Şimdi Ara

Bir zam daha: Motorin fiyatı 10 lirayı aştı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
4
Favori
13.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyi yaparsı AK Partiliye analtacağın her söz yalan dan ibaret olur sadecec

• novagate iste üstte cevebın oku Güzel vatandaşım benim

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Atıp tutuyorsun yok 2014 MGK kararı falan .. 2004 MGK kararları bir atsana feto için dönüm noktası olan kararları ... Bu kararlar uygunlansa 15 temmuz da olmazdı, balyoz, kumpas davaları da olmazdı , hatta genelkurmay başkanı terörist gibi yargilanmazdi.. ama senin övdüğün kişiler 2004 MGK kararı tutumu;

2014 hala yazma çıkar çatışmasi, millet vekili sayısı artırma talebinden sonra başladı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer zam haberini ben nasıl oldu isem duymadım. Dün sabah PO nün önünden geçerken tabela dikkatimi çekti çift hane irdsn fark ettim galiba zam gelmiş diye :)

• Sizin dünyadan haberiniz yok dilinize yapışmış AK Parti artık siz onu ordanda kurtarmazsınız vay halinize dilinizi her açtıgınızda yanınızda ....İngiltered mazot zamla rı tedarik zinciri kırıldı asker kamyon şöförü oldu ingilterede bunlar neden konuşmuyonuz. Fransa da pahalılık ta sarı yelekliler var bunu niye konuşmuyonuz .

• HasanAktug H kullanıcısına yanıt
    Yeni bir Maaşlı Ak troll daha gelmiş.
    Siz bunlarla avunun durun.
    20 yılda GELİNEN nokta belli..
    Neyse Omurgasız Paralı Bir maaşlı Trolle laf anlatılmaz.. En güzeli blok atılır. Hadi git şimdi Haram maaşını çek..

BLOK

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir zam daha: Motorin fiyatı 10 lirayı aştı

Bu resme iyi bakın..
    Kararsız Seçmen
    Z kuşağı gençler..

Bebek katili Abdullah Öcalan 'ın Kardeşi Osman Öcalan.

Cumhur ittifakı AKP için Oy istiyor..

Unutma unutturma.

• enfilasyon dediğin hep vardı belki hep olacak imf denen yahudi iti var ya onun kurdugu bu bankacılık la ve daha bir sürü sistemleri işliyor dünyada .bu şimdi giridiğimiz süreyenin altında yılardan beri Irak LÜbnan Mısır Cezayir vs gidiyor işin içind İran da var onu çözemediler çözemesinler İNŞALLAH Şimdi % Ülke başı Türkiye çekiyor TUran ORdusu Kuruldu yada kuruluyor Yahudinin sonu geliyor AK partinin liderliğinde Ha şunu AK parti kızan çığırtkanlar unutmasın şimdiden fazla kendinizi yormayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN toplam 14 sene Başkan olacak ilerde size cahillerin halk partisinin çok ihtiyacı olacak o yüzden biraz nefesinizi dinlendirin .

• Benim rızkımı ALLAH veriryor sen kapısında beklediğin partinin bir b . k olacagını sanıyorsan daha çok beklersin.bir trol varsa o da sizsiniz dış ülkelere bak bi koronoa gerçeği var dünyayı yıkmış ğeçmiş .birde bu yıkımdan az yaralarla şahlanan bir TÜRKİYE var kendi silahımıxzı tankımaızı gemimizi uçak motorumuzu en zoru helikopter motorumu zu dahası varda size bunları anlatamya değmez

siz deve kuşu gibi yola devam edin

KAFA KUMDA

• salı yelek ne acaba avrupada ingiltere neden askeri kamyon şöförü yaptı ülkede acaba mazot için ingiltere neden karıştı acaba takmışsınız AK partiye siziin önce gerçekli bir görün bak internet var altında aç da gör

• Bir zam daha: Motorin fiyatı 10 lirayı aştı

* Unutma.. Unutturma..

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    hayır bırakmadılar.
    çoğunun arabası yok zaten.
    olan da din min ayağına oy veriyor.
    daha vazgeçme eşiğine gelmediler.

• Hay ağzına sağlık, atayım 2004 MGK kararlarını, bak 2004'te de Ak Parti var ta o zamanlardan başlamış cemaat ile ters düşmeye, hatta cemaat nasıl rahatsız olmuş al oku o zaman ne diyor " Gülen'i bitirme kararları" diye manşet atıyor fetöcü Mehmet Baransu;
    https://www.sozcu.com.tr/2013/gundem/guleni-bitirme-karari-2004-mgkda-alindi-414756/

Gördün mü Ak Parti'nin Gülen'i bitirme kararı 2014'ten önce 2004'lere kadar gidiyor.

2014 'ü yazma diyorsun neden yazmayayım?
    Cemaati "terör örgütü" kategorisine sokan Ak Parti, neden rahatsız oluyorsun?
    Çıkar çatışmasıymışş, ne olursa olsun bir şekilde vesile olmuş.

Çıkar çatışması..madem öyle bugünkü muhalefetin neden fetö ile çıkar çatışması yok?

Söyle bakalım bugün sene 2021, fetönün ne olduğu ortaya çıkmış iken, muhalefet neden fetöden hapse atılmış üstelik defalarca yargılanıp kesin mahkeme kararıyla fetöcü olduğu tespit edilmiş KHK'lılara özgür vaad ediyor söylesene?

Hapiste olan fetöcü yazarları neden savunup meydanlarda ismini okuyup burda burda diyerek onlara hapiste destek moral veriyor söylesene?

Meydanlarda Mehmetçik hapiste diyip fetocü asker görünümlü teröristlere nedene sahip çıkıyor söylesene?

Fetöcü firariler yurtdışından neden devran dönecek diye havlayıp muhalefete güveniyor söylesene?

Fetö dershaneleri..
    Ak Parti fetö dershanelerini kapatırken hatırladın mı, CHP neden fetö dershaneleri kapanmasın diye AYM'ye gitti söylesene?

Ak Parti fetönün medyasını kapattı hatırladın mı? Zaman gazetesi Taraf vs..Ak Parti fetö medyasını kapatırken CHP neden bu kapanmasın diye bunların kapısının önünde yattı söylesene?

• Arkadaşlar merhaba yaşım 30 ehliyetimi daha yeni alabildim. Ehliyet sınıfım B sizce resimdeki arabayı kullana bilir miyim acaba ?

Bir zam daha: Motorin fiyatı 10 lirayı aştı
  • şu trt haber, ahaber ağzıyla konuşan aktroll ne zaman konuya salça oldu?

• JRache kullanıcısına yanıt

İncelemesi var hocam buyrun.

Bir zam daha: Motorin fiyatı 10 lirayı aştıBirkan Demir Çalışkanyoutube
    Feza Marka El Arabası (2020) İncelemesi / 1 Günlüğüne Amelelik Yaptım / Çimento Kardım! "Abi, sen ne anlatsan dinleriz" dediniz. Ben de bu sefer el arabası anlattım. Kendim ile de dalga geçtim. Bakalım kaç kişi dinleyecek? Prodüksiyon: Birkan Demir Çalışkan, Ege Muallaoğlu, İbrahim Öcel. İyi seyirler! Bana ulaşmak için: birkanasor@gmail.com Beni takip etmek için: Twitter: https://twitter.com/birkandcaliskan Instagram: https://www.instagram.com/birkand/ Web: http://birkandemircaliskan.com/ Facebook: https://www.facebook.com/ArabaKafa
    https://www.youtube.com/watch?v=y8ZrXptSG5Y
  • Şahlanan tek şey zamlar oldu.

• tiz zamanda 100 lirayı bulur inşallah

amin

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Okuduğunu anlama ve özümsemek zor olmalı sanırım senin için .. yavaş yavaş anlatayım anlayacağın şekilde 2004 MGK kararlari ordu tarafindan feto tehdit diyor , malum parti bizim için yok hükmünde diyor.

• 2004 kararlarının altında yani fetö yazarı hapisteki Mehmet Baransu'nun "Gülen'i bitirme operasyonu" dediği kararda Erdoğan'ın imzası var gösterdiğim haberi okusaydın görürdün.

Söylesene dediğim hiçbir şeye de cevap verememişsin, neden cevap vermedin?
    Neden hep ben cevap vermek zorundayım da sen neden hiçbir şeye cevap vermek zorunda olmuyorsun?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.