Şimdi Ara

Bir Videonun veya Altyazının FPS'si Değişebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi beyler geçen haftalarda 24ü indirdim. tüm bölümleri 25 fps'li. fakat altyazı arayınca ilk 6 sezon 25 fps sorun yok ama son 2 sezona uygun altyazı bulamadım bir türlü :/ 23 fps veya 30 var ama 25 yok. altyazının veya dizinin fps'sini düzenleyebilir miyim herhangi bir programla? senkron sorunu yaşamak istemiyorum. bu mümkün müdür acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 18 Haziran 2011; 17:14:05 >

• BS player Asil, bs player..
  • Gom playera gir koy altyazıyı seçeneklerden altyazı şıkkına gel orda 0.5 saniye gecktir veya gerilet var kaç saniye gecikmişse ordan ayarlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresyl

Gom playera gir koy altyazıyı seçeneklerden altyazı şıkkına gel orda 0.5 saniye gecktir veya gerilet var kaç saniye gecikmişse ordan ayarlarsın

Ya uğraşmayın, BS player otomatik buluyor altyazıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresyl

Gom playera gir koy altyazıyı seçeneklerden altyazı şıkkına gel orda 0.5 saniye gecktir veya gerilet var kaç saniye gecikmişse ordan ayarlarsın

Onunla alakası yok. Ben altyazı kaydırarak ayarlasam bile 2-3 dakika sonra yeniden bozulacak ayar. Senkron ile ilgili çünkü, tamamen senkron sorununu çözmem lazım benim. Yani FPS'leri eşitlemem lazım.
  • format factory indir 23 fps diye bişey yok sanırım video formatlarında 23 küsür olan bir ayar var dene
  • FPS dönüştürmek için program indirdim test ettim işe yaramadı böyle saçmalık mı olur ya, BS Playerda da video açılmıyor siyah ekranda kalıyor mal gibi. Lütfen yardım edin beyler napıcam ben ya :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserdaryakut

Subtitle workshop ile, altyazının fpsini değiştirebiliyo olman lazım, bi bak istersen. ama onla uğraşcağına bence git yeniden indir

O programı indirdim çalışmıyor zaten salakça bir şey. Uyuz oldum resmen. Bi altyazı yüzüne 2 sezonu da indirmek istemiyorum açıkçası napıcam yaa of. Son çare olmalı yeniden indirmek
  • kmplayer indir.
    türkçe zaten. ekrana sağ tıkla, altyazı>alt yazı fps dönüşümü.
    ordan istediğini seç. hadi kolay gele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Away

kmplayer indir.
    türkçe zaten. ekrana sağ tıkla, altyazı>alt yazı fps dönüşümü.
    ordan istediğini seç. hadi kolay gele.

KMPlayer zaten kuruluydu fakat bunu hiç görmemişim. Sezon 1'de denedim şimdi işe yaradı 7. sezonda da yarar o zaman çok sağol reyiz duamı aldın
  • format at
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

Subtitle workshop ile, altyazının fpsini değiştirebiliyo olman lazım, bi bak istersen. ama onla uğraşcağına bence git yeniden indir

O programı indirdim çalışmıyor zaten salakça bir şey. Uyuz oldum resmen. Bi altyazı yüzüne 2 sezonu da indirmek istemiyorum açıkçası napıcam yaa of. Son çare olmalı yeniden indirmek

Şahane program bence. Her türlü altyazıyı uygun hale getiriyorum onun sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfred Hugecock

quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

Şahane program bence. Her türlü altyazıyı uygun hale getiriyorum onun sayesinde.

lanet olsun daha demin 23.567 gibi bi fps vardı onu değiştirirken işe yaradı fakat şimdi 29,97'yi denedim olmadı :/ gerçi sezon 7 ve 8'de 23,567 fps ama orda sorun çıkmaz inşallah. belki sadece 29,97 fpsye özgü oluyodur bu hata. yoksa neden oldu ki :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.