sokağa çıkma gören keş falan sanar linç etmeye fln kalkarlar bide
oldu ben de linç edilmek için bekliyor olacağım zaten arabistan mı burası
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
passiflora hiç bir işe yaramıyor bende. istersem 2 şişe içiyim aynı kalıyorum
ama bazen kafam bozukken çeyrek desyrel içiyorum içtikten sonraki 36 saat böyle>>> geziyorum
bir zamanlar benim de uyku sorunum var, bu şeyden bir iki defa içmiştim, hiç bir işe yaramıyor, tadı da iğrençti ayrıca, bir şişeyi nasıl içebildin hayret
quote:
Orjinalden alıntı: antique
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
ama bazen kafam bozukken çeyrek desyrel içiyorum içtikten sonraki 36 saat böyle>>> geziyorum
bir zamanlar benim de uyku sorunum var, bu şeyden bir iki defa içmiştim, hiç bir işe yaramıyor, tadı da iğrençti ayrıca, bir şişeyi nasıl içebildin hayret
alıntıyı yanlış yapmışın. başlığı açan içmiş
ben varsayım yaptım
quote:
Orjinalden alıntı: HANNİBAL KİNG
o ne ??
Passiflora denen ilacın yaptğı hiçbir etki yok. Placebo diyorlar öylelerine.
bir zamanlar benim de uyku sorunum vardı, bu şeyden bir iki defa içmiştim, hiç bir işe yaramıyor, tadı da iğrençti ayrıca, bir şişeyi nasıl içebildin hayret
alıntıyı yanlış yapmışın. başlığı açan içmiş
ben varsayım yaptım
alıntı doğru yaw.. ben de eskiden içerdim bir işe yaramazdı diyorum, aynen senin işe yaramıyordu dediğin gibi
1 şişe daha içtim bugün hiçbişe yaptığı yok magic mushroom siparişi verdim.
xanax iç kardeş en az 24 saat garantilidir ama sakın budan bi kutu deneyeyim deme aha bu smile deki gibi olurn he
Arkadaşlar onu bırakın da, mutluluk hormonu(endorfindi galiba) salgılatan birşey biliyor musunuz? Spor yapmanın faydası olduğunu biliyorum da başka ne olabilir. Yiyecek, ilaç vs?
O Ney La
quote:
Orjinalden alıntı: çerkez
Arkadaşlar onu bırakın da, mutluluk hormonu(endorfindi galiba) salgılatan birşey biliyor musunuz? Spor yapmanın faydası olduğunu biliyorum da başka ne olabilir. Yiyecek, ilaç vs?
çikolata mutluluk hormonunu salgılamaya yardımcı olmasıyla ünlüdür.
quote:
Orjinalden alıntı: Empyrium
Artık akşama da evde dinozorlar geziyor diye konu açarsın..
quote:
Orjinalden alıntı: GökBörü
quote:
Orjinalden alıntı: Empyrium
Artık akşama da evde dinozorlar geziyor diye konu açarsın..
Bizim ark yedikten sonra odasına ahmet kaya gelmiş konser vermiş
muz ve çikolata endorfin salgısı arttırır. ya bu magic mushroom yasadışı deil mi ya?ayrıca zehir deil mi zaten?kek içine fln koyuyolarmış fazla yersen anında tahtalı köy riski var diolar bilginiz var mı?