Şimdi Ara

Bir yapip 5 gun yenilecek yemekler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba basliktanda anlasildigi gibi usengecim biraz
    varmidir boyle yemekler oturup yapayim 1 saatte sonra 5 gun onu yiyeyim paramda cebimde kalsin 1 tabak makarna 12 lira

• 1 koli yumurta al, krep yap, melemen yap.
  • dometesini biberini hazırla kavanozlara koy. her gün çıkart yumurtayı kır ye. afiyet bal şeker olsun.
  • Çorba yap ısıtır ısıtır içersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphanakca

dometesini biberini hazırla kavanozlara koy. her gün çıkart yumurtayı kır ye. afiyet bal şeker olsun.

hocam nasil oluyor, kavanozdakiler bozulmuyor mu ? pek cok kuflu yiyecekle bas ettikte daha fazlasini bu oda kaldirmaz
  • 1 tabak makarna nasil 12 lira?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 gün boyunca yumurta haşlayıp ye.Yumurta tok tutuyor.Her öğün 2 tane yesen yeter herhalde.2 öğün yeter.10 yumurta yeterli yani.5 günde ölmezsin ama sonrasını bilmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Hocam 5gün içinde tüketeceksen dolaba at hiç bir şey olmaz. anneler nasıl mevsim mevsim bekletiyor domatesi kavanozda sen 5gün bekleteceksin diye mi bozulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

1 tabak makarna nasil 12 lira?

yurt kantini acimiyor hocam

@CBGB omfug

hocam haslama yiyemiyorum yumurta yerken beyazi agzima gelince bir tuhaf oluyorum yumurta kulturum gelismedi her cesit yumurtayi ogrenmem lazim
  • tencere makarna yapican aga 5 gun patlatican kahvalti icinde domates sogan falan hazirlayip kavanozlucan sabah ustune kırıp menemen yapicam

• quote:

Hocam 5gün içinde tüketeceksen dolaba at hiç bir şey olmaz. anneler nasıl mevsim mevsim bekletiyor domatesi kavanozda sen 5gün bekleteceksin diye mi bozulacak.

Hocam baslik lafin gelisi 5 gun yani, bu surekli tekrarlanacak bir 5 gun yani az zahmetle surekli el altinda yemek bulundurma veya sipsak yapabilmem lazim disardan soyleyince butun gunu 1 ogunle bitiriyorum yemek pahaliya geldigi icin

quote:

Orijinalden alıntı: Fakirİnsan

tencere makarna yapican aga 5 gun patlatican kahvalti icinde domates sogan falan hazirlayip kavanozlucan sabah ustune kırıp menemen yapicam

bu aklima yatti domatesle bas edebilirmiyim bilmiyorum bulastiririm saga sola temizlemeye useniyorum zaten ama sogan biber guzel geldi yumurtayla uyar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 2 Mart 2016; 21:45:26 >

• 30'luk yumurta 10TL desek,

Sabah 3 tane gömsen, 10 günlük sabahın çıkar.

Öğlen, simit ayran göm. 2 liradan 10 günde 20 lira çıkar desek.

10 günde 30 lira.

Akşamıda sen ayarla.
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğim karışım baya gider. arayın annenizi ve ya bir büyüğünüzü daha güzel anlatır. birde menemen seviyorsanız oooh tamamdır. arada paranız olduğunda sucuklu menemende yapın öneririm çok güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustLetmego

30'luk yumurta 10TL desek,

Sabah 3 tane gömsen, 10 günlük sabahın çıkar.

Öğlen, simit ayran göm. 2 liradan 10 günde 20 lira çıkar desek.

10 günde 30 lira.

Akşamıda sen ayarla.

hocam sabah okula yetisip okul kantitinden 2.75 lik hamburger yiyorum oglen gelince bosum o zaman oglen o 3 yumurtayi peki aksam ne yapmali,

quote:

Hocam bu dediğim karışım baya gider. arayın annenizi ve ya bir büyüğünüzü daha güzel anlatır. birde menemen seviyorsanız oooh tamamdır. arada paranız olduğunda sucuklu menemende yapın öneririm çok güzel oluyor.

menemen isin acigi bi 5 kere yememisimdir ama sevecegimi dusunuyorum, birde beyaz ekmek yemiyorum ama yumurtanin menemenin yanindada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 2 Mart 2016; 22:14:48 >

• sabah 2-3 dilim ekmek kızart yağ sür,üstüne bal reçel serpiştirebilirsin, yanına domates tulum peyniri,çay tamamdır,, her sabah yerim hiç bıkmadım ,,,, öğlen bizim ordaki şarküteriden aldığım yaprak sarması var,sigara kalınlığında, 40 tanesi 10 tl civarı yarım kilo geliyor, bu sarmadan 10 tane alıyorum tabağa,yanına 1-2 kaşık yoğurt, öğlen yemeği 3 tl ye hallediyorsun ,,, akşam az tereyağında 1 çay bardağı bulguru hafif kavur 3 çay bardağı kaynar su dök, tuz karabiber ekle,10 dakika sonra suyunu çekince üstüne kağıt havlu kapat 20 dakka dinlendir,o 1 çay bardağı bulgurdan 2 tabak bulgur pilavı çıkıyor, seni sabaha kadar tok tutar, akşam yemeğimizide 2 tl ye hallettik ,,, yani günde 10 tl ye insan aç kalmaz,, aslında bu benim fiks rejim yemeğim,çok kilo alırsam birkaç ay böyle ilkel besleniyorum,çok canım isterse haftada 1 iskender hamburger falan yerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 2 Mart 2016; 22:31:48 >
  • Şimdi google a aratıyorsun kışlık dometos sosu diye ya da annene söyle yapsın sana onun üzerine yumurta kırdın mı offff olsada yesek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köfte kuru fasülyede olur.

• Kardeş bütün mesajları okumadım da şunu biliyorum bir yemeğe/makarna sosuna ya da neyse sarımsak katarsan bozulmadan daha uzun süre dayanıyor tecrübeyle sabittir

• reyiz iron maidenı senin sayende kesfetmistim bundan uzun yıllar once. bir konuya yazmıssın ordan gorerekten. tesekkur etmek istedim, konu hakkında bi bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broxx

reyiz iron maidenı senin sayende kesfetmistim bundan uzun yıllar once. bir konuya yazmıssın ordan gorerekten. tesekkur etmek istedim, konu hakkında bi bilgim yok.

Hocam gece gece guzel hissettirdin ha eyvallah bende ogrenmistim biyerlerden artik boyle nesil nesil ogretiriz yeni albumde fena degil bu arada goz atmadiysan

@malumsite_stoperi

burdan 5-6 tane yaprak sarmasini 4-5 liradan hocam markette, bulgur pilavida aklima yatti ama tesekkur ederim

@mbdyed

sarimsagida severim ustat ama sarimsagi nerede tutacagim kuru halde soyulmamis dururken koku yayiyormu 4 kisiyizde odada

@TheContact
    annem yapiyordu bundan acili ekmekle ne gider ha gece gece aciktim iyice dolaptada arkadas bozuk cok soganli patates salatasi tutmus dolabi acinca muhtesem kokular halada yikamadi pencerenin disina koyuldu nukleer resmen

@Mr. Laz

hocam kofte guzel buzluga atariz yapip ama kiyma pahali be kuru fasulyede duduklu tencerede yapiliyordu sanirim bizde duduklu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 2 Mart 2016; 23:29:52 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.