< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir Üyelik Daha | Pazarama Plus Aylık 45 TL | D-Smart GO | Ücretsiz Kargo | %5 Puan (3. sayfa)

-
-
pazarama puanları sadece pazaramadan mı kullanabiliyoruz?
-
hatta iyice suyunu sıkarsak; önce 1 tl ye plus olup sonra bu yöntemle yıllık alınırsa 35 tl de ordan gelir.
maliyet 192,5 tl (aylık 16 tl) ye düşer.
-
Nasıl olur da maximum kart kaydedene bedava yapmaz bunu akıl karı değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buna parayi dsmart harici veren pek cikmaz ise yararliligi yok ve örnek netflix gelse bile yine orada harcama sacmaligindan dolayı bos ve 15 gun sonra geliyor vs. Hepsiburada daki gibi Puan biriksin oyle kullanayim diyorum kafasina göre puan siliniyor vs. Is degil. Hepsiburada veya herhangi bir boyle kurulus yillik ucuza blutv copu yerine turkcell tv verse daha güzel olur
Altin kelebek puanlama ya, dsmart go yu 3 aylik bedava vermisti onu kullaniyorum martin sonu bitince duruma gore bakacagim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 4 Şubat 2025; 16:52:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 kg hasata baldo 53 lira
100 lu lipton ekstra dem 75 lira
Çok iyi fiyatlar
Pazarama kart çıkarıp bedava deseler bari o da yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pazarama Plus alan oldu mu, maximum mobil içindeki pazaramada da geçerli mi kargo ücretsiz olayı
dsmart go 3 yıllık mega paket yüklendi Allah razı olsun
-
Baktım da değilmiş kargo çıktı
50 lira üzerine kargo bedavaydı sanki
diger rakipleri gibi kendi kargo firmalari ile yollasalar dusunulebilir aslinda ..yada trendyol gibi kargo icin 5-10 lu paket satsalar (50-60 tl 30 gunde kullanabiliyordunuz diye animsiyorum ..)
bir de uzun süreli dsmart go nasil yapabiliyorduk(gercekten varsa oyle birsey )
-
Pazarama uygulamada plus indirimi yazıyor ama maximum mobilde kargo çıkıyor aynı sepet
Hala yayınlar açık mı acaba??
Evet.
3 yıl yayın tanımı doğru o zaman bende aldım 3 yıl gözüküyorda size tekrardan sormak istedim
dsmart için 1 liralık üyelik açsam bankamatik kartı kabul ediyormu acaba.sonraki ay para çekemezse üyelik kendiliğinden iptal olur yanlışmıyım dostlar dsmart devam eder belki🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bankamatik ile yaptım, kabul etti.
Aynı şeyleri düşünmüşüz 😀 bakalım para çekemeyince iptal olup devam edecek mi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X