Gereksiz bir konu olabilir ama ben cok mu sık degistiriyorum acaba diye merak ettim.(Cok gereksizse sikayet edersiniz) Nese ben ortalama 5-6 ay kullaniyorum...
2 sene oldu
2002 aralıkta aldım,yani 3 sene oluyor! ama bu ay değiştirecem!
6ay
bnm her doğum gunumden doğumgunume değişirr artık 3 ay sora yeni telim olur inş
bozulana kadar kullanırım sonra garantiye gider garantiden gelince satarım yenisini alarım.....
ortalama 1yıl.. ama sx1 im 1.5 yıl oldu onu satmıcam hep durucak.. Kurcalaması çok zevkli. Ama kısmetse n80 çıkınca 6680imi satıp ondan alcam
bende ilkk defa bir telefonu 1 yıldan fazla kullandıım.mpx200 ume pek baglıyım heraled uzun bir sürede degistirmem
Son zamanlarda en uzun K750 4 ay olunca sattım...
Diğerlerini düşünecek olursak ortalama 20-25 gün..
hiç 1 sene kullandığım bi telf. olmadı tel.genelde elimde çabul bozulur ya da sıkılırım deiştiririm şimdi 6101 var 2 aydır kullanıyorum deiştircem bikaç haftaya kdr inşallah...
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
Son zamanlarda en uzun K750 4 ay olunca sattım...
Diğerlerini düşünecek olursak ortalama 20-25 gün..
bende kendime diyodum cok mu sık degistiriyorum diye!!!
5110(1 sene) 8210(14 ay) se z600(6 ay) se k700(4 ay) se p900i(2 ay) sep910i(6 ay) motorola v80(2 ay) n-gage(3 gün) nokia 7280(2 hafta oldu alalı serviste:(
k750i... en fazla 3 ay
D600 aldım bakalım ne kadar götürcek beni
2004 agustostan beri 7610
2 Yıl
1 sene öncesine kadar bi telefon en fazla 15-20 gün süreyle kalıyordu bende... artık akıllandım aslında daha doğrusu "siz kullandığınız telefon değilsiniz" sözünü slogan yaptım uzun zamandır samsung d410 kullanıorum ama yılbaşından sonrası için aklımda panasonic x700 var
Aralık 2001'de almıştım.Hala kullanıyorum.Sanırım o beni bırakana kadarda kullanıcam.Değiştirmeyi hiç düşünmedim.Bi zaman sonra gönül bağı kuruluyo sanki arada..
1996 Haziran ayından beri telefon kullanıyorum. Şuanda kullandığım 3. telefonum. Ona göre hesaplayın ortalama bir tanesini ne kadar kullandığımı.
Rekora doğru gidiyorum sx1 kullanıyorum 1yıl 2 ay 15 gün oldu. Ve halen yerine alabileceğim bir telefon yok. Yerine geçebilecek bir telefon çıkınca değişirim artık.