Şimdi Ara

Bir zamanlar buraların müdavimiydik,şimdi üniversitede..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene boyunca büyük yardımı oldu bana buraların. Şu anda üniversitedeyim yarı yılım bitti evimde keyif çatıyorum

Moral ve tavsiye desteğine ihtiyacı olana yardımcı olabilirim :)

• Sıralamanız neydi, son 1 ay neler yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70k tm3 ten yaptım. Ege Uluslararası ilişkilere yerleştim.Hedefim büyük değildi ama çevrem genellikle iyi yapan insanlardan oluşuyordu hedeflediğim yere yerleştiğimi söyleyebilirim mutluyum o yüzden

Son 1 ay ygs mi lys süreci mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masterkan -- 22 Ocak 2017; 1:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masterkan

70k tm3 ten yaptım. Ege Uluslararası ilişkilere yerleştim.Hedefim büyük değildi ama çevrem genellikle iyi yapan insanlardan oluşuyordu hedeflediğim yere yerleştiğimi söyleyebilirim mutluyum o yüzden

uluslararası ilişkiler mezunu olduktan sonra devlet kurumu hariç nerede çalışabiliyorsunuz bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarhana ve Rocknroll

quote:

70k tm3 ten yaptım. Ege Uluslararası ilişkilere yerleştim.Hedefim büyük değildi ama çevrem genellikle iyi yapan insanlardan oluşuyordu hedeflediğim yere yerleştiğimi söyleyebilirim mutluyum o yüzden

uluslararası ilişkiler mezunu olduktan sonra devlet kurumu hariç nerede çalışabiliyorsunuz bilginiz var mı ?

bankacılık , uluslararası finansman,organizasyon şirketlerinde vs görev alabilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tarhana ve Rocknroll

quote:

bankacılık , uluslararası finansman,organizasyon şirketlerinde vs görev alabilirsin

odtü uluslarası mı seçerdin
    hukuk mu

• Uluslararası sence nasıl bir bölüm?

Tavsiye eder misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ygs sıralaman kaçtı ? Ygs lys netlerini söyler misin

• 1)Odtü ulus ilişkiler tercih ederdim kesinlikle okuması keyifli bir bölüm

Ygsden toplamda 76 civarı bi net çıkardım lysde 16 mat 2 geo 47 edebiyat yaptım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.