Şimdi Ara

bir tm olarak feni nasıl halledebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. hedef ilk bin. Ygs netlerim şu şekilde
    tr 37 -40
    mat 37- 40
    sos 32-35
    fn 15- 20
    Mat ve trkce ile sorun yk. sosyal gnlde inkilap tarihi soruları kaçıyor. oda dersanede konular bitince düzelir diye umuyorum. kaldı fen .
    zaman denemeleri klasik 15 net yapıyorum . körfez deneleri 20 net falan geliyor daha kolay olduğu için. hedef 25 net civari.birseyler onerir misiniz? son 1 haftadir korfez konu anlatimdan biyoloji caliştim ama hic bi ise yaramadi .eski zaman denemelerinden birine baktim yalnizca bir soru daha yapabildim.moralim bozuldu .nasil halletcem bi feni.elimde yalnizca soru bankasi olaral guvender fizik kimya biy var. fem simetrk kimya fem simetri fizik var.bi kitaplar yeterli mi?bana cok eksik geliyor o kitaplar .

• hocam 15-20 neti nasıl yapabiliyorsun?ben şuan sağlam kimyayla 10 net falan yapıyorum.kimya konuları bitince(hayatımızda kimya kaldı tek) hangi derse hangi konuya çalışacağım konusunda kararsızım.bir yol göstersen de 15-20 yi biz de bulsak.kitap olarak bende de tamamen aynı kitaplar var.sayısalcı arkadaşım yeter de artar demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mccarteqz

hocam 15-20 neti nasıl yapabiliyorsun?ben şuan sağlam kimyayla 10 net falan yapıyorum.kimya konuları bitince(hayatımızda kimya kaldı tek) hangi derse hangi konuya çalışacağım konusunda kararsızım.bir yol göstersen de 15-20 yi biz de bulsak.kitap olarak bende de tamamen aynı kitaplar var.sayısalcı arkadaşım yeter de artar demişti.

Arkadasim valla keşke bir şey önerebilsem ama alt yapi . 10 sınıfta sayisaldim ben .dersanedede arada kimya biy goruyoru oyle.
  • Yukari
  • quote:

hocam 15-20 neti nasıl yapabiliyorsun?ben şuan sağlam kimyayla 10 net falan yapıyorum.kimya konuları bitince(hayatımızda kimya kaldı tek) hangi derse hangi konuya çalışacağım konusunda kararsızım.bir yol göstersen de 15-20 yi biz de bulsak.kitap olarak bende de tamamen aynı kitaplar var.sayısalcı arkadaşım yeter de artar demişti.

hocam bende 2-3 net falan yapıyorum daha 10a cıkamadım :) Kimyadan dershanedeki hocadan ders alıyoruz ancak mantığılını çok kavrayamıyor gibiyim . heleki alan derslerim ile uraşırken bana külfet gibi geliyor ancak ygsden istediğim için fen bana çok etki ediyor. Yol gösterebilir misiz ?
    Karekök fizik 0 falan faydası olurmu acaba ? sayısalım iyidir. fizik sayılarla ilgili olduğu için zevkli gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

quote:

hocam bende 2-3 net falan yapıyorum daha 10a cıkamadım :) Kimyadan dershanedeki hocadan ders alıyoruz ancak mantığılını çok kavrayamıyor gibiyim . heleki alan derslerim ile uraşırken bana külfet gibi geliyor ancak ygsden istediğim için fen bana çok etki ediyor. Yol gösterebilir misiz ?
    Karekök fizik 0 falan faydası olurmu acaba ? sayısalım iyidir. fizik sayılarla ilgili olduğu için zevkli gibi geliyor.

hocam kimya dediğin birşey değil önce bir ön yargını kır.belki hocanız size sevdirememiştir ama inan ygs kimya için hocaya bile gerek yok.ben evde tek çalışıyorum video izleyip konu anlatımlıdan çalışarak tmci için gayet iyi netler yapabiliyorum.(8-9)bence işe ön yargını kırmakla başla.fizik veya biyoloji için söyleyebileceğim birşey yok ben de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.dershanedeki hocanla falan görüşsen belki yol gösterebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

quote:

hocam kimya dediğin birşey değil önce bir ön yargını kır.belki hocanız size sevdirememiştir ama inan ygs kimya için hocaya bile gerek yok.ben evde tek çalışıyorum video izleyip konu anlatımlıdan çalışarak tmci için gayet iyi netler yapabiliyorum.(8-9)bence işe ön yargını kırmakla başla.fizik veya biyoloji için söyleyebileceğim birşey yok ben de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.dershanedeki hocanla falan görüşsen belki yol gösterebilir.

cevabın için çok teşekkürler biraz umutlandım açıkcası . arkadaşlarımda kimyada full bile çekebilirsin diyorlar veya 1-2 yanlış falan . neden böle bi düşüncedeyim bende anlamadım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben en kolayı o diye biyoloji çalışmaya başladım bugün bir bilim olarak biyoloji bitti cidden de çok kolay ilk konu falan ama ezbere dayalı gibi duruyo hedef biyoloji kitabı var elimde. kimya'ya da baksam mı ki fizik'e dokunmayı düşünmüyorum hiç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.