Şimdi Ara

Bir ttnet REzaleti hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2010 yılı başında 8 mbit internet aldım 2 yıl taahhut ederek , sorunsuz şekilde 6 ay kullandıktan sonra bina değiştirdim 25m ileriye taşındım.
    İnternetim 1 mbite düşürüldü 4 ay mücadele etttim hergün telefon derken bir yere varamadık.Müşteri hizmetlerini aradım peki hizmeti veremyirsunuz düşürün ozaman faturamıda dedim yapacakları birşey olmadıklarını genel müdürlüğe gelmek gerektiğini sölediler. Genel müdürlüğü gittim veremediğiniz hizmetiniz parasını neden aldıklarını sordugumda 2 yıllık sözleşme yapacak birşey yok dediler çok sinirlendim ve yanıma gelen yetkili ile konuştum ve hattımı cezası neyse ödeyeceğim diyerek kapattrdım 130 tl ceza ödedim.
    Diğer hattıma Farklı firmadan başvurdum ve yeni 8 mbit interneti şuanda dahil sorunsuz kullanıyorum.
    1 hafta sonra ttnet aradı ayrılmamamı sorunları çözeceğini söyledi bende dilekçemi verdiğimi geri gelmeyeceğimi
    diğer firma veremediğniz 8mbit'i sorunsuz veriyor lütfen beni aramıyın dedim.
    Sanki ben havaya demişim 20 gun sonra fatura geldi hattım kapanmamış. tekrar aradım ve bana 20 gun önceki arkadaşa kapatmaktan vazgeçtiğinizi söylemişsiniz dediler tekrar bir şok. 15 gün daha telefonlar ugrastım ama nafile sonunda yine ttnete gidip bir dilekçe daha verdim bağıra bağıra rezalet çıkararak hallletim sonra tüm borcumu ödedim.
    kullanmadıgım bir ay neden kapatılmamış belli değil faturasını ödettiler 2 hafta sonrada sariyerdeki telekomdan kontrol ettirdim borcunuz yok dediler.
    Aradan tam 3 ay geçti evime icra kağıdı geldi bir fatura daha çıkmış 99 tl+ 25 tl faiz 130 tl avukat ücreti toplam 250 tl ve ödemezsem icraya geleceklermiş.
    33 yaşındayım evime hiç icra kağıdı gelmemişti ve hayatım boyunca bu kadar rezalet görmedim. nette biraz araştırdım ve aynı sorunu yaşayan çok insan olduğunu gördüm ve en büyük hayalim telenları kapatmamıza imkan veren yasanın çıktığını görmek olacak.
    Bu sıra benden size tavsiye sakın olaki faturanızı atlamayın ve benim gibi ttnet'e saygısızlık yapmayın ne derse yapın ödeyin sonra benim gibi sizide rezil eder.Arkasında koskoca tc devleti bulunuyor biz kimizki sıradan vatandaş herkes haddini bilecel öyle değilmi.
    Hepinizin içinde telekomdan özür diliyorum saygılarımı sunuyorum..







  • yuh harbiden kötü olmuş geçmiş olsun
  • hocam ttnet sana fena giydirmiş
  • Bir TTNETzedeye daha geçmiş olsun.
  • geçmış olsun hocam , burası Türkiye oluyor böyle size tavsiyem ses kaydınızı kullanarak dava açın ben kapatın dedim kapatmamışlar vs gibi hakkınızı arayın..
  • O icra belası benimde başıma geldi. Kapanmış bir hatta tam 6 aylık fatura geldi. Faizleriyle birlikte 330 TL'ye yakın bi para ödedim yokluk zamanı. Allah topunun belasını versin başka birşey demiyorum. Yemin ederim paranla rezil olduğun başka bir ülke daha yoktur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karayell

    geçmış olsun hocam , burası Türkiye oluyor böyle size tavsiyem ses kaydınızı kullanarak dava açın ben kapatın dedim kapatmamışlar vs gibi hakkınızı arayın..

    He aradım aslında ama adamlar tezgahı fena kurmuşlar bakalım pisllik olsun diye avukat arkadaşlara yazı verdim ugrassınlar en azından deniz bulansın derdindeyim.
    tabi birde kapatmaya gittiğinizde dilekçe alıyorlar ama belge alamıyorsunuz.
    Hani dedinizya türkiye diye sanırım kısaca burası türkiye yazsaydım yeterdi belkide aklıma geldikçe gülüyorum ya he birde alektrik faturalarında TRT katkı payı var ne olacak bizim bu halimiz..
  • tez zamanda batarlar.
  • hakikaten rezalet

    bende ttnet den smile adsl e geçtim

    adamlar aradı

    dedim tek sebebi daha ucuz olması (kampanya oldugu icin)

    sonuçta her ikiside aynı kablodan veriyor hizmeti


    neyse o gun turk telekom aradi

    otomatik mesaj odenmemis borcunuz var diyor işte

    internetten odeyeyim dedim hat degistirdigim icin odenmiyormus

    mecbur merkeze gidecez

    aslında iyi bir rakip lazım ama buda pek mümkün degil


    belki %100 özelleşirse tam özel sektör mantığı ile daha iyi hizmet verebilir
  • Valla su ttnet çektiğim kadar hiç bir firmadan çekmemedim nerden baksan 20-30 tane arza kaydım vardır.Artık aradığımda şunu yapın bunu yapın derler ya ben direk diyorum sprıntırı değiştirdim modemi resetledim modemde su su ısıklar su aralıkla gidiyor.En son diyorum evime gerekli teknik destek istiyorum yok arkadaş santralden bakıp size döncekler diye böyle rezillik görmedim daha yeni kablo değiştirdiler bütün köyün eskisinden daha çok hattım kopuyor.BANA YOL GÖSTEREBİLCEK BİRİSİ VARSA ALLAH AŞKINA BANA MESAJ ATSIN TÜRKİYENİN HUKUK SİSTEMİ İYİ OLSA ŞİKAYET EDİCEM.Daha önceden 8 m çıkardım gel gelelim adam dıyor 8mbit ben diyorum 1mbit adam ordan bakerken 8 mbit gözüküyor halbuki öyle bir alt yapı yok 1 mbit en fazla oturduğum yer Düzce ilinde merkezde oturuyorum.O deyil arkdaş özelleşti devletinde deyil devletin olsa acaba nolurdu ne zaman bize sıra gelirdi çok merak ediyorum.Gene ttnet ulaşabılıyoruz devletın elinde olsa kesin ulaşmazdık içler acısı bır haldeyiz millet teknolojının doruhunda bız 1m nete devam




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emin_81

    Valla su ttnet çektiğim kadar hiç bir firmadan çekmemedim nerden baksan 20-30 tane arza kaydım vardır.Artık aradığımda şunu yapın bunu yapın derler ya ben direk diyorum sprıntırı değiştirdim modemi resetledim modemde su su ısıklar su aralıkla gidiyor.En son diyorum evime gerekli teknik destek istiyorum yok arkadaş santralden bakıp size döncekler diye böyle rezillik görmedim daha yeni kablo değiştirdiler bütün köyün eskisinden daha çok hattım kopuyor.BANA YOL GÖSTEREBİLCEK BİRİSİ VARSA ALLAH AŞKINA BANA MESAJ ATSIN TÜRKİYENİN HUKUK SİSTEMİ İYİ OLSA ŞİKAYET EDİCEM.Daha önceden 8 m çıkardım gel gelelim adam dıyor 8mbit ben diyorum 1mbit adam ordan bakerken 8 mbit gözüküyor halbuki öyle bir alt yapı yok 1 mbit en fazla oturduğum yer Düzce ilinde merkezde oturuyorum.O deyil arkdaş özelleşti devletinde deyil devletin olsa acaba nolurdu ne zaman bize sıra gelirdi çok merak ediyorum.Gene ttnet ulaşabılıyoruz devletın elinde olsa kesin ulaşmazdık içler acısı bır haldeyiz millet teknolojının doruğunda bız 1m nete devam allah sonumuzu hayır etsin nediyim anca onu diyoruz




  • tam ibretlik...
  • TTNet'i geçenlerde geride bıraktım. Uzun süredir kullanıyordum, bırakmamam için yalvardılar, her gün telefondan düzenli olarak arıyorlar. Bunun dışında diğer hizmet sağlayacılarıda peşimi bırakmıyor. Kısaca zamanında kurtulmayı başardım, şimdi Uydunet'den çok memnunum (olağanüstü olmasa da verilen parayı hak ediyor).
  • Kisacası kapatmamışlar kapattırdığına dair belge ile müdürlüğe gidin , olmadı ses kaydını dinlettirin cünkü müşteri hizmetlerinde ses kaydı tutuluyor .
  •  Bir ttnet REzaleti hikayesi
  • saçma salak iş yapıyorlar müşteri hizmetlerindeki teknik elemanlar sokaktan toplamış balici gibiler.tel acıyorum netim gidip gidip geliypor diye arıza kaydı yaptık en yakın zamanda sorun giderilecek diyorlar 3 4 sat sonra arayıp sorun halloldu diyor nete giriyorum bu kez net tamamen gitmiş.tel açıyorum ödenmemiş 2 borcunuz var diyorlar telefon hiç çalışmıyor diyorum borcundan dolayı diyor.hadifaturadan dolayı kestiniz .telefonun ahizesini kaldırdığımda duyduğumda suratına kusasım geldiği bayan cıkıpta .telefounun zborcundan dolayı kapatılmıştır da demiyor dedim (aynısı demedimde yakın bişeyler söyledim)evet öyle kesiliyor artık teller deyip benim çileden çıkmama sebab olup borcun tamamen kapatım hala netimin gelmediğini söyleyip modeminizin fişi takılı mı deyip tekrar arıza kaydı alan ve bütün sorunun dışardan tel kablosunun kopmuş oldugunu fark etdiğimde ttnetin tamamında balicilerden oluştuğuna emin oldum

    burdan bildiğim bütün küfürleri adil kullanım hakkı olmaksızın 8 mbite kadar deyil direk 8 mbitde upload ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak27 -- 21 Aralık 2010; 3:08:08 >




  • Demekki hattımızı kapattırmaya gittiğimizde (genelde müdürlüğe çağırıyorlar anladığım kadarıyla) elimizde ses kayıt cihazı ile gideceğiz ve gerektiğinde kanıt olarak herkese sunabileceğiz bunu...
  • Valla ben bu konuda direkten döndüm. 1mb sınırız 2 sene kullanınca "aynı ücrete 8e geçmek istermisiniz" dediler e tabi dedim. 6-7 ay sorunsuz kullandım, sora birden bağlantım kesildi. Telekomdan servis geldi modeme suç attı, modeme baktırdım bi sorun yok, ki biliyorum yok. Ttnet'i aradım "burda bi sorun gözükmüyo" dedi dedim düşürün o zaman bi 2mb'e test edelim, 2 ye düşürdü, biraz bağladım fakat kesilmeler oldu gene, telekomdaki servisçiye dedim ne bu halledemedin mi, Dedi ki port'unu değiştircem. hakketten değiştirince düzeldi. Tekrar ttnet aradım dedim ki, sorun düzeldi hızı değiştirebilirsiniz, sora adam pişkin pişkin dedi ki "sizin 8mb desteğiniz yok" sanki suç bendeymiş gibi, dedim nası yok 7 ay kullandım, vırvır konuştuk, sora 4mb'e çektirdim.

    O ay çok az kullanıp neredeyse hiçbişe yapmadan fatura 8mb'in olan 49 lira geldi. İsyan edicem ama fransızca algılayacakları için uğraşmadım, ama bu ay 4mb ücreti 34 lira geldi. İyi yırttım diyebilirim.

    kısacası hızınızı düşürüp, aynı ücreti de almasını biliyolar. Neti araştırıp ttnetzedeleri gördüm bu konuda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hortlek

    ...diğer firma veremediğniz 8mbit'i sorunsuz veriyor lütfen beni aramıyın dedim.
    Sanki ben havaya demişim 20 gun sonra fatura geldi hattım kapanmamış. tekrar aradım ve bana 20 gun önceki arkadaşa kapatmaktan vazgeçtiğinizi söylemişsiniz dediler tekrar bir şok. 15 gün daha telefonlar ugrastım ama nafile sonunda yine ttnete gidip bir dilekçe daha verdim bağıra bağıra rezalet çıkararak hallletim sonra tüm borcumu ödedim.

    Hocam butür firmalarda tek görevi kaybedilen aboneleri ikna etmek olan çalışanlar vardır. seni arayan kadın da onlardan biri. ve hernekadar sen ısrarla kapatmak vazgeçmeyeceğini söylesende kadın kayıtlara seni ikna ettiğini yazmış çünkü o kadın ikna ettiği kişi satısına göre prim alıyo.

    bunun olamayacağını sanmayın sakın. oluyo gerçekten ve suçlusu biziz. hakkımızı arayamıyoz. sen firmayı mahkemeye versen o kadın ile yaptığın telefon görüşmesi kaydından davayı kazanırsın bence.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.