1) Pioneer PD-F958 100 CD kapasitelidir. Ev sistemlerinde ve özellikle müzik makinalarında en ideal, aranılan bir modeldir. Sıfırı 850-900 YTL civarıdır sadece lensi değiştirilecektir o sebeple bu kadar düşük fiyat verilmiştir. (225$) Farklı ürünlerle de (cep telefonu veya pc parçaları gibi) takas yapabilirim... Aynı ürünün sıfır kutulu olanı da vardır ona 750 ytl istiyorum...
2) PIONEER 150-450W 302F SUB, RESPONSE 200W MIDDLE, 100W TİZ, MOTOROLA SONSUZ ÇIKIŞLI TWİTER VE 4'LÜ CROSS OVER DESTEKLİ, 78X38X30 CM ÖLÇÜLERİNDE KALİTELİ SES VEREN ÖZEL YAPIM BİR ÇİFT KOLONUM VAR. İHTİYAÇTAN DOLAYI SATMAK İSTİYORUM. BU KOLONUN YENİDEN MALİYETİ YAKLAŞIK 480$ CİVARINDADIR. ( Daha ufak çapta kolon ile takas yapılabilir ) (300$) http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=371503
4)Orjinal Audio CD albümlerim yaklaşık 150 kadar var. İsteyene pmden detaylı bilgi verebilirim. Kutulu 3YTLdir. ( CD alan arkadaşlar mevcuttur, referans gösterebilrim )
Orjinal VCD arşivim yaklaşık 200 kadar mevcut. Listeyi isteyene yolayabilirim. Bu ürünle işime yarayacak PC parçlarını takas yapabilirim.
5) El yapımı USA malı 2004 model Trek 6500 SLR kadromu ve 2004 Deore LX aksamlarını elden çıkarmayı düşünüyorum. Parça parça belirtmek gerekirse;
KADRO------------TREK 6500 SLR-----Amerika-------350 USD-----Sorunlu/ Tüm parçaları alana ücretsiz verilecek ---REZERVE--- Ön Jant------------Zac19----------------Belçika--------21 USD-----iyi/10 usd Ön Jant Teli-------DT Swiss-------------İsviçre--------13 USD-----iyi/9 usd Ön Jant Tel Ucu---DT Swiss-------------İsviçre--------10 USD-----iyi/7 usd Ön Göbek---------Deore LX-------------Japon----------15 USD-----iyi/10 usd Ön Göbek Mili-----Shimano-------------Japon----------5 USD-----iyi/4 usd İç lastik------------Michelin-------------------------------5 USD-----iyi/2 usd Dış Lastik----------IRC Mythos XC------Almanya------30 EUR-----iyi/15 usd
Arka Jant-----------Zac19---------------Belçika---------21 USD-------iyi/10 usd Arka Jant Teli------DT Swiss------------İsviçre---------13 USD-------iyi/9 usd Arka Jant Tel Ucu--DT Swiss------------İsviçre---------10 USD-------iyi/7 usd Arka Göbek--------Deore LX------------Japon-----------34 USD-------iyi/25 usd Arka Göbek Mili----Shimano------------Japon------------5 USD-------iyi/4 usd 9'lu Ruble-----------Deore LX-----------Japon-----------65 USD--------iyi/35 usd İç lastik-------------Michelin--------------------------------5 USD-------iyi/3 usd Dış Lastik-----------IRC Mythos XC------Almanya-------30 EUR-------iyi/15 usd
Orta Mil-------------------Deore LX--------Japon----------35 USD------iyi/25 usd Vites Teli Yönlendiricisi--------------------Tayvan----------2 USD-----iyi/ usd Ön ve Arka Fren Takımı--Deore LX------Japon-----------150 USD-----iyi/85 usd Ön Arttırıcı-----------------Deore LX------Japon------------45 USD-----iyi/35 usd Aynakol--------------------Deore LX------Japon-----------105 USD-----iyi/75 usd Pedal--------Shimano Mountain DX-------Japon-----------65 USD-----iyi/45 usd Zincir----------------------Deore XT-------Japon-----------27 USD------iyi/10 usd Amortisör-----Rock Shox Judy TT-------Amerika-------125 USD------iyi/60 usd Furş Takımı--Cane Creek Ahead Sys.----Amerika-------30 USD------iyi/25 usd Direksiyon------------Amoeba karbon-----Amerika-------35 USD------iyi/30 usd Boğaz Borusu--------Guizzo Asa101-------Amerika-------33 USD------iyi/25 usd Sele----------3 M Anti Compression-------İtalya----------25 USD------iyi/20 usd Sele Borusu--------------Bontrager---------Amerika-------21 USD------iyi/10 usd Sele Boru Kiti------------Bontrager---------------------------5 USD------iyi/ Zincir Altı Sticker---------XT-----------------Japon-----------4 USD------iyi/ Elcik-----------------------Amoeba-----------Tayvan---------5 USD------iyi/ Suluk---------------------Cat Eye------------Japon-----------9 USD------iyi/7 usd KM Sayacı----------------Cat Eye------------Japon----------33 USD------iyi/10 usd
Yukarıdaki ilk fiyat 2005 yılı başında benim oluşturduğum maliyeti göstermektedir ve 1386 usd ye oluşturulmuştu. Kadro gövdede sorun olduğu için parçaları ayrı ayrı veya tümden elden çıkarıyorum. Benim istedeğim miktar tamamını alana 625 usd dir. Ayrı ayrı alana da fiyatlar belirtilmiştir. İşime yarayabilecek cep telefonu, pc parçaları vs takas yapabilirim.