Şimdi Ara

Bir yıllık araca pasta cila gerekir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 1 yaşında, kaportada kılcal fırça çizikleri var. Yaz öncesi biraz daha güzel görünsün istiyorum :)

Sizce pasta cila mı yaptırmalıyım, yoksa sadece cila yeter mi?

4 Levent - Maslak civarında tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı yerler var mıdır?

• Cila yapabilirsin.Pasta boyadan katman alıp inceltir.
    Gerekli olmadıkça yapılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbolcu

Cila yapabilirsin.Pasta boyadan katman alıp inceltir.
    Gerekli olmadıkça yapılmaz.
    Hocam teşekkürler. Tavsiye edebileceğiniz güvenilir ve uygun fiyatlı yer var mı? Nereye sorsam 500 TL'den açıyor kapıyı, çok fazla bu tutar her yıl yapılacak bir işlem için.
  • Ben istanbulda değilim.Bilgim yok.
    Fakat aracı yıkadıktan sonra hızlı cilalar var onlardan kullanabilirsin.
    Ustalık gerektirmez..Zaten araç yeni imiş.Sildikçe parlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce aracınıza pasta yaptırmanızı tavsiye etmem.Araç yeni iken killeme ve sonrasında el ile cila atmanızı tavsiye ediyorum.İnternette videolar var.Kolaylık olsun diye örneğin 3d kil bezi ve final touch ile killeyin.Sonra Hd POXY(Meguiars M26 da olur) cila ile cilalayın.Yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ

Önce aracınıza pasta yaptırmanızı tavsiye etmem.Araç yeni iken killeme ve sonrasında el ile cila atmanızı tavsiye ediyorum.İnternette videolar var.Kolaylık olsun diye örneğin 3d kil bezi ve final touch ile killeyin.Sonra Hd POXY(Meguiars M26 da olur) cila ile cilalayın.Yeterli olur.
    Hocam çok teşekkürler.

HD Poxy'yi de aynı bezle mi uygulamak gerekiyor?
  • zatrox kullanıcısına yanıt
    Hd POXY i cila pedi ile uygulayıp, mikrofiber bez ile silmelisiniz.Makina kullanmanıza gerek yoktur.Sakın kil bezini final touch harici başka bir kimyasal ile kullanmayın, bezi bozarsınız.kullandıktan sonra sakın atmayın. Ayrıca bez yaklaşık 60 kez aracınızı komple killer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ

Hd POXY i cila pedi ile uygulayıp, mikrofiber bez ile silmelisiniz.Makina kullanmanıza gerek yoktur.Sakın kil bezini final touch harici başka bir kimyasal ile kullanmayın, bezi bozarsınız.kullandıktan sonra sakın atmayın. Ayrıca bez yaklaşık 60 kez aracınızı komple killer.
    Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. En kısa zamanda uygulamayı yapacağım.
  • hızlı cila fırça izlerini nasıl gideriyor?
  • bilalMW kullanıcısına yanıt
    Hızlı cila fırça izlerini gidermez.Fakat konuyu açan arkadaş fırça izinden değil kılcal çiziklerden bahsetmiş.Ayrıca her araçta belli bir miktar kılcal çizik vardır.Buna kurulamada kullandığınız bez bile neden olabilir.aracı yeni olan arkadaşa pasta yaptırmanın çok gerekli olmadığını anlatmaya çalışıyorum.Ama ağır çiziklere maruz kalmış bir araca ise pasta işlemi yapılabilir.Bazısını rahatsız eden kılcal çizik bazısını etmez.Arkadaş zaten parlaklık istiyor.Bunun illaki pasta ile yapılması gerekmez.
  • Kılcal çizikleri almak için yaptıracağınız pasta boyayı 1-2 mikron incelteceği için hiçbir sakıncası olmaz.

Cila olarak hızlı cila kullanırsanız birkaç yıkama dayanımları olacaktır. Bunun yerine carnauba esaslı wax kullanmanızı tavsiye ederim.

Pastadan önce demirtozu temizliği ve kil uygulaması yapan bir yer olduğunu dikkate alın. Diğer türlü kasaptır.

Kullandıkları ürünleri ve aşamaları söylerseniz o para edip etmeyeceği konusunda yardımcı da olabilirim.

Bu arada sıfır araca da pasta uygulanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.