Şimdi Ara

Bir Türlü Kıza Açılamıyorum ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuya direk girecem , arkadaşlar ya ben kızlarla konuşamıyorum yada bu kızların ya gerçekten sevgilisi var ya da sevgili yapmak istemiyorlar , kızlara daha ''selam'' yazıyorum görüldü , oluyor ve cevap gelmiyor. Benden daha tipsizleri daha emoları en güzel kızlarla çıkıyor ve ben bir türlü konuşamıyorum , yani selam veriyorum gerisini alamıyorum. Bu durumda ne yapmam lazım ? Nasıl davranmalıyım ? Yada ben mi yanlış konuşuyorum bir türlü anlayamadım ? Üstelik biz yazlıkta kalıyoruz , benden küçük kızlar bana bakıyor benim yaşıtımdakiler ise farklı alemde . Yazlıkta 3 gündür kesiştiğim kız vardı , ben denize girdiğim zaman oda denize giriyordu , denizde bayaa ileri gidiyordum herkezden uzak oda geliyordu ama bir türlü o kızla konuşamadığım için elime geçmiş en büyük fırsatı kaçırdım :(

Kısacası tanımadığım bir kıza nasıl açılırım ?

• Hocam nasıl açılırım diye bir şey yok ilk sakin ol öyle cıvık cıvık yaklaşma insanlara korkmada ben 2 yıl söyleyemedim neyse Korkulacak kadar kötü bir şey değil olmadı mı salla gitsin umrunda olmasın
  • Oda mıçıyo sende. sen git yazliktaki kizi kacir olcak ismi ya git yasini sor okulunu sor sor biseyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgilisi olup olmadığını öğren . sevgilisi varsa uzak dur delikanlılığa yakışmaz. ki kız yazdıklarını görüp cevap vermiyosa şansın yok demektir. ( bence )
  • Selamun Aleyküm Yaz . Geri Dönmezse O Kızdan Hayır Gelmez

Ateyizim Denendi Onaylandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanımadığın kıza açılma zaten tanış ilerle öyle
    Tanıdıklarınıda kaçırma fazlada üstüne düşme kendilerini bişey sanıyorlar mesaj falan atma bırak onlar atsın
  • Yalın'ın Yeniden klibini izle adam tanımadığı otobüste kesiştiği kızı netten buluyo buluşuyolar ve hemen öpüşüyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ah ibo ah kırk fırın ekmek yemen lazım daha
  • Sana cevap yazmıyorsa üsteleme başka bir kıza geç direk. Asla ama asla tanışmadığın bir kıza 2. mesajı atma. Birde muhabbeti ilerletmeden sakın hiç bir kıza açılma. son bir şey olarak kıza ergenler gibi seni seviyorum deyip açılmaktansa kastın kıza ondan hoşlandığını onu sevdiğini hissetir konuşmalarınla irdele hadi kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.