Bildirim
bir videonun üst yarısı nasıl kesilip atılır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Öncelikle şu yazıyı iyice okumalısınız. Sonra filminizi normal film kanalına değil "overlay" kanalına sürükleyeceksiniz. Bu kanaldayken çerçeveye kendi istediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz. Yani biraz büyütüp, üst bölüm dışarı çıkana kadar da yukarı taşıyıp sonra dilediğiniz formatta bir kopyasını çıkaracaksınız.
http://j.mp/c0tFE2
Tabi bu benim bilgim dahilinde aklıma gelen bir yöntem. Belki başkalarından başka fikirler de çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunebu -- 13 Eylül 2010; 18:41:20 > -
Virtualdub ile yapılabilir (Logo remover filtresiyle)
Yazıyı kaldırmak için iki yol var. Birincisi Logo remover filtresi ile kaldırmayı deneyebilirsin. İkincisi de "crop" ile görüntüyü kırpabilirsin, tercih senin... -
orion ve bunebu ustalara yanıtları için saygılar.
ancak öyle yapamadım. any dvd converter pro adlı yazılım ile filmin üst yarısında çıkan yazıları, filme zarar vermeden kesip attım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X