Bildirim
Bir Sorum var (satış amaçlı değil)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
eed kalktı.ama en fazla 1 gbl ıqı mevcut.böyle bir anakart ın 2.el olarak 45-60 lira arası bulabilrsin.extra özelliklere göre fiyat aartıcaktır.tabi bu arada diğer özelliklerle uyumlu olması da gerekir. -
tamam anakart alıcam bunun işlemci vs. ile ilgili mi yani uyumlu olması mı gerekiyor?? -
quote:
Orjinalden alıntı: Leidenschaft
tamam anakart alıcam bunun işlemci vs. ile ilgili mi yani uyumlu olması mı gerekiyor??
tabii ki
alacağın anakartta şu anki parçalarını kullanacaksan ram hariç...
ddr2 pentium4 uyumlu
ekran kartın pci-ex ise pci-ex uyumlu bir anaakrt alman lazım.
ama ddr ramler piyasada var...sıfırı da var...ikinci eli de var...istersen ram takviyesi de yapabilirsin -
Bence hiç ugrasma bu kadar masraf yapıcaksın bi kac ay sonra oda çöp olucak parana yazık olucak hepsini sat birazda durumun varsa forumdan 2. el önü açık bi sistem topla derim ben. -
quote:
Orjinalden alıntı: madmaxibo
quote:
Orjinalden alıntı: Leidenschaft
tamam anakart alıcam bunun işlemci vs. ile ilgili mi yani uyumlu olması mı gerekiyor??
tabii ki
alacağın anakartta şu anki parçalarını kullanacaksan ram hariç...
ddr2 pentium4 uyumlu
ekran kartın pci-ex ise pci-ex uyumlu bir anaakrt alman lazım.
ama ddr ramler piyasada var...sıfırı da var...ikinci eli de var...istersen ram takviyesi de yapabilirsin
Hocam pentium 4 uyumlu pci-ex ' li benim pc
karar verdim kesin alıcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X