Şimdi Ara

Bir sonraki aracınız aynı marka mı olacak? NEDEN ??? :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
6.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Volvo'nun güvenlik konusunda lider olduğu konusunda zaten eminim.

Ama güvenlik konusunda Renault'un da küçümsenmeyecek derecede tecrübe sahibi olduğunu da biliyorum.

Hatta bu konuda dünyanın önde gelen markaları arasında olduğuna da eminim.
  • dayanamıyacağım ben bir volvo kullanıcısıyım
    volvo 2. elde piyasası düşük ama parçası pahalı olan yakıtı çok olan bir arabadır
    biri bana şunu söylesin
    renonun en iyi ürettiği araba latude (şuan)
    volvonun en iyi sedanı s80 karşılaştır.
    volvonun en baz sedanı s40 karşılaştır renaultun en baz sedanı symbol
    ya bide kusura bakmayında
    discoveryde volvo belgeselinde adamın kurduğu ilk cümle
    volvonun dünyanın en güvenli aracı olması yanın da en büyük araç güvenlik test merkezinede sahiptir
    ve volvo güvenliği sadece kaza esnasında değil yol tutuşu aracın frenleme mesafesi vs. bu gibi özlelliklerde ön plana çıkıyor
    sadece güvenlik değil mesele kalite işçilik
    bunların hepsini geçin volvo meso bmw den sonraki 3. araçtır dünyada +ları bile vardır bence

bunu bi reno yaptığını düşün

http://www.streetfire.net/video/Volvo-How-hard-it-is-to-a_29230.htm

sonuna kadar izle

• şimdi volvo kullanıcısıyım
    sonra 1,6 dizel otomatik volvo olursa volvo yoksa c5
  • Pejo-Fiat-Reno-Opel-Fiat

Sırasıyla bunları kullandım.

Makul maddi teknik özellikler dengesini sunan her arabayı kullanırım. Sadece çin ve hint arabalarını almam en az bir 10 yıl daha. Onun dışında güney kore de dahil hangi marka kafama uyarsa alabilirim.

Ama bir sonraki araban için gönlünden ne geçiyor dersen... yeni 3 serisi..

http://www.youtube.com/watch?v=nJXlGECfWOg
  • reno fluence EDC.
    bir daha RENO ya tövbe . :)

NEDEN :

EDC beklentilerimi karşılamadı . en büyük sebep bu .

sonradan canımı sıkan bazı eksikler :

1-Bagaj hacmini daraltan hayvan gibi kollar . (meg2 de hidrolik)
    2-Demir çubukla açılan kaput .(meg2 de hidrolik)
    3-Anahtarsız kapılarını açıp , çalıştırabildiğiniz aracınızın açık kalan camlarını kumandadan kapatamamak. (meg2 de kapanıyordu)
    4-Önceki kasada bol olan eşya gözlerini olmayışı.(meg2 de bol bol vardı)
    6-Şehir içinde katalog değerlerinden uzak yakıt tüketimi.
    7-İlgisiz , bilgisiz müşteri hizmetleri ve servisler .

Ana sebep olan EDC beklentilerimi karşılasaydı diğer eksiklere fazla kafayı takmazdım .
  • Bu konuda ben hep 2000 model megane'ımızı sattıktan sonra ısrarla olmayacak dedim :) dedimde ne oldu meg I'i sattık meg II sedan geldi bu sefer yine artık renault istemiyorum diye haykırmama rağmen :) şuanki aracımız olan 2011 fluence'i bulduk çok temiz olduğu ve fiyatınında uygun gelmesi dolayısıyla ses çıkarmadım, şuan performansı dışında bir sıkıntım yok araçla(1.6 tiptronik) memnunuz bunu yolcu edeceğimiz zaman da ben isyan bayrağını çekeceğim :) fakat çok temiz bir renault denk gelirse neden olmasın diyorum yalnız bu sefer mümkünse dynamique'den aşağı olmasın(şu anki extreme) dynamique'ten sonra biraz boş geldi açıkçası :)
  • İmzamdaki arabamın eğer dizel versiyonu gelirse(hiç ümidim yok) yine aynı serinin yenisi ile devam ederim.Eğer dizel versiyonu gelmezse, çıkması muhtemel olan yeni kasası benim için pek iç açıcı olmadığı için şimdilik şu anki aracıma devam ederim...
  • Citroen..
    Saxo kullandim 2 sene beni hic uzmedi. Simdi c3 aldim dizel. Fiyatina gore cok dolu ve cok ekonomik. C3 bana bir ariza cikarmassa bundan sonraki arabam yine citroen olur
  • Madem bu kadar başarılıydı volvo neden elden ele dolaşıp duruyor?
    Volvocuları kızdırmak istemem fakat volvo artık çinlilere satılmış bir avrupalı.
    volvo renodan daha kaliteli daha güvenli araç üretebilir ama asla renault gibi bir mali güçte olamaz.hatta küçümsediğimiz fiat bile volvodan katbekat daha güçlü bir firmadır...iş tank gibi araba üretmekle olmuyor arkasını doldurmak global oynamak lazım...
  • Selamlar,

Bir önceki aracım Megane 'dı, şimdiki aracım da Latitude olacak kısmetse. Renalt olarak kalmasının sebebi yok, Latitude fiyatına o donanımı bulacağım başka araç yoktu çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

dayanamıyacağım ben bir volvo kullanıcısıyım
    volvo 2. elde piyasası düşük ama parçası pahalı olan yakıtı çok olan bir arabadır
    biri bana şunu söylesin
    renonun en iyi ürettiği araba latude (şuan)
    volvonun en iyi sedanı s80 karşılaştır.
    volvonun en baz sedanı s40 karşılaştır renaultun en baz sedanı symbol
    ya bide kusura bakmayında
    discoveryde volvo belgeselinde adamın kurduğu ilk cümle
    volvonun dünyanın en güvenli aracı olması yanın da en büyük araç güvenlik test merkezinede sahiptir
    ve volvo güvenliği sadece kaza esnasında değil yol tutuşu aracın frenleme mesafesi vs. bu gibi özlelliklerde ön plana çıkıyor
    sadece güvenlik değil mesele kalite işçilik
    bunların hepsini geçin volvo meso bmw den sonraki 3. araçtır dünyada +ları bile vardır bence

bunu bi reno yaptığını düşün

http://www.streetfire.net/video/Volvo-How-hard-it-is-to-a_29230.htm

sonuna kadar izle

B segment Symbol ile C segment S40'ı karşılaştır ve D segment Latitude ile E segment S80'i karşılaştır dediğiniz için sizi kutluyorum.

• fanatik degilim, beygiri torku iyi abarti yakmayan dizel benzinli farketmez. dis goruntusu guzel ve iscilik de kaliteli olacak. galiba audi yi tarif ettim :) saka saka yeni bmw 3.20d, audi a5 veya quattro herhangi bir audi, yeni mercedes b veya c serisi olur isler ters gitmezse. ama suanki a4 u daha yillarca kullanirim son derece memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werderrr -- 7 Kasım 2011; 2:01:00 >
  • takipteyim
  • Dalga geçme amaçlı mesajlar ve tamamen kişiye yönelik mesajlar hiç hoş olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 7 Kasım 2011; 14:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

Madem bu kadar başarılıydı volvo neden elden ele dolaşıp duruyor?
    Volvocuları kızdırmak istemem fakat volvo artık çinlilere satılmış bir avrupalı.
    volvo renodan daha kaliteli daha güvenli araç üretebilir ama asla renault gibi bir mali güçte olamaz.hatta küçümsediğimiz fiat bile
    volvodan katbekat daha güçlü bir firmadır...iş tank gibi araba üretmekle olmuyor arkasını doldurmak global oynamak lazım...

Land rover ve jaguarda hintli tataya satıldı buna ne diosun?köri soslu avrupalımı diyelim bunlarada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbert -- 7 Kasım 2011; 6:56:40 >

• BMW, Mercedes e geçemediğim sürece Ford a devam.
  • Bence marka önemli değil model önemli. Renault'yu sevmem ama Latitude'ü severim, Opel'i sevmem ama İnsignia'yı severim, VW'yi severim Passat'ı da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanpht -- 7 Kasım 2011; 10:41:18 >
  • Neyin ne olacağı belli olmaz, büyük konuşmamak gerek ancak şuan 2 tane modeline sahip olduğumuz BMW markası, bir sonraki alacağımız marka olacak gene...

Neden derseniz de;

-Sürücüye verdiği sürüş keyfi
    -Sağlamlığı
    -Güvenli olması
    -İnsana güven verecek, kalite hissini yaşatacak araçlar yapması
  • Yaklaşık 5 ayda bir araba değiştiririm. Genel itibariyle çoğu markayı kullandım fakat Audi'ye bağlandım. Şuan 2008 model A3 1.4 Tfsi Sportback kullanıyorum gayet memnunum 6 ay sonra TT veya A5 sportback almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.