Adamlarda din iman yokki bu işleri yaparlar tabi . . .
Dini, imanı olanlarda yapıyor hocam, para hırsı insanların gözünü döndürüyor maalesef.
quote:
Orjinalden alıntı: LordCambaz
quote:
Orjinalden alıntı: bigen
Bunları kullananın Allah bin belasını versin;kullanmasalar bu çinli hıyarlar da bunları katletmez
Ne alaka? Sence o hayvanların nesli tehlikeye girse onlara izin verirler mi? Ya da şöyle sorayım hayvan hakları savunucuları bunların olduğunu bilmiyor mu? Hepsi biliyor ama nesillerini tehlikeye sokmadıkları için kabul ediyorlar.
Yılanların yılda ne kadar yavru yaptıklarınıda okuyun bunlar anakonda kolay kolay bi şey olmaz bu hayvanlara.
D.N: Bunlar çinli değil...
Arkadaşım;doğrudur da ben de bu yazıyı hani; o kürklerini almak için hayvanlara ne eziyetler yapıyorlar,onu hatırlayarak,o duyarlılıkla yazdım
quote:
Orjinalden alıntı: ouzzz
Allah bunlara akıl fikir versin. Gözünü doyursun. Orda olsam hepsinin derisini yüzer çanta yapardım.
Acımazsın onlara yaparsın sen
bayanlara bu görüntüleri göstericeksin bak bi daha alıyorlarmı yılan derisi olan bişe
umarım canlı canlı yapmıyorlardır, bir video izlemiştim kürk yapımı ile alakalı, resmen katliam...
garip bi sektör içinde hayvan geçen bütün sektörler aynı, alayı katliyam ki buna hergün yediğimiz yemeklerdeki etler de dahil, aslında sebzelerde canlı ama onları düşünen yok, sesleri çıkmıyo diye kimse onları düşünmüyor, sebze kaliamının bir an önce durdurulması diliyorum bide dünya barışı diliyorum (kendimi güzellik yarışmasında gibi hissettim)
@ilhan
sedat abi heryerde
quote:
Orjinalden alıntı: İlker Gökmen
Arkadaşlar yılanın eti çok kaliteli gibi gözüküyor aslında tadına bakılabilir.kuşbaşı mangal ii olur gibime geliyor.
zamanında zannediyorum yılan balığı yemiştim eti mükemmeldi
Yazıkk laa
quote:
Orjinalden alıntı: melihyildiz
garip bi sektör içinde hayvan geçen bütün sektörler aynı, alayı katliyam ki buna hergün yediğimiz yemeklerdeki etler de dahil, aslında sebzelerde canlı ama onları düşünen yok, sesleri çıkmıyo diye kimse onları düşünmüyor, sebze kaliamının bir an önce durdurulması diliyorum bide dünya barışı diliyorum (kendimi güzellik yarışmasında gibi hissettim)
Çimentoyla mı beslenmeyi düşünüyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: ilhan_28
sedat abi olmadan olur mu ya
quote:
Orjinalden alıntı: kazoomlyer
quote:
Orjinalden alıntı: İlker Gökmen
Arkadaşlar yılanın eti çok kaliteli gibi gözüküyor aslında tadına bakılabilir.kuşbaşı mangal ii olur gibime geliyor.
zamanında zannediyorum yılan balığı yemiştim eti mükemmeldi
abi şu etin kalitesine bak tam fileto olur ya uff cnm çekti
bizde kurban bayramında koyun kesiyor.onlara da belki bu katliyam gibi geliyordur. olay şu biz din için kesiyoruz onlarda para kazanmak için kesiyor. açmı kalsın adamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: hates
umarım canlı canlı yapmıyorlardır, bir video izlemiştim kürk yapımı ile alakalı, resmen katliam...
katliam tamam hak veriyorum ama şimdi yilan ya da timsah derisinden yapılma ayakkabı-kemer-saat kayışı üçlüsü yane güzel olurdu heralde en azından bence çok güzel olurdu sakın bu sözlerimden bu yapılanları onayladığım anlamını çıkarmayın
k a t l i y a m
quote:
Orjinalden alıntı: btrlp92
quote:
Orjinalden alıntı: hates