Şimdi Ara

bir sistem onayı daha bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar 5yıl sonra bu aralar gene bilgisayar toplama zamanı geldii hatta coktan geçti bile şu son 2 yıldır doğru düzgün bi oyun bile oynayamadım acıkcası...neyse kısacası bu sebepten toplamayı düşündüğüm bilgisayar hakkında görüşlerinizi istiyorum orta seviyenin biraz üstü ama çokta el yakmayacak ama genede en azından beni 2 yıl idare edecek bi bilgisayar sistemi yapmaya çalıştım.işte özellikler:
    hala toplayamadım bi kaç aksilik cıktı ama artık tam olark topliip bitiricem inş son bi görüşlerinizi aliim dedim

işlemci: AMD ATHLON 64 3000+ (1.8 GHz) 640K 939p VENICE 130$
    anakart :DFI - LANPARTY UT NF4 ULTRA-D 155$
    bellek: 1 GB OCZ DDR PC-3200 Premier Dual Channel 114$
    sabit disk: SAMSUNG 250 GB SATA2 NCQ 116$ (ALDIM)
    ekran kartı: MSI NX6800GS TD256E 250$
    klavye: LOGITECH KABLOSUZ LX500 KLAVYE+MOUSE PS2 SİYAH 53$ (ALDIM)
    monitör: SAMSUNG - 997MB CRT FLAT 210$ (ALDIM)
    kasa: AOPEN - H600B28 ya da COOLER MASTER - CENTURION 5 BS ikiside 95$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lykian -- 5 Ocak 2006 19:49:01 >

• sistem iyi evet 2 yıl daha en son oyunları rahat oynarsın bile merak etme.Ve kasa olarakda benimde kullanmış olduğum aopen h600b serisini oneriyorum camlı neon lu olanı var bir de düz modelı var h600b14 sanırsam camlı neonlu olanı ve içinde gercek 300watt PSU var 6600gt için cok ideal ben 6600gt ile h600b kasasını birlikte kullandım gayette memnundum.ve dış görünüş olarak gayette hoş duruyor...yenı modellerıde çıkmış olabilir takip edemedim bende ama bu model gayet iyi...
  • bence gayet guzel sistem ama venice 3000 de olabilir cok bi farkı yok. aynı mhzde calısıyorlar ve cok daha kar yaparsn 3200 gereksz olmus 3500 al o zmn almışken
  • kasa içinse en az gerçek 350watt psu su olan bi kasa al ki ilerde sistemini ilerletirsen sorun cıkmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

bence gayet guzel sistem ama venice 3000 de olabilir cok bi farkı yok. aynı mhzde calısıyorlar ve cok daha kar yaparsn 3200 gereksz olmus 3500 al o zmn almışken

kuzencim eywallah doru sölüyosunda +3000 ve +3200 ler ucuzlarken +3500 ler hala 250$ civarlarında biliyosun o yüzden pek onu düşünmedim ama doru diyosun olmadı onu +3000 yapar o/c kasarızzaten anakartıda ona göre seçtik
  • Ram 2x1gb olsun.Ekran kartı da x800gto olsun.
    Kasa Aopen 350 watt olsun.
  • abi naptın sen yaa ii güzel elbet kim istemez 2gb olsn x800gto olsn ama yani keşke her istek olsa anca bu kdr bütce meselesi kolay diil okdr inş ilerde belki takviyeyle felan ram artırırız ama kasa evet bi 350watt olması lazım ama şu arlar ram 2gb olması pek bi artı sağlamaz hemde performans düşüklüğüne sebep olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lykian -- 10 Aralık 2005, 0:50:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x800gto 200 dolar falan.Alınabilir.10 dolar ekleyebilirsin sanırım,ne dersin
    Rami sonra da arttırabilirsin ama ekran kartını biraz zor değiştirirsin.
  • x800gto 256mb 256bit daha ii bi kart
  • Benim önereceğim sistem bu:
    (gigatekten topladım)

SOKET 939 AMD-ATHLON 64 3000+ 939 VENICE 140 USD + KDV
    SOKET 939 DFI-LANPARTY UT NF4 ULTRA-D 159 USD + KDV
    DDR SDRAM TWINMOS-1 GB 400 DUAL 95 USD + KDV
    PCIE MSI-NX6800GS-TD256E 249 USD + KDV
    SATA SAMSUNG-200 GB SATA2 NCQ 106 USD + KDV
    FLOPPY DİSK SÜRÜCÜLER MITSUMI-FDDB 8 USD + KDV
    DVD YAZICILAR NEC-ND4550 BLACK 54 USD + KDV
    KASA COOLER MASTER-CENTURION 5 BB 79 USD + KDV
    KLAVYE-MOUSE SET MICROSOFT-SET SIYAH 27 USD + KDV
    TOPLAM : 917 USD + KDV

KDV DAHİL TOPLAM : 1 082,06 USD

piyasayı araştırırsan yazdığım fiyatın daha aşağısına toplayabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

x800gto 200 dolar falan.Alınabilir.10 dolar ekleyebilirsin sanırım,ne dersin
    Rami sonra da arttırabilirsin ama ekran kartını biraz zor değiştirirsin.

kesinlikle katılıyorum.........
  • quote:

bence gayet guzel sistem ama venice 3000 de olabilir cok bi farkı yok. aynı mhzde calısıyorlar ve cok daha kar yaparsn 3200 gereksz olmus 3500 al o zmn almışken

amd 3200 2000mhzde
    amd 3000 1800mhzde calışıyor

ama o/c yapcaksa ben de amd 300 tavsiye ederim..
  • Ekran kartını seçmeden buraya bak derim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_4979372/tm.htm
  • yani görüyorumki ekran kartı dışında herkes diğer özellikler konusunda neredeyse benle aynı fikirde ok diğerlerini öyle alıcam ama peki ekran kartı olrk tam önerebileceğiniz we rahat o/c de yapılabilecek ne war bide kasa olarak öneri pek yazmamıssınız 350watt yeter herhalde dimi? o/c de yapicam bide ram soğutuculara gerek var mı sizce?? http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=88651&productid=BD60774
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Ekran kartını seçmeden buraya bak derim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_4979372/tm.htm

eywallah bethesta tamda aradığım yorumları yapmışsın ama burda bide tartışılan konu ocak ayında cıkcak yeni kartlar olmuş peki sizce ne dersiniz yine 200-250$ civarlarında daha iyi kartlar cıkar mı? bi ay daha ekran kartını beklesem mi??

• quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Ram 2x1gb olsun.Ekran kartı da x800gto olsun.
    Kasa Aopen 350 watt olsun.

yok deve adamın sistemi gayet güzel, abartmaya ne gerek var. monitörü falan değiştirmediğine göre belliki parası sınırlı. bu yeterde artar bile
  • ya arkadaşalar bide bu seagate hdd ler için çok ses cıkario we bad sektör diyolar sizcede öle mi? samsung mu alsam hdd yi yoksa yaaa???
  • quzen bende seagate var ve ses cıkarıo cok fazla olmasada diğerlerinden daha cok cıkarıo

quote:

Orjinalden alıntı: lykian

ya arkadaşalar bide bu seagate hdd ler için çok ses cıkario we bad sektör diyolar sizcede öle mi? samsung mu alsam hdd yi yoksa yaaa???
  • hımm anlaşıldı o zaman samsung alıyoruzz
  • gayet güzel ama ekran kartını daha iyi alabilirsin biraz daha bekle yakında ati x1600xt falan gelince piyasa dagada düşecek şimdiden hayırlı olsun hdd yide samsung al daha iyi seageateten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKorsan -- 11 Aralık 2005, 18:08:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.