bugün bi zam daha geliyo 31 kuruş :D |
Bir zam daha: Motorin fiyatı 10 lirayı aştı (5. sayfa)
-
-
Ağzın bal yesin be.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıldırdığım nokta şu..
Ya hani biz BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE UÇACAKTIK..!
HANİ DİYORLAR DI YA.. PARLAMENTER SİSTEM BU ÜLKENİN ÖNÜNÜ TIKIYOR.. AÇMIYOR..
NE OLDU ŞİMDİ..
BAŞKANLIK GELDİ. HANİ NERDE BU ZENGİNLİK..
Şahlanış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 8 Aralık 2021; 19:18:7 >
Valla sen de haklısın. Pantolonu toplamaya gerek yok artık sürekli pozisyonda kalmak lazım…
Artık en az yakan araç yürümeyen araç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sistem günü bile kurtarmayacak duruma geldi. Şöyle de değerlendirebiliriz;
200 bin TL ye yaklaşık 7 tane Tofaş araba alabiliyorsun. Görünürde 7 tane araba fakat 1 tane araba parası etmiyor.
O dnkü z-amdı. Bugün yine gelmiş :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 8 Aralık 2021; 20:55:7 > -
Zenginler daha zengin oluyor, şahlanıyor işte. Senin benim gibi fakir ve orta gelir mi şahlancak sandın sen de
-
hayırlısı olsun ne diyelim
-
Hard kapitalizm reyis
Emre SAKARYAyoutubeOt yiyin ot, daha bu iyi günleriniz!https://www.youtube.com/shorts/47C_HdPNZuM?feature=share
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 8 Aralık 2021; 21:58:50 >
İktidar da bilirdi faizi % 19-20'de tutup doları da 7-8 TL gibi sabitleyip benzine vs zam yapmayıp seçime bu şekilde girmeyi.
Başka bir yola girildi, faizi inidirip bu şekilde yatırım ve üretimi arttırıp ekonomiyi canlandırmak, amaç bu.
Sanki 2014'de enflasyon %6 iken faiz %4 iken ekonomi iyi iken bu iktidara oy verdiniz de şimdi burda çemkiriyorsunuz.
Hükümet kötü ekonomi yönetiminin faturasını vatandaşa ödetmek için bu faiz politikasını seçti.
Doğru olan şudur, merkez bankasını bağımsız bırakırsın, hangi hükümet olursa olsun, oturur hesaplar TL nin değerini ne şekilde koruyacaksa o hamleleri yapar.
Ne olur? Yatırım düşer vb değil mi?
Tamam kardeşim, sonuçta yatırımı istihdamı arttırmak hükümetin görevi değil mi? Yapar gerekli politikaları teşvikleri vb arttırır.
Merkez Bankası bağımsız iken bunu yapamıyorsa seçimi kaybeder yerine başkası gelir.
Neden biliyor musun? Çünkü devletin devamlılığı esastır, hükümetler gelip geçer, hiç kimse çılgın fikirleri uğruna 84 milyon insanın alım gücünü kafasına göre düşürme hakkına sahip değildir.
Bu iş böyledir. Gerisi laf kalabalığıdır. Dünyada bu şekilde büyüyen ,yatırım istihdam alan başka ülke yok. Çin bu şekilde büyümedi, Çin de faizler düşük ama enflasyon da düşük. Üretim yüksek çünkü nüfus fazla. Ucuz işçi fazla, 100 milyon insan karın tokluğuna çalışıyor, eğer sen ömrüm boyunca karın tokluğuna çalışmaya okay isen git yine oyunu ver akp ye. Ama bunu istemeyen insanlara veya akp ye oy vermeyenlere laf etme hakkın yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
vaziyet alın 15 tl olacak!!!
-
5 sayfa okudum gülmekten karnıma ağrılar girdi boğazımda balgamlar oluştu yutkunamadım dakikalarca. Bu nasıl mizahtır herkes komedyen olmuş haberimiz yok. Komedi dizisi çekelim yurt dışına ihraç edelim ülkeyi kalkındırırız. Şaka bir yana bunlar cidden iyi günlerimiz 2023 te asıl dananın kuyruğu kopacak. Kuru tavuk dürüm 30tl olur yakında. Şuan zaten 20 tl lerde geziyor ortalama. Benzin 15tl dolar 20 euro 23-24 arası ekmek 6tl simit 5tl olur...Bu gidiş hayra alamet değil iç savaşa doğru gider böyle giderse. Allah ülkemizi korusun.
-
2014'de enflasyon %6 iken, faiz %4 iken de bu iktidar vardı.
O gün bu iktidara oy vermediyseniz bu gün de enflasyon yüksek diye ağlamaya hakkınız yok.
Ekonomi iyi iken de o iyi ekonomiyi yaratan Ak Partiyi yıkmak için Gezie'de Taksim'de esnafın dükkanını camlarını kırıyordunuz ne çabuk unuttunuz.
Sizin derdiniz ne benzin ne ekonomi, sizin derdiniz Ak Parti düşmanlığı.
Karpuzu 0.70 krş a aldım, ne olacak üreticinin hali,
Karpuzu 2 TL'den aldım, ne olacak vatandaşın hali.
İstey sizin kafanız böyle hep art niyetli çalışıyor, objektif değil.
Ben de gittim depoyu fulledim bu akşam zam gelecek diye, başka çare mi var.
PKK'nın siyasi sözcüsü ile ortak ol,
Git fetö'den hapse girmiş KHK'lıları güzelle, onlara özgürlük vaad et,
Ona buna hareket çek, şehit bacısına ana avrat küfür et,
Ak partili ğretmen hain,
Ak partili çiftçi hain,
Sen nesin?
Demirtaş başkan olsun ülkeye renk gelir,
YPG bize mi saldıracak,
Ne işimiz var Libya'da, Suriye'de.
Bunlara mı oy atacağız?
Türkiye düşmanlarına mı oy atacağız?
Bu ülkede parlamenter sistem varken Ecevit zamanı 2001 krizi olmadı mı,
O zaman parlamenter sistem yok muydu?
Gecelik faiz %7.500,
Bir gecede 22 banka batırılıp 50 milyon insanın bankadaki parası çalınırken de parlamenter sistem yok muydu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 8 Aralık 2021; 22:41:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
sesinizi duydular galiba biraz daha şahlandırdılar
Umarım ironidir yoksa ambulans çağıralım. Hele o son paragrafta yazdıklarınız, AKP nin daha önce yaptığı şeylerdi, hayırlatayım,
PKK'nın siyasi sözcüsü ile ortak ol, ( haburdan teröristlerin davul zurna ile ülkemize girişi, Aponun mektubu, Kardeşinin trtdeki röpörtajı )
Git fetö'den hapse girmiş KHK'lıları güzelle, onlara özgürlük vaad et, ( Çok uzağa gitme bak son ekonomi bakanı fetönün yanından gelmiş )
Ona buna hareket çek, şehit bacısına ana avrat küfür et, ( Şimdi RTE'nin yaptıklarını yazacaktım da çok uzun sende biliyorsun )
Ak partili ğretmen hain, ( Akpye oy vermek bir tercihtir, insanların tercihlerine saygım var fakat durum ortadayken ölümüne savunan kişiler kesinlikle bu hükümetten çıkar sağlıyordur. )
Ak partili çiftçi hain, ( akpli çiftçi bulursan selam söyle )
Sen nesin ? ( Ben ülkenin kaynaklarının doğru yönetilmesini, eşit gelir dağılımının sağlanmasını, ülkede adaleti hukuku herkese eşit şekilde uygulanmasını isteyen vatan sever bir bireyim, bu şu an AKP gerçekleşiremiyor. )
-
Çok fazla fiyatlar anormal artık.
Blokla Geç.. Maaşlı Ak troll bu.. Yazdıkları kopyala yapıştır.. Abileri tarafından bu konuya atandı..
Ne yazarsan yaz Anlamazlar.. Her cevap verdiğinde Para kazanırlar. Unutma..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X