Şimdi Ara

Bir zamanlar tsubasa vardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Wakabayasi vardı
    Ne güzel bir çizgi filmdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir mac 5 bolum suruyordu cocuk yasta kanser olacaktik neredeyse ama guzeldi

Misugi, carlos santana, rivaul bence tsubasadan iyi oyunculardi haklari yendi

wakashimazu, kojiro, tashibana kardeşler, ishizaki, taki, kisugi, morizaki japon genc milli takimindan hatirladiklarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Bir mac 5 bolum suruyordu cocuk yasta kanser olacaktik neredeyse ama guzeldi

Misugi, carlos santana, rivaul bence tsubasadan iyi oyunculardi haklari yendi

wakashimazu, kojiro, tashibana kardeşler, ishizaki, taki, kisugi, morizaki japon genc milli takimindan hatirladiklarim

Bütün oyunculari taniyosun brooo

• Urabe, Taki, Kisugi de tam takım oyuncusuydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel çizgi filmdi hakikaten.
  • .
     Bir zamanlar tsubasa vardı

• VI.MURAD kullanıcısına yanıt
    Diger milli takimlarin oyuncularini da tanirim bayagi gencler dunya kupasi bayagi zevkliydi

Almanyada kaleci süperdi, sneijder vardi bir de agzinda cubuk tutan karl. Karl acayip hizliydi sneijderin de süper bir sutu vardi adini hatirlamiyorum ama wakabayise bile dosemisti cok rahat :)

Fransa da pierre ve napoleon. Napoleonun canon sutu vardi, pierre misakinin rakibiydi

Arjantinde pascal ve diaz. Diaz tsubasanin rakibiydi o da drive sut cekebiliyordu

Brezilya katilmadi ama carlos santana vardi iste bir de tsubasanin bir badisi vardi ilk zamanlar tirt ama sonradan milli takima kadar yukseldiler

İyi takipcisiydim eskiden. O zamanlar tadi vardi hayatin yav hey gidi gunler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi film vardı ismini unuttum
    9 yıl önce açıldı
    Adada geçen bir film vardı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Diger milli takimlarin oyuncularini da tanirim bayagi gencler dunya kupasi bayagi zevkliydi

Almanyada kaleci süperdi, sneijder vardi bir de agzinda cubuk tutan karl. Karl acayip hizliydi sneijderin de süper bir sutu vardi adini hatirlamiyorum ama wakabayise bile dosemisti cok rahat :)

Fransa da pierre ve napoleon. Napoleonun canon sutu vardi, pierre misakinin rakibiydi

Arjantinde pascal ve diaz. Diaz tsubasanin rakibiydi o da drive sut cekebiliyordu

Brezilya katilmadi ama carlos santana vardi iste bir de tsubasanin bir badisi vardi ilk zamanlar tirt ama sonradan milli takima kadar yukseldiler

İyi takipcisiydim eskiden. O zamanlar tadi vardi hayatin yav hey gidi gunler

O zamanlar tadı vardı hayatın. hakkaten doğru

• Oyununu da hatırlıyorum, coimbra mı biri vardı tsubasaya diyodu sen misin o eleman iyi izle beni falan bu hayvan bizi haşat ediyodu :D ama hyuganın hakkı yeniyodu hep son saniyelerde kaybetmişti reyiz:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.