Şimdi Ara

Bir video üzerindeki yazıyı silmek!!! Yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
73.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben internetten bi video indirdim ama onu upload eden arkadaş sağolsun üstüne bi yazı koymuş ve o yazı video devam ettiği sürece orada. Ben o yazıyı silmek istiyorum çünkü tam ortada ve aşırı sinir bozucu. Bana yardım edebilecek biri var mı? Aynısını yazılım bölümüne de yazdım ama cevap gelmiyo(yeri burası değil diyenler olabilir diye söylüyorum).

• Yapay Zekanın Yanıtı

Videodaki Yazıyı Silme

Bir videodaki istenmeyen yazıları kaldırmak, izleme deneyimini iyileştirmek ve videoyu daha profesyonel göstermek için gerekli olabilir. Neyse ki, videodaki yazıyı silmek için herhangi bir programa ihtiyacın yok. İşte, videodan yazı silmene yardımcı olacak birkaç basit yöntem:

• Videodaki Yazıyı Manuel Olarak Kırpma: Çoğu video düzenleme yazılımı, videonun istenmeyen kısımlarını kırpmana olanak tanır. Yazıyı içeren video bölümünü seç ve kaldır.

• Video Üzerindeki Yazıyı Maskeleme: Yazıyı doğrudan silemiyorsan, onu maskeleyebilirsin. Video düzenleme yazılımında, yazının üzerine opak bir şekil ekle ve onu görüntülemekten gizle.

• Videodaki Yazıyı Silme Uygulamaları: Play Store ve App Store'da, videodaki yazıları silmek için özel olarak tasarlanmış uygulamalar mevcuttur. Bu uygulamalar, yazıyı otomatik olarak tanıyarak kolayca kaldırmana olanak tanır.

İşte, videodaki yazıları silmek için alakalı anahtar kelimeleri içeren birkaç örnek cümle:

• Videodaki yazıyı silme işlemi, izleme deneyimini iyileştirebilir.
    • İstenmeyen yazıları kaldırmak için video üzerindeki yazıyı silme yöntemlerini kullanabilirsin.
    • Videodaki yazıyı silme Android uygulamaları, videodan yazı silme işlemini kolaylaştırır.
    • Videolardaki yazıları silme için manuel kırpma ve maskeleme gibi teknikleri uygulayabilirsin.

Bu yöntemleri kullanarak, videolarının profesyonel görünümünü artırabilir ve izleyicilerine daha keyifli bir deneyim sunabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Altyazı videoya gömülmüşse silemezsin.Altyazı var mı belki altyazıdadır o yazı.Dosyanın uzantısı ne?
  • Videoyu indir , Movie Maker programını kur bilgisayarına , sonra birlikte aç kısmından movie maker programıyla birlikte açıp proje durumuna getir . Sonra üzerinde değişiklik yapabilirsin istediğin gibi.

ftp://ftp.ku.lt/pub/Windows/systems/XP/MovieMaker2/mm20enu.exe

Movie Maker'ı buradan indirebilirsin , kolay gelsin
  • @hayalet altyazı değil uzantısı avi. Video'nun ortasında MOST diye bi yazı var hafif saydam ama yine de sinir bozucu. @dr.Dre çok teşekkürler bi deniyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 3 Şubat 2009; 17:00:59 >
  • film ıssız adam mı

• quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

@hayalet altyazı değil uzantısı avi. Video'nun ortasında MOST diye bi yazı var hafif saydam ama yine de sinir bozucu. @dr.Dre çok teşekkürler bi deniyim

Önemli değil inşallah olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.öncü

film ıssız adam mı

Bende biri anlar mı acaba diye merak ediyodum Helal olsun. Sen çözdün mü sorunu yoksa öyle mi izledin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

film ıssız adam mı

Bende biri anlar mı acaba diye merak ediyodum Helal olsun. Sen çözdün mü sorunu yoksa öyle mi izledin?

o yazyı flulaştırısın ama ortada kocaman yazdığından dolayı bu sefer görüntü gider bende öyle izledim bi süre sonra hatun inlemelerinde falan yazıyı mazıyı unutuyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

quote:

film ıssız adam mı

o yazyı flulaştırısın ama ortada kocaman yazdığından dolayı bu sefer görüntü gider bende öyle izledim bi süre sonra hatun inlemelerinde falan yazıyı mazıyı unutuyorsun

• quote:

film ıssız adam mı

benimde aklıma direk o geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

quote:

film ıssız adam mı

O bölümü izledim zaten başka izlemeyi de düşünmüyorum Arkadaşa vericem o izliycekte şimdi üstünde kocaman yazıyla vermiyim diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.