Sevgilime alyans aldım takarız adı belli olsun diye ailem öğrendi karşı çıktı annem laf yaptı kız daha çocuk seni kandırıyor diye ben anlamıyorum başkasının oğlu yapınca hoşlarına gider ben yapınca suç olur..
Yüzüğü görünce ne bu teneke falan demeye başladı annem neyse bugün kız benim faceme girmiş ablamda açık bana yazmış kızda ben eyüp değilim demiş ablam ne işin var burada niye giriyorsun demiş terslemiş..
Normalde sürekli yazışırlar neden oldu bilmiyorum.. Bir yüzük taktık diyemi bunlar oldu sizce
Hayır anlamıyorum 4 yıl oldu seviyorum hala anlamıyorlar tanıştırıcam diyorum hemen böyle bir tersleme ne işi var elin kızı deniyor..
Bu işin içinden nasıl çıkarız sizce bu konuda tabiki sevgilimin yanındayım kızın yaptığı hiç birşey yok
ehbe birader yzugu taktin ailenin yanina mi gittin. ailenin yaninda cikarman gerekirdi. ne geregi vardi ki onlarin ogrenmesinin. hakli olabilirler dha yasin kac nasil islere kalkiyorsun gibisinden dusuneceklerdir. haklilarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ben göstermek istemedim kızla buluştum yüzüğü taktım eve geldim sakladım ama nasıl olmuş ise gitmiş bulmuş.. Yaşım 22 bence ben geç evlenmeyi isteyen birisi değilim o yüzden mantıklı diye düşündüm. Ama şimdi konuşmalara baktım faceden ablam niye giriyorsun profiline falan diye konuşmuş bunu merak ettim neden böyle terslemiş