Şimdi Ara

* Bir Yılan Nasıl Çanta olur ? Resimler ile birlikte * (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
34.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Adamlarda din iman yokki bu işleri yaparlar tabi . . .

Dini, imanı olanlarda yapıyor hocam, para hırsı insanların gözünü döndürüyor maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordCambaz

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Bunları kullananın Allah bin belasını versin;kullanmasalar bu çinli hıyarlar da bunları katletmez

Ne alaka? Sence o hayvanların nesli tehlikeye girse onlara izin verirler mi? Ya da şöyle sorayım hayvan hakları savunucuları bunların olduğunu bilmiyor mu? Hepsi biliyor ama nesillerini tehlikeye sokmadıkları için kabul ediyorlar.

Yılanların yılda ne kadar yavru yaptıklarınıda okuyun bunlar anakonda kolay kolay bi şey olmaz bu hayvanlara.

D.N: Bunlar çinli değil...

Arkadaşım;doğrudur da ben de bu yazıyı hani; o kürklerini almak için hayvanlara ne eziyetler yapıyorlar,onu hatırlayarak,o duyarlılıkla yazdım

• quote:

Orjinalden alıntı: ouzzz

Allah bunlara akıl fikir versin. Gözünü doyursun. Orda olsam hepsinin derisini yüzer çanta yapardım.

Acımazsın onlara yaparsın sen
  • bayanlara bu görüntüleri göstericeksin bak bi daha alıyorlarmı yılan derisi olan bişe
  • umarım canlı canlı yapmıyorlardır, bir video izlemiştim kürk yapımı ile alakalı, resmen katliam...

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
  •  * Bir Yılan Nasıl Çanta olur ? Resimler ile birlikte *

• garip bi sektör içinde hayvan geçen bütün sektörler aynı, alayı katliyam ki buna hergün yediğimiz yemeklerdeki etler de dahil, aslında sebzelerde canlı ama onları düşünen yok, sesleri çıkmıyo diye kimse onları düşünmüyor, sebze kaliamının bir an önce durdurulması diliyorum bide dünya barışı diliyorum (kendimi güzellik yarışmasında gibi hissettim)
  • @ilhan

sedat abi heryerde

• quote:

Orjinalden alıntı: İlker Gökmen

Arkadaşlar yılanın eti çok kaliteli gibi gözüküyor aslında tadına bakılabilir.kuşbaşı mangal ii olur gibime geliyor.
     * Bir Yılan Nasıl Çanta olur ? Resimler ile birlikte *

zamanında zannediyorum yılan balığı yemiştim
    eti mükemmeldi
  • Yazıkk laa
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihyildiz

garip bi sektör içinde hayvan geçen bütün sektörler aynı, alayı katliyam ki buna hergün yediğimiz yemeklerdeki etler de dahil, aslında sebzelerde canlı ama onları düşünen yok, sesleri çıkmıyo diye kimse onları düşünmüyor, sebze kaliamının bir an önce durdurulması diliyorum bide dünya barışı diliyorum (kendimi güzellik yarışmasında gibi hissettim)

Çimentoyla mı beslenmeyi düşünüyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan_28

sedat abi olmadan olur mu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazoomlyer

quote:

Orjinalden alıntı: İlker Gökmen

Arkadaşlar yılanın eti çok kaliteli gibi gözüküyor aslında tadına bakılabilir.kuşbaşı mangal ii olur gibime geliyor.

zamanında zannediyorum yılan balığı yemiştim
    eti mükemmeldi

abi şu etin kalitesine bak tam fileto olur ya uff cnm çekti

• bizde kurban bayramında koyun kesiyor.onlara da belki bu katliyam gibi geliyordur. olay şu biz din için kesiyoruz onlarda para kazanmak için kesiyor. açmı kalsın adamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hates

umarım canlı canlı yapmıyorlardır, bir video izlemiştim kürk yapımı ile alakalı, resmen katliam...

Allah belalarını versin

• katliam tamam hak veriyorum
    ama şimdi yilan ya da timsah derisinden yapılma ayakkabı-kemer-saat kayışı üçlüsü
    yane güzel olurdu heralde en azından bence çok güzel olurdu
    sakın bu sözlerimden bu yapılanları onayladığım anlamını çıkarmayın
  • k a t l i y a m
  • quote:

Orjinalden alıntı: btrlp92

quote:

Orjinalden alıntı: hates

umarım canlı canlı yapmıyorlardır, bir video izlemiştim kürk yapımı ile alakalı, resmen katliam...

Allah belalarını versin

İnanamıyorum ya izlemez olsaydım

• Katliam katliam diyorsunuzda bizim toplumumuzda Kurban bayramında yüz binlerce kurban kesiliyor. Bu katliam olmuyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.