Şimdi Ara

BİR TELEFONU ORTALAMA KAC YIL-AY KULLANIYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gereksiz bir konu olabilir ama ben cok mu sık degistiriyorum acaba diye merak ettim.(Cok gereksizse sikayet edersiniz)
    Nese ben ortalama 5-6 ay kullaniyorum...

• 2 sene oldu
  • 2002 aralıkta aldım,yani 3 sene oluyor! ama bu ay değiştirecem!
  • 6ay
  • bnm her doğum gunumden doğumgunume değişirr artık 3 ay sora yeni telim olur inş
  • bozulana kadar kullanırım sonra garantiye gider garantiden gelince satarım yenisini alarım.....
  • 1 yıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ortalama 1yıl..
    ama sx1 im 1.5 yıl oldu onu satmıcam hep durucak..
    Kurcalaması çok zevkli.
    Ama kısmetse n80 çıkınca 6680imi satıp ondan alcam
  • bende ilkk defa bir telefonu 1 yıldan fazla kullandıım.mpx200 ume pek baglıyım heraled uzun bir sürede degistirmem
  • Son zamanlarda en uzun K750 4 ay olunca sattım...

Diğerlerini düşünecek olursak ortalama 20-25 gün..
  • hiç 1 sene kullandığım bi telf. olmadı tel.genelde elimde çabul bozulur ya da sıkılırım deiştiririm şimdi 6101 var 2 aydır kullanıyorum deiştircem bikaç haftaya kdr inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Son zamanlarda en uzun K750 4 ay olunca sattım...

Diğerlerini düşünecek olursak ortalama 20-25 gün..

bende kendime diyodum cok mu sık degistiriyorum diye!!!
  • 5110(1 sene) 8210(14 ay) se z600(6 ay) se k700(4 ay) se p900i(2 ay) sep910i(6 ay) motorola v80(2 ay) n-gage(3 gün) nokia 7280(2 hafta oldu alalı serviste:(
  • k750i... en fazla 3 ay

D600 aldım bakalım ne kadar götürcek beni
  • 2004 agustostan beri 7610
  • 2 Yıl
  • 1 sene öncesine kadar bi telefon en fazla 15-20 gün süreyle kalıyordu bende...
    artık akıllandım aslında daha doğrusu "siz kullandığınız telefon değilsiniz" sözünü slogan yaptım
    uzun zamandır samsung d410 kullanıorum ama yılbaşından sonrası için aklımda panasonic x700 var
  • Aralık 2001'de almıştım.Hala kullanıyorum.Sanırım o beni bırakana kadarda kullanıcam.Değiştirmeyi hiç düşünmedim.Bi zaman sonra gönül bağı kuruluyo sanki arada..
  • 1996 Haziran ayından beri telefon kullanıyorum. Şuanda kullandığım 3. telefonum. Ona göre hesaplayın ortalama bir tanesini ne kadar kullandığımı.
  • Rekora doğru gidiyorum sx1 kullanıyorum 1yıl 2 ay 15 gün oldu. Ve halen yerine alabileceğim bir telefon yok. Yerine geçebilecek bir telefon çıkınca değişirim artık.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.