Eski bir koyu Fenerbahçeliyim eski derken 2 sene önce bıraktım nedeni ise Türkiye'de futbola bakış açısı hakikaten argo'lu sözlerden bıkmıştım her Fener yenildiği gün klasik tabirle rakip takımı tutan arkadaş nasıl k....ama söyleyip gülmeleri beni çileden çıkarmıştı ve Fenerbahçe o sene şampiyon oldu bende o sene Feneri bıraktım tabii 2 sene bocalama devri yaşadım ama çok şükür tutmuyorum artık çünkü yense ve yenilse bir heyecan duymuyorum.Konu'ya gelirsem söyleyeceklerim şu ki şu Türkiyedeki futbola bakış açısı basın ne zaman değişirse ki imkansız o zaman Türk takımı tutarım yoksa imkansız bakın bir taraftan Fenerbahçe ligden çekilelim diyor pazartesi kararımızı açıklayacağız diyorlar neden pazartesi sizce denizli maçı sonucu çok önemli çünkü o maça göre karar çıkacaktır.Şimdi artık avrupadan bir takım tutuyorum İngiltere liginden kafam o kadar rahat ki tuttuğum takım ligde dördüncü ama futbolu yaşıyor adamlar resmen kimse hakemlerle uğraşmıyor artık bana birisi gıçık veremiyor ve her sene avrupa'da ilk 8'deyiz...
Pardon tavsiyemi yazamadım değiştir çıkmadığından neyse tavsiyem şu sizde tepkinizi ortaya koyun ve yabancı takımları tutun o zaman akılları başına gelir bu ne ya yenilsen teknik direktörü değiştir futbolcuyu sat biraz ingiltere ligini örnek alında futbol görün
Pardon tavsiyemi yazamadım değiştir çıkmadığından neyse tavsiyem şu sizde tepkinizi ortaya koyun ve yabancı takımları tutun o zaman akılları başına gelir bu ne ya yenilsen teknik direktörü değiştir futbolcuyu sat biraz ingiltere ligini örnek alında futbol görün
Onun yerine bulunduğunuz şehrin takımını destekleyin desen yada Anadolu klüplerini daha iyi olur sanırım.Ne işim var bneim yabancı takımlarla
ingilterede yaşayan türk olsam süper ligi takmam zaten ama olmuyor hoca ingiltere uzak bize ama manchesterı tutuyorum odam kırmızı beyaz siyah
@macrolight tamda zamaında bırakmışsın feneri geçen sene son haftadaki şampiyonluktaki geçilen dalgayı kaldıramazdın herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan
@macrolight tamda zamaında bırakmışsın feneri geçen sene son haftadaki şampiyonluktaki geçilen dalgayı kaldıramazdın herhalde
O gün aklımdan çıkmıyor msndeydim ve maçı izlemiyordum yan binadan goolll diye bir ses geldi anladım ki fener golü yedi ama şimdi decodersiz şifresiz maçımı izliyorum premier ligi sayesinde her ay para vermiyorum ve futboldan keyif alıyorum