Şimdi Ara

Bir video üzerindeki yazıyı silmek!!! Yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
72.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben internetten bi video indirdim ama onu upload eden arkadaş sağolsun üstüne bi yazı koymuş ve o yazı video devam ettiği sürece orada. Ben o yazıyı silmek istiyorum çünkü tam ortada ve aşırı sinir bozucu. Bana yardım edebilecek biri var mı? Aynısını yazılım bölümüne de yazdım ama cevap gelmiyo(yeri burası değil diyenler olabilir diye söylüyorum).

• Altyazı videoya gömülmüşse silemezsin.Altyazı var mı belki altyazıdadır o yazı.Dosyanın uzantısı ne?
  • Videoyu indir , Movie Maker programını kur bilgisayarına , sonra birlikte aç kısmından movie maker programıyla birlikte açıp proje durumuna getir . Sonra üzerinde değişiklik yapabilirsin istediğin gibi.

ftp://ftp.ku.lt/pub/Windows/systems/XP/MovieMaker2/mm20enu.exe

Movie Maker'ı buradan indirebilirsin , kolay gelsin
  • @hayalet altyazı değil uzantısı avi. Video'nun ortasında MOST diye bi yazı var hafif saydam ama yine de sinir bozucu. @dr.Dre çok teşekkürler bi deniyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 3 Şubat 2009; 17:00:59 >
  • film ıssız adam mı

• quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

@hayalet altyazı değil uzantısı avi. Video'nun ortasında MOST diye bi yazı var hafif saydam ama yine de sinir bozucu. @dr.Dre çok teşekkürler bi deniyim

Önemli değil inşallah olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.öncü

film ıssız adam mı

Bende biri anlar mı acaba diye merak ediyodum Helal olsun. Sen çözdün mü sorunu yoksa öyle mi izledin?
  • quote:

quote:

film ıssız adam mı

Bende biri anlar mı acaba diye merak ediyodum Helal olsun. Sen çözdün mü sorunu yoksa öyle mi izledin?

o yazyı flulaştırısın ama ortada kocaman yazdığından dolayı bu sefer görüntü gider bende öyle izledim bi süre sonra hatun inlemelerinde falan yazıyı mazıyı unutuyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

quote:

film ıssız adam mı

o yazyı flulaştırısın ama ortada kocaman yazdığından dolayı bu sefer görüntü gider bende öyle izledim bi süre sonra hatun inlemelerinde falan yazıyı mazıyı unutuyorsun

• quote:

film ıssız adam mı

benimde aklıma direk o geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

quote:

film ıssız adam mı

O bölümü izledim zaten başka izlemeyi de düşünmüyorum Arkadaşa vericem o izliycekte şimdi üstünde kocaman yazıyla vermiyim diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.