Şimdi Ara

Bir zamanlar benimle evlenecekken şimdi başkasıyla evleniyorsun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rica ediyorum kimse dalga geçmesin cidden çok kötü durumdayım şuan... Kısaca anlatayım;

Üniversitede tanışmıştım onunla... Ruhlarımızı birbirimize adamıştık o benim ilk aşkımdı. Onun yanındayken cennette olduğumu düşünüyordum. Sigarayı tutuşu, üfleyişi bile insanı sigaraya başlamaya teşvik edecek kadar güzeldi. İkimizde bir çok ilkleri beraber yaşadık ben onun ilk erkeği o benim ilk kadınım oldu... Beraber olduğumuz zamanlar yetmiyordu artık o yüzden 3. sene ev arkadaşlarımızla vedalaşıp ayrı bir eve çıktık. Bu arada nişanlandıkta... Ben boş zamanlarımda fotoğrafçılık ile uğraşıyor para kazanıyordum. Ona daha fazla imkan sağlayabilmek için. O yanımdayken ilham geliyordu eşsiz şiirlere imza atıyordum... Onunla beraberken dünya umurumda değildi. Evlenmeye karar vermiştim ama nasıl teklif edeceğime karar veremiyordum. Sıcak yuvamızda yaklaşık 8 ay kadar beraber yaşadık. O lanet güne kadar... Eve o gün 3 saat kadar erken dönmüştüm kendilerini o kadar kaptırmışlardı ki geldiğimi duymadılar bile... Uğruna canımı vermekten çekinmeyeceğim, yediğimiz-içtiğimiz ayrı gitmeyen 2 insan birisi eş adayım diğeri ise kardeşim dediğim ....... Çırıl çıplak bir şekilde yataktaydılar. Beynimden aşağı kaynar sular döküldü eğer orada birkaç saniye daha durursam katil olacağımı anladım . Yalvarmasına, elbisemden çekiştirmesine aldırmadan tek kelime etmeden evi terkettim. Bir kaç gün sonra şahsi eşyalarımı aldırttım.

Bu arada defalarca yanıma geldi özür diledi, ağladı bir şeyler açıklamaya çalıştı kesinlikle yumuşamadım ve ölse bile o lekeyi temizleyemeyeceğini söyledim. O gece bileklerini keserek intihar etti neyseki son anda kurtarmışlar. Ben duyduğumda çılgına döndüm o arkadaşım olacak haysiyetsizi işkence ile öldürmeyi dahi düşündüm. Her neyse bu arada kız son sene kendini iyice saldı alkole verdi o artık gurup sex partilerinin vazgeçilmezi olmuştu ve bunu beni unutmak için yaptığını biliyordum. Arkadaşları defalarca yanıma geldi rica üstüne rica ettiler ancak ben onları sadece kovmakla yetindim.

Okul bitince hemen askere gittim ancak dağlarda herkez kendi vicdanı ile beraberken ben hep onu düşündüm. Ölümden korkmuyordum ancak emrimdekilere, bana emanet edilen kardeşten öte bir bütün olduğumuz silah arkadaşlarımın zarar görmesinden çok korkuyordum. Hepsi bu ülkenin yetiştirmiş olduğu pırıl / pırıl gençlerdi ve yaşama sevinçleri tutunacak bir dalları vardı. Benim içimde ise sadece öldürme isteği vardı. O kahrolası günü hayatımım en berbat anını keşke yaşamasaydım, keşke ben ölseydim. Arazideydik, bir köyden geçiyorduk ve içimde tarif edilemez bir sıkıntı vardı. Birden üzerimize ateş açıldı ve gözüm gibi sakındığım bir aslan parçası gözümün önünde yere yığıldı o an gözlerim karardı ama arkadaşlarımdan birkaç saniye önce silahımı ateşleyerek 40-45 metreden 1 teröristi öldürdüğümü biliyorum. Nişanlıydı, hayatının baharındaydı ancak kahpe bir elin doğrulttuğu bir silahla şehit olmuştu... Ben askere giderken acılarımı dindirmek için gitmiştim ancak bu olay sonrası içimdeki ateş dahada körüklendi. Ruhun şad olsun kardeşim seni hiç bir zaman unutmadım ve unutmayacağım...

Dünya küçük lafı ne kadar doğru! Bugün dışarıda onunla karşılaştım. ''Biraz konuşalım mı? Eski günlerin hatrına'' dedi. Kıramadım. İçten bir şekilde gülümsüyordu. Nasıldın diye sordu. İyi olduğumu söyledim. Görüşmeyeli uzun zaman oldu dedi. Evet ama haberlerin kulağıma kadar geliyor diye karşılık verdim. Açıkçası bir tokat yada en iyi ihtimalle oradan beni kovmasını bekliyordum. Bütün bunların sorumlusu sensin diye söylendi ve bir sigara yaktı. Sigarayı lisede bırakmış olduğum halde içimde içme isteği belirdi ve bende bir tane yaktım ve yarı sitemli yarı hasretli bir şekilde muhabbet etmeye başladık.

-Niçin kendini öldürmek istedin?

-Yaşamam için bir anlam kalmamıştı.

-Peki ya ben! Beni nasıl bir yıkıma sürüklediğini biliyormusun...

-Evet. O yüzden sonra ömrüm boyunca borçlu kalacağım ve seni hiç bir zaman unutmayacağım. Askerde iken yolladığım mektupları aldın mı?

-Evet, aldım.

-Neden cevap yazmadın?

-Ters birşey söyleyerek seni kırmamak ve ikimizede gereksiz umut vermemek için. Beraber geçirdiğimiz anılara saygım var.

- O anılar benim içimde değerli. Sen her zaman kalbimde olacaksın. Bu arada ben evleniyorum.

Keşke o sırada yerin dibine girseydim ancak kendimi toparladım ve;

-Tebrik ederim senin adına sevindim dedim.

-Gülümseyerek; Yalan söylemeyi hiçbir zaman beceremedin Metehan ancak bu en son seçenekti ve sanırım ikimiz içinde en iyisi bu olacak. Seni düğünümde görmek isterim.

-Cenazende olmaktan iyidir ancak bu işin sonu nikah şahitliğine varacağa benziyor.

Gülümsedik. İkimizde hala ilk günkü gibi birbirimizi seviyorduk bu kuşku götürmez bir gerçekti ve yine suratımıza bir tokad gibi inmişti.

-İçiyormusun hala?(Rakıyı kastediyor)

-Haydariyide çok severdin.

-Sende çok iyi sofra kurardın.

Gülümsedi.- Gitmem gerekiyor Metehan numaranı değiştirdin mi? Değiştirdiysen yeni numaranı alabilirmiyim.

-Eskisini kullanıyorum hala ya sen?

-Bende öyle.

İkimizinde birbirimizin numaralarını silmediğini anladık. Sarılmamak için kendimi zor tuttum vedalaştık...

Gel desem benimle evleneceğinden adım gibi eminim ancak sevdiğim kadar nefrette ediyorum. İçimde ona karşı biriken bir kin var ve ben bu kini KU-SA-MI-YO-RUM. Ona rastladığım andan beri ruh gibiyim ve yine içiyorum kaç saattir buraya içimi dökmek için niyetlendiysemde son anda hep vazgeçtim en sonunda dayanamadım biraz içimi dökeyim istedim.

Düğüne gitmek istiyorum ama gururum ve mantığımda hayır diyor. Hem beni orada ne sıfatla tanıtacak? Siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar? Bir çıkar yol gösterin kafayı yiyeceğim. Bu arada ailem bu ilişkiye en baştan beri karşı çıkmışlardı düğüne gidersem ve bunu öğrenirlerse nasıl bir tepki verirler sizce?

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım, okuyan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

Kanımızla burda yarın güller açacak.

• Gitme.Gideceksen yanına bir kız alıpta git zaten herşey bitmiş.
  • Uydurma değildir umarım. Uydurmaysa eğer bravo süper olmuş.

Gerçekse ah kardeşim ah bir de ben ağlarım yaşadığım aşk acısına. Seninkini görünce bir nebze olsa dindi benim acım. Bir anlık hata nelere mal olmuş. İşin iyi kısmından bak bence. Ya evliyken bunlar olsaydı? Bence de gitme düğüne. Bir de lütfen şu filmi izle. Tam sana göre: (500) Days of Summer
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • bariz uydurma..

Ben olsam gitmezdim. Karşı tarafın evleneceği kişiyide düşünmek gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız Bir Anda Tersledi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıkım zordur.
    Aynı şeyi kaç defa yaşamak gerekir? Kaçıncı defada akıllanır insan?

Kardeşim,
    Aynı şeyi kaç defa yaşarsan yaşa ama hiçbir zaman akıllanmaz insan. Bir tarafında mantığın bir tarafında yüreğin. Mantığın daha baskın ve de haklı olarak yüreğin kırgın ve küskün.

Bazı şeyler kabullenilemez. Bazı gerçekler örtbas edilemez. Ancak unutma ki bu son demek değildir.

Aileni düşünmek zorundasın. Kendi büyüklerini düşünmek zorundasın.
    Dışarıdan bunu yazan birisinin çok kolay düşünebileceğini ben de düşünüyorum ancak her kişi kendi yaşadığını kendisi bilir.

Bir yerden senin de başlaman gerekir. Tüm kayıplarınla, tüm hatalarınla, bütün kırılmışlıklarınla her şeyinle seni olduğun gibi kabullenen birisi ile yeni bir sayfa açmak zorundasın.

İyi bir baba olmak, onun bunu yaşamaması adına elinden geleni yapmak zorundasın.

Korkularının, endişelerinin farkındayım.

Düşün; gittin o düğüne, hem kendini üzeceksin hem de açık kapı bırakacaksın. Belki de...

Yapman gereken en kısa zamanda numaranı değiştirmek. Geriye dönüp bakmamak.
    İnsan geçmişle yaşadığı için ve yarını sürekli düşündüğü için kaybettiği bugününün farkında bile olamıyor.

Burada pembe bir tablo çizecek değilim, genç kardeşlerimiz de girip okuyor ancak seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim.

Bir yerden hayatı tutmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 22 Temmuz 2010; 2:42:32 >

• hiç sordun mu acaba neden böyle bi kahpelik yaptığını? düğüne de gitme. mazallah bi kaza çıkar elinden. arkadaşına çok üzüldüm bu arada mekanı cennet olsun. ama ne yalan söyliym sana daha fazla üzüldüm yaşadıkların bi insanın kaldırabileceği türden değil.

@uygurca sanmıyorum yalan olsun, böyle hikayeler ancak gerçek hayattan çıkar.

Birde evleneceği adam var. Keşke karşılaşmasaydık yada birbirimizi tersleseydik. Ama unutulmuyor. Gidersem hem prensiplerimi hemde gururumu ayaklar altına alacağım ama son anda duygularıma hakim olamayıp gitmekten korkuyorum. Sanırım en iyisi iş yerinden izin alıp birkaç gün tatile çıkmak gibi duruyor...
    Kanımızla burda yarın güller açacak.
  • İlk paragrafı okudum ve yemin ediyorum kendimi bir anda karanlık dipsiz bir çukura çaresizce düşüyormuşum gibi hissetim. Yani ordan sonra inan yorum yapacak adam bile sağlıklı düşünemez ama Ömer Hoca yapman gerekeni sana gayet sade bir şekilde söylemiş. Bende gitme diyorum kesinlikle sana. İçinden Allah mutlu mesut etsin de, yeter...
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Vallahi yazdıklarının tamamını okudum.Yerinde olsam düğüne gitmezdim ayrıca numarısını face'ini cart curt herşeyi silerdim ve yeni bir sayfa açardım hocam sende böyle düşünmüyormusun ? Tamam anladık zor zamanlar geçirmişsin falan ama hayat hala devam etmiyormu ? Unutmayıp ne yapacaksın, ömrünün sonuna kadar onu ve yeni kocasını falan mı düşüneceksin yoksa kendi güzel hayatınımı kuracaksın. Bence zor bir tecrübe olmuş senin için ama birde bardağın dolu tarafını gör.Öldürmeyen açı güçlendirir.

İnsanların size karşı olması diye birşey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar.
  • Gitme, hem düğün gürültülü kim çeker otur evinde keyfini çıkar
    gidersen üzülürsün bi de
  • Bu kadar ağır birşey yaşamadım buna yakın durumlar olmuştu.Lise zamanında bir kıza tutulmuştum çok peşinden koştum yapılmayacak şeyler yapmıştım iyiydik o beni bırakıp gitti başkasıyla çıkmaya başladı öyle sap gibi kalmıştım.Lise bitene kadar kendime gelememiştim.
    Liseden 2 yıl sonra başka biri çıktı baktım mütevazi biri iyi anlaşıyorduk birbirimizden hoşlandık üniversiteyi bitirdikten sonra huy değiştirdi.Bizim milletin kızları bir acayip ilgi gösterince fiyatı artan mal gibi hep daha fazlasını istiyor.Önceki tecrübemden ruhsuzlaşmıştım.Sevdiğim halde sınır koydum mantıklı davranıp uzak durdum.Kız onu sevdiğimi biliyordu o bile bu nasıl soğuk davrandığımı görünce şaşırdı.Tabi kadın milleti için bu işler eğlence kolay kolay sevmezler bir ton sevgiyle ilgili laflar eder ama sevmezler.Canı sıkılınca bırakır gider başkasına.Birşey olmuyor ki onlara bugün benle yarın senle.
    Vallaha 3 yıldır kimseyle çıkmıyorum bana suratsız,soğuk diyorlar.Ancak ben kendimi korumak için kimseyle takılmıyorum.Çünkü kendimi kaptırırsam toparlamam uzun ve acılı oluyor.

• Kardeşim Öncelikle Allah Kolaylık Versin.

Öncelikle Vatanını Millet Sevginin Terörist Korkusundan Üstün Tutup Bizi Hiç Tanımadan Burada Ki Huzurumuzu Sağladığın İçin Sana Minnettarım.

Kız Meselesine Gelince..

Herkez Doğruyu Söylüyor Bitmiş Gitmiş Olmamış Malesef Bu Zamana Kadar Onsuz Yaşamışsın Bundan Sonrada Yaşarsın Ama Onunla Görüştükçe Uyuşturucu Gibi Daha Fazlasını İstiyceksin Bu Yüzden Bir An Önce Her Türlü İletişim Bağlantını Kopar Hayatına Dön Bu Saatten Sonra Rezillikten Başka Bir Şey Olmaz.Her Şeyini Kopar Hayata Dön Tek Kurtuluş Bu Düğüne Falanda Asla Gitme Bu Kadar Kişi Yanlış Bir Şey Söylüyor Olamaz Bize Kulak Ver Kardeşim
  • Ben o kizla evlenicek adama acidim. Sen ondan tanrinin bir lutfü ile ayrilmissin evet bu aci ve delirtici bir sekilde olmus ama ileride daha büyük bir kedere sebep olurdu.Bence dügüne bir bayan akraban ile git seni okul arkadasi olarak tanitacak sende yaninda ki bayani nisanlin olarak tanit sonra bir daha görmemek üzere aciyarak ve kibirle bak.
  • bu konu beni aşar ama çok zor ya sen yat-kalk katil olmamışın ona şükret
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.