Şimdi Ara

Bir zahmet gelipte Resistance 3 oynayın.Bir oyundan daha ne bekliyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
1
Favori
8.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xboy fanboy gibi lafları hiç kullanmam ama resistance muhabbetleri olunca malum arkadaslar ps bölümüne saldırıya geciyo bu oyuna para veren varmı gibilerinden cok bilmislik yapıyo örnek pinkimiydi neydi cocuk desem degil koca adamlar herseyin en dogrusunu bilen forumda einstain dolu trollükten baska isleri yok. ama kedi ciger mevzusuda var tabi
  • Resistance serisine Resistance 2'den başladım ve bu yıl içinde aldım o kadar grafikleri süper falan oyun varken o grafikler ile Resistance 2 beni büyüledi resmen saatlerce oynadım bölümler hala aklımda ve Resistance 3'ü de arkadaşımda oynadım biraz rüyalarıma girmeye başladı KZ3'den daha güzel ve biraz da HF tarafı var silahları desen burada yazmak yetmez ama nedense Resistance biraz değerini bulamayan bir seri buna da yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: tyler999

Kaliteli bir oyun ama çok kötü bir zamanlama ile çıkardılar oyunu, 2 veya 3 ay ônce çıksaydı o oyun kıtlığında Güzel satış rakamlarına ulaşırdı ama hit oyunların çıkmaya başladığı bu aylarda tercih edilmeyeceğini düşünüyorum

Kesinlikle. uncharted 3, geow3,mw3,battlefield 3, ac rev gibi yapimlar birbirini izlerken bu oyunun cikmasi zamanlana olarak yanlıştı. Resistance'in satislari ilk hafta hatta ilk birkac ay iyi gitmeyebilir. Ama sonradan yeni cikan oyunlari bitirip sıkıldığimizda bu oyunun tadina bakmak isteyenler olacaktir. İnceleme notlari oyunun başarili oldugunu gosteriyor.

Çoğu hit oyundan daha iyi. Battlefield 3 konsol versiyonundan daha iyi. AC REVden daha iyi. unc3 geow3 var 2 oyun var diye oyunu çıkarmayacak değiller ya.

• ucuzlasın ayrıca ucuzladığında termos versinler yine alırım :D
  • Ben de zaman sıkıntısı yaşıyorum :( Haftada iki saat ancak PS3 açabiliyorum. WoW da yaşayan adamdan eser yok şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 14 Eylül 2011; 9:42:31 >
  • spot ve takas piyasasında durumu nedir acaba? bunu bi de infamous 2 almak istiyorum ama ayrı ayrı para vermek yerine infamous 2'yi türkçe destek için mağazadan alıp spotta res3'le takaslayabilir miyim?
  • dün mediamarkt ta işim vardı tabi bu arada oyun bölümünede uğradım ve fiyatlara baktım adamlar daha kilzone 3 ü 129 tlden satıyorlar mw2 100 küsürdü ve dahası kendimi biraz daha sıkıştırıp resistans 3 alacaktım ama etiketi görünce kaçar adımlarla sesiz usulca o reyondan uzaklaştım evli barklı adamız kardeşim hadi spot almayalım destek olalım diyoruz nafile bütçede biyere kadar daha bf3 uc3 var zaten alıpta saatlerce başındada oturamıyoruz ps3 ün bu arada OYUNUN MM DEKİ ETİKET FİYATI 139 TL ileride almayı düşündüğüm bir oyun
  • Oyunun PSN üzerinden Infamous 2 gibi çıkma gibi bir durumu olursa çok iyi olur aslında.
  • Genelde fps oyunları oynamayı sevmem ama Resistance 3 oyununu sırf senaryosunda ötürü oynamak istiyorum. Fiyatı düşsün hemen alacağım.
  • Su zamanda alınabilecek 2. bir fsp var mı? Bodycount ? Bizim bu millete daha oncede desim bodycount bile fazla.sonra oyunlar niye turkce çıkmıyor?! Bu oyuna laf edenin zevkinden ve oyunculuğundan ciddi anlamda şüphe ederim.her yönüyle kz3 ten cok cok daha iyi.hantal değil , akıcı daha ne olacakki? Nomadcry eline koluna saglık abi harika bir yazı olmuş ...
  • resistance oynaması cok sıkıcı bır oyundu bana gore. hıkaye falan guzel de ateş etme mekanikleri hiç tat vermedi. aynı tıp yaratıklar zevksız sılahlar vs cok ıstesem de bır turlu sevemedım. resıstance 3un resıstance 1e gore artıları nelerdır nomad biraz bahseder misin ? serverlarda adam sıkıntısı yasanıyor mu ? baglantı sorunları var mı ?
  • güzel bir seri ama hak ettiği değeri görmüyor
  • Oyunu 120 tl den aşşagı satan yok maşallah nasıl alsın millet. BF3 ve MW3 ün yakında çıkacak olmalarıda oyunun az satmasında önemli faktör.
  • NomadCRY arkadasım bazı hataların var galiba düzeltmek istedim , ign sitesinin incelemesinde grafiksel olarak Killzone'un gerisinde kaldığını söylüyor ama büyük ölçekli savaşlarıyla bunu hissettirmiyor diyor

Büyük bir Killzone fanı olarak hiçbir Resistance oynamadım ama betasından edindiğim tecrübeyle kendi tarzında çok iyi bir oyun olduğunu söylemek lazım bunu da kimse inkar edemez. Ama söyle de bi durum var sen tutupta Killzone ile Resistance oyunlarını karşılaştıramazsın ( karşılaştırma yapanlara diyorum ) . Burdan Killzone'nun daha iyi bir oyun olduğu yorumunu çıkarmayın iki oyunda tamamen farklı yerlerde çünkü. Killzone'da Resistance'taki gibi bir hikaye modu bulamazsın, Resistance'ta da Killzone'daki gibi bir çoklu oyuncu bulamazsınız . Demek istediğimi anlamışsınızdır.

Ben Killzone 3 ilk çıktığı gün aldım hâlâ oynuyorum çok güzel bi topluluğumuz var nerdeyse hergün oynuyoruz, böyle bişeyi Resistance'ta bulabileceğini sanmıyorum yani takım oyunu

Bi de haklısın KZ2 KZ3'ten daha iyiydi bunun tersini söyliyen biri KZ2'yi kolayda bile bitiremistir

• Resistance mp beta çok hoşuma gitmişti ..Yüz grafiklerini sevmemiştim ben sadece.Chimera veya insan farketmez..Dülbünden bakarken boyunları kırılmış gibi bakıyolardı.Kötü değil ama biraz garibime gitti.Tek sevmediğim noktası buydu.Diğer bütün şeyleriyle güzeldi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

resistance oynaması cok sıkıcı bır oyundu bana gore. hıkaye falan guzel de ateş etme mekanikleri hiç tat vermedi. aynı tıp yaratıklar zevksız sılahlar vs cok ıstesem de bır turlu sevemedım. resıstance 3un resıstance 1e gore artıları nelerdır nomad biraz bahseder misin ? serverlarda adam sıkıntısı yasanıyor mu ? baglantı sorunları var mı ?

Bu oyunun ateş etme mekaniklerine ve silahlarına laf etmeyin yav. Silahları nasıl sıkıcı buluyorsunuz Allah aşkına? Konuyu okudunuz mu? Resistance silahlarda en yi oyundur bu kabul edilmiş bir gerçektir. Silah çeşitliliği üretkenliği özellikleri tasarımı herşeyi harikadır. Silahları sıkıcı buluyorsanız oyun zevkinizden şüphe ederim.Her silahın iki özelliği var. Sayısız ütopik silahı iki ile çarpmak gibi birşey bu. Ateş etme mekaniği derken neyi kastettinz bilmiyorum ama benim anladığım bu yönde oldu. Herkes bu oyunu sevemeyebilir. Uzaylı sayısı da olduça fazla her oyunda değişti. Uzaylı sayısın nasıl az yav?

Bu arada bence oyuna bir şans daha verin. Resistance her zaman başlarda değil de ileride açan bir oyun olmuştur. Her oyununda 4-5. bölümlerden sonra oyunun kalitesi ortaya çıkmaya başlıyor.

3. Oyunda neler değişti anlatayım. Yapay zeka olağanüstü. Ben daha iyi bir yapay zeka görmedim. Size oyungezerde okuduğum birşeyi anlatayım. " Koridordan geçerken sağda bir merdiven görüyorum. Belki yukarıda mühimmat vardır diye merdivenden çıkıyorum. Alacaklarımı alıyorum. Arkamı döndüğümde o da ne?! İki tane Chimera pis pis bana bakıyor. O kadar uzun koridor boyunca hiç ses çıkartmadan kendilerini belli etmeden yanıma kadar gelmeleri oyunlar hakkında aklımda kalan birkaç az şeyden biri oldu. Aşadığım korku heyecanı anlatamam. "

İnceleyen arkadaş bunları yazmış bilmem anlatabildim mi? Nerede saklanıp siper alırsanız alın mutlaka Chimera'lar gelip sizi buluyorlar. Aynı yerde çok kısa süre kalabiliyorsunuz.

Özellikle yeni silahlar harika. Atomizer ve Mutator adlı silahların fikir babası kimse ayakta alkışlamak istiyorum.

Grafikler yüz modellemeleri haricinde KZ3'ten daha iyi gibi.

Oyunun atmosferi ilk oyunki gibi olmuş. Hatta daha da gelişmiş. Oyunda o karakteri direk yaşıyorsunuz. Yaşattığı his süper. Sesleri de güzel.

Weapon Wheel özelliği geri gelmiş. 12 silah taşıyabiliyoruz.
    Multiplayer sistemi değişik ama güzel olmuş. Başlarda sıkıyor ama level atladıkça anlıyorsunuz mantığını. Gayet arcade hızlı KZ gibi hantal değil.

Eksilerine gelirsek benim Resistance'ta en çok hoşuma giden şey bölümler bittiğindeki ara videoların böyle çizgi roman gibi sunulması ve sesi ilginç bir kadının kurguyu ilginç bir şekilde anlatmasıydı. Ama onları kaldırıp CGI yapmışlar yine de güzel.

Yüz grafikleri güzel değil ve senkron hataları var.

Onun dışında bir eksisini bulamadım.

Multide ilk iki oyunda asla lag düşme gecikme sorun hiçbiri asla yaşanmazdı. Resistance bu konuda en iyi oyunlardan biridir. Hiç sorun yaşamazsınız. Ama 3. oyunda yoğunluktan dolayı ufak sorunlar baş gösterebiliyor. İnsomniac bir yamayla tüm sorunları halledeceğinin garantisini veriyor. Sunucularını güçlendireceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 14 Eylül 2011; 19:16:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Einnechjed

NomadCRY arkadasım bazı hataların var galiba düzeltmek istedim , ign sitesinin incelemesinde grafiksel olarak Killzone'un gerisinde kaldığını söylüyor ama büyük ölçekli savaşlarıyla bunu hissettirmiyor diyor

Büyük bir Killzone fanı olarak hiçbir Resistance oynamadım ama betasından edindiğim tecrübeyle kendi tarzında çok iyi bir oyun olduğunu söylemek lazım bunu da kimse inkar edemez. Ama söyle de bi durum var sen tutupta Killzone ile Resistance oyunlarını karşılaştıramazsın ( karşılaştırma yapanlara diyorum ) . Burdan Killzone'nun daha iyi bir oyun olduğu yorumunu çıkarmayın iki oyunda tamamen farklı yerlerde çünkü. Killzone'da Resistance'taki gibi bir hikaye modu bulamazsın, Resistance'ta da Killzone'daki gibi bir çoklu oyuncu bulamazsınız . Demek istediğimi anlamışsınızdır.

Ben Killzone 3 ilk çıktığı gün aldım hâlâ oynuyorum çok güzel bi topluluğumuz var nerdeyse hergün oynuyoruz, böyle bişeyi Resistance'ta bulabileceğini sanmıyorum yani takım oyunu

Bi de haklısın KZ2 KZ3'ten daha iyiydi bunun tersini söyliyen biri KZ2'yi kolayda bile bitiremistir

IGN'de grafikler daha net ve sade diyor. KZ daha iyi ama görüş rahatlığı sadelik yoğunlukta R3 daha iyiymiş. Sizin dediğiniz yeri tam hatırlayamadım ama doğrudur. Teşekkürler

• Bir Resistance sever olarak 3. oyun cok hosuma gitti. RFOM ve R2'yi severek oynadim ve benim icin yerleri ayridir. Acikcasi 2. oyundan sonra beklentilerim biraz da olsa azalmisti ama 3. oyunu da oynayayim ve hikayeyi tamamlayim diyerek oyunu gecen gun aldim. Multiplayer denemedim henuz ama singleplayer hakkinda sunu diyebilrim ki atmosfer harika ve son derece surukleyici bir senaryoya sahip. Oyunun basina gecince kalkamiyorsunuz bir turlu Grafik olarak pek bir iddiali degil ama benim hosuma gitti, tatmin edici bir grafigi var. Kullanilan renkler ve atmosfer birbirini tamamlamis. Konu, oynanis ve hikaye bakimindan Killzone'dan aldigim keyfin 10 kat fazlasini almisimdir R3'den.

Seriyi R3>RFOM>R2 seklinde siralayabilirim. Eger Resistance oynamayi seven biriyseniz, gonul rahatligiyle R3'yi alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Bir Resistance sever olarak 3. oyun cok hosuma gitti. RFOM ve R2'yi severek oynadim ve benim icin yerleri ayridir. Acikcasi 2. oyundan sonra beklentilerim biraz da olsa azalmisti ama 3. oyunu da oynayayim ve hikayeyi tamamlayim diyerek oyunu gecen gun aldim. Multiplayer denemedim henuz ama singleplayer hakkinda sunu diyebilrim ki atmosfer harika ve son derece surukleyici bir senaryoya sahip. Oyunun basina gecince kalkamiyorsunuz bir turlu Grafik olarak pek bir iddiali degil ama benim hosuma gitti, tatmin edici bir grafigi var. Kullanilan renkler ve atmosfer birbirini tamamlamis. Konu, oynanis ve hikaye bakimindan Killzone'dan aldigim keyfin 10 kat fazlasini almisimdir R3'den.

Seriyi R3>RFOM>R2 seklinde siralayabilirim. Eger Resistance oynamayi seven biriyseniz, gonul rahatligiyle R3'yi alabilirsiniz

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Ve yaptığınız sıralama hakkında aynı fikirdeyim.

Killzone'u millet şişirip durur ama gördük 3. oyunun ne olduğunu. 2. Oyun çok daha güzeldi.

Oyungezer ve çoğu önemli yabancı / yerli siteye göre Resistance>Killzone.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

resistance oynaması cok sıkıcı bır oyundu bana gore. hıkaye falan guzel de ateş etme mekanikleri hiç tat vermedi. aynı tıp yaratıklar zevksız sılahlar vs cok ıstesem de bır turlu sevemedım. resıstance 3un resıstance 1e gore artıları nelerdır nomad biraz bahseder misin ? serverlarda adam sıkıntısı yasanıyor mu ? baglantı sorunları var mı ?

Bu oyunun ateş etme mekaniklerine ve silahlarına laf etmeyin yav. Silahları nasıl sıkıcı buluyorsunuz Allah aşkına? Konuyu okudunuz mu? Resistance silahlarda en yi oyundur bu kabul edilmiş bir gerçektir. Silah çeşitliliği üretkenliği özellikleri tasarımı herşeyi harikadır. Silahları sıkıcı buluyorsanız oyun zevkinizden şüphe ederim.Her silahın iki özelliği var. Sayısız ütopik silahı iki ile çarpmak gibi birşey bu. Ateş etme mekaniği derken neyi kastettinz bilmiyorum ama benim anladığım bu yönde oldu. Herkes bu oyunu sevemeyebilir. Uzaylı sayısı da olduça fazla her oyunda değişti. Uzaylı sayısın nasıl az yav?

Bu arada bence oyuna bir şans daha verin. Resistance her zaman başlarda değil de ileride açan bir oyun olmuştur. Her oyununda 4-5. bölümlerden sonra oyunun kalitesi ortaya çıkmaya başlıyor.

3. Oyunda neler değişti anlatayım. Yapay zeka olağanüstü. Ben daha iyi bir yapay zeka görmedim. Size oyungezerde okuduğum birşeyi anlatayım. " Koridordan geçerken sağda bir merdiven görüyorum. Belki yukarıda mühimmat vardır diye merdivenden çıkıyorum. Alacaklarımı alıyorum. Arkamı döndüğümde o da ne?! İki tane Chimera pis pis bana bakıyor. O kadar uzun koridor boyunca hiç ses çıkartmadan kendilerini belli etmeden yanıma kadar gelmeleri oyunlar hakkında aklımda kalan birkaç az şeyden biri oldu. Aşadığım korku heyecanı anlatamam. "

İnceleyen arkadaş bunları yazmış bilmem anlatabildim mi? Nerede saklanıp siper alırsanız alın mutlaka Chimera'lar gelip sizi buluyorlar. Aynı yerde çok kısa süre kalabiliyorsunuz.

Özellikle yeni silahlar harika. Atomizer ve Mutator adlı silahların fikir babası kimse ayakta alkışlamak istiyorum.

Grafikler yüz modellemeleri haricinde KZ3'ten daha iyi gibi.

Oyunun atmosferi ilk oyunki gibi olmuş. Hatta daha da gelişmiş. Oyunda o karakteri direk yaşıyorsunuz. Yaşattığı his süper. Sesleri de güzel.

Weapon Wheel özelliği geri gelmiş. 12 silah taşıyabiliyoruz.
    Multiplayer sistemi değişik ama güzel olmuş. Başlarda sıkıyor ama level atladıkça anlıyorsunuz mantığını. Gayet arcade hızlı KZ gibi hantal değil.

Eksilerine gelirsek benim Resistance'ta en çok hoşuma giden şey bölümler bittiğindeki ara videoların böyle çizgi roman gibi sunulması ve sesi ilginç bir kadının kurguyu ilginç bir şekilde anlatmasıydı. Ama onları kaldırıp CGI yapmışlar yine de güzel.

Yüz grafikleri güzel değil ve senkron hataları var.

Onun dışında bir eksisini bulamadım.

Multide ilk iki oyunda asla lag düşme gecikme sorun hiçbiri asla yaşanmazdı. Resistance bu konuda en iyi oyunlardan biridir. Hiç sorun yaşamazsınız. Ama 3. oyunda yoğunluktan dolayı ufak sorunlar baş gösterebiliyor. İnsomniac bir yamayla tüm sorunları halledeceğinin garantisini veriyor. Sunucularını güçlendireceklermiş.

"Konuyu okudunuz mu? Resistance silahlarda en yi oyundur bu kabul edilmiş bir gerçektir. " neye gore kıme gore ? kabul edılmıs bır gercek cok ıddıalı bır laf gears of war fanları duymasın detaylı bır sekılde cevap yazdıgın ıcın tesekkur ederım, fiyatı dustugunde kesınlıkle deneyecegım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.