Şimdi Ara

Bir sorum var. (Sohbet konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı gereksiz şahıslar benim üzerimden ego tatmin ediyor. (Gelip de aksini söyleyebilirler, halt etmişler, aynısı bunu yapmanız durumunda sizin için de geçerli) Hiçbir şeyi başaramadığımı ima ediyorlar. Bugün neyi başarıp, neyi başaramadığımdan bahsetmeyeceğim, en azından şu an için ama bunun hakkında tek bir şey söyleyeceğim, beni böyle bilmenizde kendi payım büyük. Yine de size de bu soruyu yöneltmek durumundayım;

Neyi başardınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu ne bilmiyorum ama umurunda olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla öyle bir durumda karşımdakinin zayıflıklarından faydalanıp daha başarılı imajı çizerim.
    Soruna gelirsek sanırım yaşımın ve yetersiz hayat tecrübelerimden kaynaklı olarak istediğim bölümü kazanmaktan başka bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algı operasyonu -- 22 Aralık 2015; 2:29:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: algı operasyonu

Valla öyle bir durumda karşımdakinin zayıflıklarından faydalanıp daha başarılı imajı çizerim.
    Soruna gelirsek sanırım yaşımın ve yetersiz hayat tecrübelerimden kaynaklı olarak istediğim üniversite bölümünü kazanmaktan başka bir şey yok

Ben de lisede çok iyi bir yerde okumak ve üniversitemi de çok iyi bir yerde bitirecek olmaktan başka (Kısmetse) en fazla bir kaç başarı sağlamışımdır ama çoğu kişinin bizden farkı yok, rahat ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklımda bi uygulama fikri var
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.