Şimdi Ara

Bir terslik var overclock hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemciye ve ekran kartına overclock yapmaya çalıştım anlamadığım için bios tan herşeyi rastgele yukselttim bilgisayar kapandı açılmadı bios pilini çıkarıp yeniden taktım bilgisayar açılıyor ama YouTube den felan video izlerken video dönüyor ve dıtttttt diye bir ses sürekli takili kalıyor reşit atmadan düzelmiyor ne olmuş olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • Ekran kartı overclock değerlerini normale döndürdünüz mü? bios pili sadece anakartı default ayarlara döndürür. Ekran kartını overclock yaparken hangi programı kullandıysanız ayarları eski haline çevirin. İyice araştırıp öğrenmeden overclock yapmaya çalışmayın.
    Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S
  • cloud35 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir program kullanmadım bios tan yaptım oradan nasıl geri donderecegim

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • Bios pilini cikardiysaniz zaten geri dönmüştür eğer afterburner gibi programlar ile ekran kartına hız aşırtma yapmadiysaniz masaüstünde iken hwmonitor programı ile CPU ve GPU sıcaklıklarını ölçüp yazarsanız sevinirim. Ayrıca biostan ekran kartına nasıl oc yaptınız ?
    Hayatımda ilk kez duyuyorum

• Hocam ne yaptığımı bende bilmiyorum sanırım işlemciyi yaptım çünkü eskiden 3.10 yazıyordu sonradan 4.20 yapmaya başladı ama dediğim gibi hatalar veriyordu dün yine bios ta birşeyler kurcaladım tekrar eski haline döndü fakat bu seferde youtube den bir videoyu açıyorum video takılıyor kalıyor ama busefer ses çıkmıyor sayfayı kapatıp açıyorum yine aynı sürekli videolar donuyor

SAMSUNG GALAXY S III

• Sen yine hwmonitor ile CPU sıcaklığını buraya yaz ki hizasirtma işlemine zarar vermis mi bakalim

5 yıl önce açıldı
    Garip Bir Anakart? Problemi
    4 ay önce açıldı
    Yok böyle driver problemi!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.