Şimdi Ara

BİR TÜRLÜ GEÇMEYEN MİDE AĞRISI İÇİN BİTKİSEL KÜR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tanıştığım bir yaşlıyla şifalı bitkiler hakkında konuşuyorduk. Bana gençken bir türlü geçmeyen bir mide ağrısı olduğunu ve hangi ilacı kullandıysa bir türlü mide ağrısından kurtulamadığını söylemişti. Bir gün kendisinden yaşça büyük bir tanıdığının oğul otu bitkisini çay gibi demleyip içmesini ve 1 ay boyunca bunu devam ettirmesini tavsiye ettiğini söylemiş. Gerçekten de söylendiği gibi oğul otunu kullandığında şifa bulduğunu ve geçen 30 yıllık sürede de bir daha midesinin bu şekilde ağrımadığını söyledi.

    Bu konuşmadan sonra internetten bu şifalı bitkiyi araştırdım. Oğul otunun aslında melissa ya da melisa adıyla bilinen oldukça şifalı bir bitki olduğunu ve mide ağrılarının tedavisinde etkili olduğunu öğrendim. Her türlü -sebepli ya da sebepsiz- mide ağrıları olanlar, hiç bir yan etkisi olmayan bu bitkiyi gönül rahatlığıyla kullanabilirler.

    -Bir tatlı kaşığı kurutulmuş melisayı ya da 5-6 tane taze melisa yaprağını 10 dakika demledikten sonra günde iki ya da üç kez aç karnına için. Sonraki yarım saat boyunca bir şey yemeyin.

    -Sabırlı olun ve tedavinizi iyileşene kadar 2 ya da 4 hafta kadar devam ettirin. (4 hafta olmasının sebebi, kronikleşmiş mide ağrıları içindir.)
    https://top25sarikantaron.blogspot.com/2019/08/mide-agrisi-nasil-gecer.html







  • Agrıyımı gecıriyor yoksa mideyimi tedavi ediyor.
  • Tedavi ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.