hallederdi simdi kimsenin umrunda degil
    -sehit haberleri olurdu ama simdiki kadar??
    -allah belalarini versin hepsinin colugundan cocugundan cikar insallah(yemini yeyip susanada sira gelecek ama gec olacak)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cin Ali hala var bizde
  • istanbul bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 24 Eylül 2012; 0:32:48 >
  • Bazı resimleri görünce çocukluğum aklıma geldi ne günlerdi be
    konu için çok teşekkürler.
  • Çok güzel konu hocam
  • konudışında bu kadar yararlı paylaşım yapılcağını düşünmezdim
  • hepsini ilk mesajda birleştirirseniz süper olacak
  • bataklıktı buralar
  • Annem salonu bu sarmaşıklarla donatmıştı. Özledik o günleri ama maalesef geri gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde bizim buralar hiç gelişmemiş onu anladım orada yazdığın herşey var hala burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

hepsini ilk mesajda birleştirirseniz süper olacak

• Devamı gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.