Şimdi Ara

bir ultrabook arıyorum ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-3 hafta içinde bi notebook almayı düşünüyom, samsung un serie 5 ultrabookları ilgimi çekince arayışlarımda o yöne kaydı, yalnız !
    aradıgım modeli tam olarak TR online marketlerde göremedim, ben size kısaca söyle anlatıym

1. 14''
    2. matt ekran (galiba hepsi matt ekran bu serinin)
    3. 3. generation Intel prozesor
    4. mümkünse sadece HD4000 , harici ekran kartına ihtiyacım yok
    5. DVD sürücü olursa çok iyi olur

böyle bir model tam olarak var mı ? varsa bana stokta bulunan siteyi link atabilirseniz çok sevinirim,

herkese iyi formlar,

buarada fiyat olarak en fazla 2000 tl düşünüyorum, baska tavsiyelerde de bulunabilirisniz ,

• selam vercenik53 , öncelikle cevabın için teşekkürler ....

verdigin ilk linkteki ürünü görmüştüm, acaba onun DVD sürücülü olan modeli varmı ? 14'' lik tüm serinin harici ekran kartları var diyon yani ? daha güzel tabi, dvd sürücü olmadan, format atınca windowsu usb den mi yüklüycez ??

teşekkürler,
  • şöyle bir dudrm var üzerinde recovery (kurtarma) bölümü var d diskinde kuruludur istediğin zaman buradan bilgisayrı sıfırlayabilirsin format gibi olur.eğer dışardan windows yüklemek istersen flash belleğe boot edip sürücüsü olan bir bilgisayarda yapılır wintoflash programı bu konuda kolay ve kullanışlıdır ondan sonra flash bellekten rahatca format atarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurisbecer

selam arkadaşlar

2-3 hafta içinde bi notebook almayı düşünüyom, samsung un serie 5 ultrabookları ilgimi çekince arayışlarımda o yöne kaydı, yalnız !
    aradıgım modeli tam olarak TR online marketlerde göremedim, ben size kısaca söyle anlatıym

1. 14''
    2. matt ekran (galiba hepsi matt ekran bu serinin)
    3. 3. generation Intel prozesor
    4. mümkünse sadece HD4000 , harici ekran kartına ihtiyacım yok
    5. DVD sürücü olursa çok iyi olur

böyle bir model tam olarak var mı ? varsa bana stokta bulunan siteyi link atabilirseniz çok sevinirim,

herkese iyi formlar,

buarada fiyat olarak en fazla 2000 tl düşünüyorum, baska tavsiyelerde de bulunabilirisniz ,

http://pcdepo.com/samsung-530u4b-s02tr-ultrabook-urun7316.html

aradığın model bu galiba müdür

• buda güzel model, ama DVD sürücüsü yok + 2. generation işlemci var.... müdür nedir ya, güldürdün beni kardeş

galiba vatandaki modeli alıcam, bu serinin bi adı çıkmışlıgı var mıdır (kötü anlamda degil hani) , samsung un bi serisinde wireless kartı Intel degildi galiba, çok zayıf kalıyodu.

sanırım DVD sürücüsünün yoklugunu okadar çekmem...

bide işlemcinin çok güçlü olmadıgı tabiki ortada, ama matlab kullanıyorum , sorun olmaz herahlde dimi ? Intel Core 2 Duo T7200 işimi görüyo, çok cpu yu yoran işler yapmıyorum.

forumda hiç kullanıcı incelemesi varmı samsung serie 5 ultra 14 '' , ben mi göremedim ?

teşekkürler,
  • buarada tam istedigim modeli buldum arkadaşlar ;

http://www.samsung.com/us/computer/laptops/NP530U4C-A01US-specs

lütfen birisi bu makinenin bi online shopta oldugunu söylesin, ben çok yer bilmiyorum

samsung un sitesinde bu serinin ramları 1600 mhz de çalıştıgı yazıyo (ki Ivy Brigde lerin destekleride bu ) ama vatanda 1333 mhz diye yazmış , vatanki özellik açıklamaları çok zayıf,

işlemci hızı = 1,7 inc bu nedir ya !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurisbecer -- 26 Temmuz 2012; 19:07:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu bütçeye tek geçeceğim cihaz Envy Ultrabook 6
    http://www.pcdepo.com/hp-envy-b6h46ea-ultrabook-urun7989.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurisbecer

buda güzel model, ama DVD sürücüsü yok + 2. generation işlemci var.... müdür nedir ya, güldürdün beni kardeş

galiba vatandaki modeli alıcam, bu serinin bi adı çıkmışlıgı var mıdır (kötü anlamda degil hani) , samsung un bi serisinde wireless kartı Intel degildi galiba, çok zayıf kalıyodu.

sanırım DVD sürücüsünün yoklugunu okadar çekmem...

bide işlemcinin çok güçlü olmadıgı tabiki ortada, ama matlab kullanıyorum , sorun olmaz herahlde dimi ? Intel Core 2 Duo T7200 işimi görüyo, çok cpu yu yoran işler yapmıyorum.

forumda hiç kullanıcı incelemesi varmı samsung serie 5 ultra 14 '' , ben mi göremedim ?

teşekkürler,

vatanda özellikler adam akıllı doğru yazılmayabiliyor çipseti 1600mhz destekler.Bu işlemciler ultrabook'lar için üretilmiştir 1.7 düşük gelebilir turboyla 2.6ghz hıza ulaşır.inceleme olan bir konusu vardı.wireless sürücüsünde soun olacağını sanmam intel kart kullanılmış

• buda güzel makineye benziyo, ama 15,6'' biraz büyük kaçıyo bide kasasıda büyük duruyo.... bilemedim ya, samsung un sade dizaynı hoşuma gitti, tam aradıgım modelide buldum ama TR de yok galiba Samsung Serie 5 NP530U4C-A01, link de ekliyimhttp://www.samsung.com/us/computer/laptops/NP530U4C-A01US-specs

işin komigi 13,3'' leri kücük , 15,6 '' ları büyük buluyorum... malesef 14'' ultrabooklarda çok yok herhalde, hadi DVD sürücüsünden de vazgeçtim, ekran kartı fiyatı arttırmasın istiyom, HD4000 yeter.

istediigm özellikler

1. Ivy Brigde Prosezor
    2. HD4000 ( Discrete Card olursa da olur tabiki )
    3. 14'' (kesinlikle)
    4. DVD olursa iyi olur

eger bu yönde çok tavsiye çıkmazsa, en yakın olan şunu alıyorum http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np530u4c-s01tr-np530u4c-core-i5-3317u-1,7ghz-4gb-750gb+express-cache-24m-1gb-gt620-14-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=60819

bu arada bu indririm nekadar sürer,fikri olan var mı ? ben TR de degilim, pedere talimat versemmi ?

• dell'in ultrabookunu şiddetle tavsiye ediyorum - asus ux31 ler de olur -
  • vatanın indirimi kısa süreli gece 12'den sonra bile bitebilir ama bu hafta sonu genel bir indiririme girmesi bekleniyor bütün markalarda o zaman yine devam eder.
  • tesekkurler akadaslar ;

buarada samsung serie 7 14inc modellerini hic goremedim
  • yurt dışında var türkiye'ye gelir mi zaman gösterir.
  • ewt malesef oyle ; baaaazi sebeplerden oturude TR den almam gerekiyor ;
    sagol yardimlarin icin;
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.